• sheepman

    Hur hittar man en tillfällig sexkontakt?

    jagärintefeg skrev 2014-09-03 21:26:27 följande:

    Jag är singel men vill träffa någon trevlig tjej i Skåne för sex. Men känslor kommer inte bli inblandat för de finns där för exet.

    Men som kille är det _mycket_ svårare än för en tjej, tyvärr.


    Skitsnack! Visst är det svårare för en kille att få ett ragg, då en attraktiv kvinna knappt behöver anstränga sig för att få någonting. Men det du behöver göra är att hitta en plattform för likasinnade, precis som jag gör. Har kört sexdejting sen flera år tillbaka, från och till, och beroende på sidan jag letar genom hittar jag tjejer som inte förväntar sig annat än just sex. Och då jag inte bara gillar missionären utan gärna kör på lite extra så brukar just sexdejting sidor leda till lite hetare dejter än man kanske får från "normala" dejtingplatser.

    Har varit medlem på alla större sidor t.ex. klubb6, BC och flera till då dom funnits länge och vissa var jäkligt bra när dom var nya. Nu förtiden har mkt tappat kvalitet och det är mest killar som söker efter nålen i höstacken (bara min egna mening, haft svårt att få konkreta napp där på senare tid)

    En sida jag besöker ofta är www.sexdejten.se (nästan uteslutet på senare tid). Funkar bra för mig med mkt brudar och bra chatt. Många tjejer som kör webcam också, vilket förgyller många av mina ensamma kvällar.
Svar på tråden Hur hittar man en tillfällig sexkontakt?