• Honesty

    Nåt för "Sveriges fulaste hem"?

    Jag kikade in på Hemnet och sökte på bostadsrätter lite planlöst, tycker det är kul att titta runt för att få inredningstips. Jag råkade hamna på detta objekt:
    www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx&view=Images

    (får man länka så här?)

    Någon annan som sett "fina" hem? (förlååååt....finns ju folk som bor så här alltså, men shit vad jag skulle vantrivas)

  • Svar på tråden Nåt för "Sveriges fulaste hem"?
  • Honesty
    nexa79 skrev 2009-12-03 11:16:55 följande:
    Först o främst, är du knäpp, TS? Eller ja, bara det faktum att du startar en tråd för att klanka ner på någon visar ju prov på aningen lägre IQ än gemene man.. my mistake. Sen vill jag ju bara påpeka att när man köper hus så är det inte inredningen man ska köpa utan huset, och huset ser i mina ögon alldeles utmärkt ut, köket gillar jag skarpt, och planlösningen är helt ok, dessutom ser det fint ut på utsidan. Att man inte hade det pedantiskt städat på vissa bilder är väl bara bra, då ser man ju lite mer realistiskt på hur det ser ut när man BOR där. Känner en viss lust att göra lite research på TS och slänga upp en förnedringstråd om hemmet, bloggen, umgänget eller vad man nu kan hitta för godis, nätet är oändligt.. och det är INTE svårt att hitta snaskigheter att jobba med. Tur för TS att jag inte sänker mig till samma nivå. tremoten.blogg.se
    Nu tar du väl i??
  • veda

    Känns lika osympatisk att hacka på någon som startar en tråd som att hacka på bostadsannonser. Passar en tråd som den här inte ens moral kan man väl bara låta den vara istället för att gå in och försöka uppfostra folk, jag fattar inte det. Tror man verkligen att någon ska ändra åsikt för att man mästrar det i en tråd på ett internetforum?

  • Honesty
    EKJ76 skrev 2009-12-03 17:04:21 följande:
    Jag är mest fascinerad över hur nästan alla här kräver tjära och fjäder till TS men ingen bryr sig om den andra Hemnet-tråden där vi garvar oss halvt fördärvade över fula hus (och även dreglar över jättefina hus). TS - välkommen till www.familjeliv.se/Forum-5-166/m47330176.html
    Stort tack för din info.....otroligt att en del trådar passerar förbi utan nåt gnäll.
    Jag uppskattar dina länkar.
    Mvh Honesty
  • Mary Wollstonecraft

    Måste säga att jag undrar över varför de inte ens tagit undan dammsugaren på bilderna? Och ja, jag log lite, jag tycker verkligen att det var hemskt fult :)
    Men smaken är olika, och jag menar inte att min på något vis är bättre än deras.

  • Tanka

    TS är inte ensamt ansvarig för en tråds utveckling. Alla som deltar bidrar på ett eller annat sätt - både med bra och mindre bra saker. Det är ju det som gör forumen levande.

    Jag vill dock återigen betona skillnaden mellan att diskutera saker under yttrandefrihetens flagg och att diskutera i en sluten krets. Vad vet jag om lagar och regler? Jag vet knappt något om FL:s tidigare inlägg då jag är relativt ny här. Jag vet i alla fall att det var på sin plats att lägga en motkommentar mitt i allt negativt. Att få folk att tänka lite till. Det skadar inte.

    Jag småfnissar också åt vissa saker i husannonserna, men jag gör det inte offentligt, i ett forum som alla kan ta del av. Man kan dessutom knappast rättfärdiga en tråd genom att hänvisa till andra trådar med liknande innehåll. Netikett, som någon skrev, är faktiskt en bra norm - oavsett anomymitet eller inte.

  • Siili

    Jag var också tvungen att kolla igenom en gång till för att se handduken och det som möjligtvis är disk.

    Det huset ser för mig inte värre ut än de flesta andra hus här på orten. Det är många 40-talister och äldre ändå som säljer hus som inte har renoverats på ett tag. Uppstylade hem är inte så inne här när det är dags för försäljningsfotografering. När jag bodde i Uppsala och kollade efter lägenhet gick det däremot inte att hitta något som var "normalt" utan allt var superstylat. Tända ljus och hela köret i varenda bostad.

  • Elenas hasselbackspotatis 86
    Knytt1 skrev 2009-12-03 07:41:28 följande:
    Det man reagerar på är ju att det är så "ostylat". Men jag bor i Stockholm och om man kollar på objekt i mitt närområde ser alla likadana ut. En Stockholmsmäklare skulle nog insistera på att säljaren i alla fall städar och plockar undan...Men man köper ju liksom inte möbler och inredning. Det gäller att kunna se möjligheterna.
    hihi jag gillar inte sånt där prat som om det bara skulle gälla i sthlm... det är likadant i resten av sverige bara så du vet... (vrf tror du annars att den här tråden finns till öht)
  • inyourface
    Jessiicaa89 skrev 2009-12-03 07:53:22 följande:
    Japp hakade på denna människas mogenhet, lägger inte ens ner tid att svara sådana personer :)
    nej det är jobbigt att diskutera med människor när man inte vet vad man snackar om, eller hur? ;)
Svar på tråden Nåt för "Sveriges fulaste hem"?