Inlägg från: oktobermammsen |Visa alla inlägg
  • oktobermammsen

    Unga mödrar Danmark

    melissa hade en jättefin förlossning tycker jag. häftigt att ta med sina vänner sådär. måste stärka banden. en stjärntittare tyckte jag var fint sagt av barnmorskan istället för atthan ligger fel.

  • oktobermammsen

    katherina verkar ha förändrats mycket förresten. och blivit så vuxen i utseendet

  • oktobermammsen

    hon gick till myndigheterna för att försöka få delad vårdnad om Mikas. hon hade med sin pappa. efteråt berättade hon att hon ville/kunde inte berätta alla detaljer som skett bakom stängda dörrar med respekt för mikas pappa som inte kunde försvara sig. Dom skulle iaf börja träffa en psykolog som skulle utvärdera om hon är en bra mamma plus att de skulle träffas i ett familjehem några dagar varannan vecka.

    hoppas hoppas hoppas hon får delad vårdnad och mycket stöd från omgivningen. ett barn behöver båda föräldrarna om det finns den möjligheten.

  • oktobermammsen
    Helennnna skrev 2009-12-03 20:40:22 följande:
    Ååå håller tummarna! Förstår mig inte ens på lagen .. om en mamma har en förlossningsdepression borde hon inte ens få ge hela vårdnaden till någon annan?! Eller är det bara jag som tycker det? :P
    och hon gick hos psykolog ju..vad var det för hjälp liksom,en så djupt deprimerad mamma borde läggas in och absolut inte få ta avgörande beslut. jag håller helt med..
  • oktobermammsen

    roligt att se att det går framåt för katherina då jag tycker mycket fokus det senaste legat på att det går dåligt för mammorna.

    ååh vad jag vill ha unga mödrar som dvd samling så man kan se tillbaka alla de tjejer som liksom bara försvunnit

  • oktobermammsen

    - är den sjuk, är den sjuk?

    *garvar fortfarande*

  • oktobermammsen

    tycker inte någon av programtiderna är bra faktiskt. 18.30 så lägger man barnen så man hann inte se det och nu 16.35 så är det laga middag och komma hem från jobbet som gäller. så vem riktar sig programmet till? inte småbarnsföräldrar då iaf!

Svar på tråden Unga mödrar Danmark