Inlägg från: Topcom |Visa alla inlägg
  • Topcom

    Unga mödrar Danmark

    Vi betalade 1500 spänn för en Urban Jungle med regnskydd, extra "sittyg" (eller vad kallas det) o grejer.. Skitskön att köra med, särskilt i trånga sthlm.

  • Topcom

    Jao, haremsbyxor är extremt svårburet. De som möjligtvis kan bära dem är trådsmala modeller med milslånga ben och..hon har inte riktigt det=/ Blir bara motsatt effekt, hon ser ännu större ut och som ni säger, man undrar om hon gör nr två i brallan?

  • Topcom

    Haha ingen av dem är ju guds gåva till det motsatta könet=/ Men tycker nästan synd om honom, så som han tofflar. Han blev förbannad när hon fick en tillsägelse av honom då hon trodde att hon hade glömt nycklarna i bilen? Men hennes unge är riktigt söt dock.

  • Topcom
    C060908 skrev 2009-12-16 21:06:31 följande:
    Hahaha ne det är sant.. Missade nog jag?! Jaa men det beror kanske på Kieu
    Kieu?
  • Topcom
    AmandaBrun skrev 2009-12-16 22:36:26 följande:
    Näääääää
    Höhö blev ju nästan lite chockad där att brallan hade ett snyggt ex.. xD
  • Topcom
    C060908 skrev 2009-12-16 23:45:05 följande:
    Men finns det seriöst någon snygg pappa typ i serien? Jag som gillar badboys tyckte att Kennie (Markus pappa, christinas son) såg helt ok ut iallafall bäst av alla pappor som varit med hitils.. Någon som har sett någon annan snygging?
    Möjligtvis hon rebeccas nuvarande kille som sitter i fängelse o grejer *jäj*. Lite söt alla fall.
  • Topcom
    AmandaBrun skrev 2009-12-17 15:12:42 följande:
    Ja Junes kille är fulast hittills helt klart!
    Är det killen med tänderna? Dom som hade haft inbrott. Creeeeepy look :O
  • Topcom
    C060908 skrev 2009-12-17 16:19:43 följande:
    Hahaha aa.. Fast jag kan typ inte låta bli att tycka synd om honom för att han är så ful fast lite avis är jag på honom också för dom fick ju en fruktansvärt söt dotter
    Kommer du ihåg den där sidan som vi var inne på för några år sen, uglypeople.com? Man tror ju alltid att alla bilder är manipulerade där men... =/=/

    Jaaa, skitsöt dotter! ^^ Haha, jag har faktiskt inne på din sida på en annan community, typ ramlade in på din kille och sen vidare hos dig. Jag ba "cool, hon heter samma sak som jag och hon e en mamma! CooOool" Hhahah! Det var precis när ni hade fått eran första:)
Svar på tråden Unga mödrar Danmark