Inlägg från: Heligakossan |Visa alla inlägg
  • Heligakossan

    Unga mödrar Danmark

    GrodanHopp skrev 2012-05-11 16:31:55 följande:
    Kan du förklara varför? Följer inte programmet längre men såg igår och nu:)
    Hanna är i rätten igen  för att socialen vill omhänderta Cecylia, och om de beslutade att omhänderta flickan så kommer en handläggare att hämta flickan hos dagmamman och köra henne till fosterfamiljen, så det kan vara sista gången på länge som de får träffa flickan 2månader tyckte jag dom pratade om! och hannas mamma grät och var väldigt upprörd när hon fick säga hejdå innan flickan skulle till dagmamman.
  • Heligakossan

    Glennie dejtar ju killen som Line spelade in sin låt med såg jag nu, man har ju sett ganska många mammor som umgås med varandra i programmet, så man kan väl anta att de träffats genom dom! 

    Man undrar ju lite hur långt de e mellan Glennie  och hennes barn för jag skulle inte stå ut så länge med att inte träffa mina barn! Vad doktorn än säger!! Obestämd

  • Heligakossan
    Starbaby skrev 2012-05-16 12:50:50 följande:
    Jag tänkte att det verkar vara ett vanligt namn i DK som jag aldrig hört. Men det var visst samma kille. Förresten deras musikvideos, lämnar mycket att önska. Lines modelldrömmar.... omg
    ja men om jag fattat det rätt så Heter han Karsten och Kramer är hans efternamn. Haha jag har faktiskt fått Lines låt på hjärnan I I I I I could be your dream tonight
  • Heligakossan
    Heligakossan skrev 2012-05-16 14:00:28 följande:
    ja men om jag fattat det rätt så Heter han Karsten och Kramer är hans efternamn. Haha jag har faktiskt fått Lines låt på hjärnan I I I I I could be your dream tonight
    Fast alla kallar ju honom Kramer
  • Heligakossan
    ProudMama skrev 2012-05-17 00:34:56 följande:
    Öh, "stela sagan"? Vem är du menar? Jag fattar ingenting...
    Stine sagen, hon har ju blivit anklagad för att ha misshandlat sin lilla son benjamin vet dock inte hur det har gått, men de visade en dokumentär om hennes verision av allt. man kan se den på danmarks tv 4 fast då så klart utan den svenska texten.
  • Heligakossan
    Tjejgänget skrev 2012-05-17 17:58:39 följande:
    Vad stökigt Michaela har det! Jag skulle inte kunna med att bjuda in gäster när det såg ut så :-/
    ja dom har de alltid lite stökigt och sunkigt hemma!
  • Heligakossan

    Hjärtskärande att se Nadias son i tårar när hans pappa inte kom som han lovat!   Hur kan man säga att man ska komma och sen strunta i det... stackars pojk!

  • Heligakossan

    Herregud ja tycker att NN Borde göra nått åt sin övervikt, hon verkligen vaggar fram och flåsar som jag vetb inte vad hela tiden!  när man hörde vad hon sa inne på socialkontoret så undrar man ju om hon är en särskillt bra mamma?!  vet inte riktigt vart man ska placera henne =/

  • Heligakossan
    Fommpen skrev 2012-05-25 20:21:32 följande:
    Jag tycker faktiskt synd om henne... Men det är synd att hon inte kan tygla sitt humör. Sen får vi väl se saker mest ur hennes perspektiv. Hon klarar nog inte av att ändra vikten just nu.. Svårt när livet har rasat för henne..  

    Jag tänker att Camilla förstorar upp saker.. Gifter man verkligen sig med någon som är en sådan stor skit som hon beskriver Christian? 

    Jag har svårt att greppa Line. Jag tycker att hon är cool som är själv med två barn, har gått ner massor i vikt och vill bli politiker och allt vad hon håller på med.. Men jag har ändå svårt för henne.. Känns som om hon bär en mask och är onaturlig. 
    Ja till viss del tycker jag att det är synd om henne men samtidigt inte,
    Håller med dig om Camilla faktiskt!  Som när hon beskrev händelsen på parkeringen, ska man hinna ikapp en bil så kan de ju lätt bli att man dunkar på rutan istället för att knacka fint och om man kanske är anfådd på det så kan man ju låta ansträngd liksom..,.. bra att man fick se lite av christians version för en gångs skull!!
Svar på tråden Unga mödrar Danmark