Inlägg från: psychocandy |Visa alla inlägg
  • psychocandy

    En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!

    Men herregud! Vad fan. Hur är det med din lilla? Har du polisanmält?

  • psychocandy
    Mariohn skrev 2009-12-16 15:48:29 följande:
    Jag fick tag på honom.
    Jag hoppas att du gjorde något i stil med vad jag tror att du gjorde.
  • psychocandy
    Mariohn skrev 2009-12-16 15:50:25 följande:
    Det gjorde jag!
    Bra.
  • psychocandy

    Med risk för att låta som en gammal tant så är det faktiskt fruktansvärt otäckt med en del av "dagens ungdomar" som är så avtrubbade, som det verkar. Ingenting är liksom heligt.

  • psychocandy
    Mariohn skrev 2009-12-16 15:55:47 följande:
    Jag har överskridit gränsen för vad som är ok men jag bryr mig faktiskt inte om det ett dugg. Killen som gjorde detta var till att börja med större än jag, han attackerade ett spädbarn, och jag har aldrig sett så rött innan i hela mitt liv i kombination med att jag blev livrädd och det gjorde ont i hela mig när jag såg att mitt barn blödde. Jag kan omöjligen hållas ansvarig för någonting så han är välkommen att polisanmäla mig bäst fan han vill. jag tänker utan tvekan dyka upp på skolan imorgon.
    Vissa strider måste man ta, oavsett konsekvenser. Förstår dig helt.
  • psychocandy
    JAG6 skrev 2009-12-16 16:09:07 följande:
    Och som vanligt hånar du de som har en diagnos med tanke på vad du skriver inom parantes........*tummen ner*
    Det gör hon inte alls.
  • psychocandy
    Mariohn skrev 2009-12-16 22:54:14 följande:
    Att outa honom någonstans eller söka upp honom för att göra något dumt kommer inte att bli aktuellt. Han är fortfarande en tonåring som kan ha hur mycket som helst i bagaget som jag inte känner till och jag gör inget bättre genom att bete mig som en idiot. Jag anser att min reaktion gentemot honom kan ursäktas eftersom jag reagerade i chocktillstånd. Det räcker så mig och honom emellan. Han har nog inte sitt livs bästa natt just nu. Resten lämnar jag över till skolan, hans föräldrar och polisen att ta hand om på ett riktigt vis.
    Du är en väldigt bra människa och jag beundrar dig.
  • psychocandy

    Det är så lätt att sitta och gissa vad man man själv skulle göra i en traumatisk situation, ungefär som när folk alltid "vet" vad de skulle göra om de blev utsatta för ett våldtäktsförsök ("jag skulle sparka honom i skrevet" eller "jag skulle spela död") men sanningen är ju den att man inte vet förrän man är där. Ni som tror att ni i Mariohns sits skulle slå ihjäl ungen kanske skulle bli paralyserade, ni som förespråkar att vända andra kinden till kanske skulle göra honom riktigt illa.

  • psychocandy
    Skehamn2010 skrev 2009-12-16 23:49:29 följande:
    Är det bara jag som blir förbannat upprörd över att vuxna människor sitter här på FL och uppmanar till våldshandlingar och till och med mord på en yngling. Förstår ni vad ni gör? Är ni inte kloka????????? Det TS son råkat ut för är förstås fruktansvärt MEN det ger ingen någon som helst rätt att uppmana till våldshandlingar och någon skrev till och med att man borde göra så att han aldrig kommer kunna få barn. Tonåringar gör mycket dumt. Detta var rent vidrigt beteende. Man ger sig inte på en bebis. Den här killen försökte kanske träffa TS och råkade istället träffa bebisen. Det vet ingen av oss här. Sen kan man inte begära att en tonårskille ska förstå konsekvenserna av sina handlingar på samma sätt som en vuxen. Jag har fått massor av snöbollar och smällare kastade på mig och min hund när hon var valp. Dom förstår inte hur stor skada en snöboll kan göra. Jag försvarar inte killen. Det han har gjort är fel och han ska givetvis anmälas. Men TS har ingen rätt att ta lagen i egna händer. Det är fel och så får man inte betee sig. Vi vuxna måste föregå med gott exempel. ALLTID!
    Jag tror snarare att de upprörda känslorna i tråden är ett sätt att visa sympati för TS och inte menat som något annat. Och om nu TS gjorde någonting hon i lagens namn inte borde ha gjort så är det ändå förståeligt i den situationen, tycker jag.
  • psychocandy

    Tänker på dig Mariohn och hoppas att mötet inte blir alltför obehagligt.

  • psychocandy
    WhiteAngels skrev 2009-12-17 14:45:33 följande:
    o va sjutton gav dig rätt att ge han en smäll?Är det det du ska lära ditt barn?att när man blir arg är det ok att ge folk en smäll på käften?
    Men skärpning.
Svar på tråden En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!