Inlägg från: Mrs Charles |Visa alla inlägg
  • Mrs Charles

    En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!

    Den här tråden gör mig illamående och så sjukt illa berörd.
    Jag hoppas att din bebis mår bra.

  • Mrs Charles
    JAG6 skrev 2009-12-16 16:09:07 följande:
    Och som vanligt hånar du de som har en diagnos med tanke på vad du skriver inom parantes........*tummen ner*
    Jag tror du läser in lite för mycket. Hon hånar inte, hon skriver att det inte är någon ursäkt. And i agree.
  • Mrs Charles

    Men hörni, nu låter vi den här tråden handla om det som står i Ts och behöver väl inte bli en debatt om diagnoser. I så fall kan väl någon starta en annan tråd?

  • Mrs Charles
    Mariohn skrev 2009-12-16 23:20:27 följande:
    Jag försöker tänka som så att han förmodligen inte menade att det skulle bli så illa. Han skulle kanske slänga snöbollen hårt på sufletten för att vara cool eller något men så gick det fel och han skrattade för att hålla masken inför sina kompisar eller annat som är så viktigt för tonåringar.För han såg som sagt kritvit och livrädd ut i samma sekund som jag fick tag i honom och han hörde min sons gallskrik.om jag då lägger ut en massa skit om honom på nätet eller letar upp honom och slår honom på käften så kommer han antagligen att bli så förbannad att han anser att han gjorde rätt bara pga sitt hat gentemot mig istället för att han ...som jag tror nu ångrar sig djupt!
    Jag tror också att du har rätt. Vad bra av dig att försöka tänka så istället för att låta dig fyllas av hat. Du är en riktigt klok tjej!
    Önskar dig lycka till imorgon och att pojken får ett straff som heter duga och tänker sig för i fortsättningen så att han inte beter sig på samma sätt nästa gång. Om han har det minsta vett så tror jag att han är hemma och har djup ångest över hur illa han betedde sig och kanske är orolig över hur det gick för barnet. Förhoppningsvis är det så!
  • Mrs Charles
    Queenie70 skrev 2009-12-16 23:59:29 följande:
    Jag skulle tippa att man är mer galen om man förmår behålla lugnet och rationellt tänka stackars lilla tonåring som gjorde ett sådant misstag medans man torkar blodet från sin nyföddas näsa. Då är man antingen helt väck eller går på några starka mediciner eller nåt.
    Agreed.
    När jag berättade om den här tråden för min man blev han så arg att vi var tvungna att börja prata om något annat. Då känner vi inte ens Ts eller var med när det hände. Om man reagerar så starkt som folk gör i den här tråden, hur skulle man inte reagerat om man faktiskt var med om den situationen?!
    Det är en helt naturlig reaktion och även om jag inte är pro våld så är jag heller inte alltid emot det, som i den här situationen. Jag menar inte att man ska banka någon gul och blå men att knuffa ner honom i en snödriva anser inte jag är direkt misshandel.
  • Mrs Charles
    Bam skrev 2009-12-17 00:04:15 följande:
    Ditt resonemang får mig att tänka på lille James 2 år som misshandlades till döds av två 10åriga pojkar. Är det konstigt att majoriteten av det engelska folket ville se dom döda? Barn kan också vara odjur.
    Du, det där håller jag med om. Barn kan efter en viss ålder mestadels inte bara skilja mellan rätt och fel utan också ana konsekvenserna av sitt handlande. 10åringar som misshandlar ett litet barn till döds FÖRSTÅR vidden av konsekvenserna då det är upprepade handlingar. (En 10 åring som ska skoja med sin lillebror och knuffar ner honom från soffan inser kanske dock inte att brorsan kan falla på huvudet och få sådana skallskador att han dör.)
    Ett "barn" i högstadieåldern borde dock kunna tänka längre än vad näsan räcker. Som i den här situationen.
  • Mrs Charles

    Alla trådar ska då jämt spåra ur. Jag är trött på er.

  • Mrs Charles
    Sarah84 skrev 2009-12-17 10:29:15 följande:
    Höst flickan skrev 2009-12-17 10:24:38 följande:
    men han har skadat ett spädbarn på 6 veckor tycker du då att de skulle va världens undergång om han fick veta att han har stora öron?
    Haha jag kunde inte låta bli att skratta!
Svar på tråden En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!