Inlägg från: Mariohn |Visa alla inlägg
  • Mariohn

    En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!

    Krätchen skrev 2009-12-16 23:44:16 följande:
    Vad har det med saken att göra?
    Det förstod inte jag heller förrän jag blev mamma Beskyddarinstinkten när någon skadar ditt barn är inte ens lön att försöka beskriva.
  • Mariohn
    Zaria skrev 2009-12-16 23:45:13 följande:
    Det kanske är just för att hon har barn som hon ser det bisarra i att 2 misshandlade barn skulle vara bättre än 1?
    Ja. Men det är som sagt en jäkla skillnad på förnuft och chock. Det ena existerar inte utan det andra, En människa i chock hålles inte ens ansvarig för sina handlingar i domstol. Det är bara att kolla upp vad chock betyder.
  • Mariohn
    Krätchen skrev 2009-12-16 23:46:33 följande:
    Bara för att man har fått/fött barn så så är man ursäktad att man inte tänker klart och kan spöa upp en annan unge? 
    Nej för helvete det var det dummaste. Har jag skrivit något annat än att jag tänker gå den rätta vägen med detta? Men jag antar att du är den enda av alla mänskliga varelser som är immun mot chocktillstånd och agerar rationellt i alla situationer. Om någon skar halsen av din mamma mitt framför näsan så skulle du förmodligen prata med vederbörande om saken?
  • Mariohn
    Krätchen skrev 2009-12-16 23:52:08 följande:
    Menar du att jag kommer att vilja knäcka näsbenet på andra barn när jag får barn?
    Nu provocerar du bara. Man har naturligtvis ingen önskan om att gå och bräcka näsan på barn. Men jo, när jag tittar på min sons blåa ansikte finns tanken där att det skulle vara rätt åt honom även om jag aldrig skulle genomföra det.
  • Mariohn
    Zaria skrev 2009-12-16 23:55:01 följande:
    Absolut, dock vet ingen hur den reagerar på en chock...eller efter att ha varit med om det du varit idag. Därav att jag tycker det är ganska oläpligt att uppmuntra i en tråd att tonåringen skulle ha både det ena och det andra. jag kan förstå att den som är i chock/varit med om det skulle kunnat reagera så, men jag antar att inte större delen av FL har det. Att du uppmuntra och förespråka att misshandla ett annat barn (ja tonåringen räknas som barn) "bara för att" är för mig obegripligt för jag gissar att inte större delen av FL är i chock i nuläget
    Jag håller som sagt med dig. Men jag håller inte med om att jag på något vis är galen för att jag känner oerhörda vredeskänslor gentemot killen som gjorde detta oavsett vad krätchen påstår.
  • Mariohn
    Zaria skrev 2009-12-16 23:56:47 följande:
    Jo men gissningsvis var inte större delen av FL med TS idag...endå diskuteras det hej vilt hur mycket man vill spöa på "missfostret"
    Jag tror att de flesta reagerar med att omedelbart bli förbannade och föreställa sig sitt spädbarn blödandes och det framkallar starka känslor.
  • Mariohn
    Krätchen skrev 2009-12-16 23:59:25 följande:
    Mmm... Du är en sund och vettig person, hur  17 kan du acceptera inlägg om att "mosa till ett annat barn?
    Eftersom jag utgår från att de skrivs i vrede och jag har uttryckt mer än en gång att jag inte tänker slå på någon eller sjunka till ett barns nivå. Jag tycker att du är oresonlig när du anser att man i alla situationer ska agera rationellt och sansat! Det är nämligen ett tecken på att man är sjuk på något vis. Att tappa fattningen och gripas av panikkänslor när man är mamma och någon gör illa ens spädbarn är, tro det eller ej, ett sundhetstecken.
  • Mariohn
    Zaria skrev 2009-12-17 00:03:20 följande:
    Grupptryck kan göra MYCKET även på barn med vettiga föräldrar.
    Ja. Det är exakt därför jag skrev att han förhoppningsvis lärt sig sin läxa genom att han blev så rädd idag. Ingen mening med att jag ger honom en anledning att tycka att han gjorde rätt genom att ge mig på honom.
  • Mariohn

    Nåväl. Jag ska avsluta här. Jag har aldrig upplevt så stor smärta och stark ilska som jag gjorde idag när min sons underläpp började darra medan han gav till ett illtjut samtidigt som blodet rann nedför hans kind. Den som vill hålla mig ansvarig och tycka att jag är en vidrig morsa för att jag reagerade på det får faktiskt lov att tycka så.

    Jag har lugnat ner mig nu och är enbart ledsen som fan.
    Tack alla som stöttat mig idag!

  • Mariohn
    Krätchen skrev 2009-12-17 00:05:03 följande:
    Jag gör faktiskt inte det, jag tycker att du har fått helt sinnesjuka svar om vad du borde göra med förövaren. Om man läser svaren borde han inte kunna gå...
    Det står inte jag för. Jag står bara för att det är fullt naturligt att instinktivt reagera utan att tänka när någon gör illa det viktigaste och mest ömtåliga i ens liv.
Svar på tråden En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!