Inlägg från: Mariohn |Visa alla inlägg
  • Mariohn

    En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!

    Vill dessutom påpeka att man inte ringer 112 för att göra en anmälan. Det är ett nummer som ska ringas i nödsituationer när man behöver få räddningspersonal i form av polis, ambulans eller brandkår till plats. Att få dit en bil akut hade inte tjänat någonting till eftersom gärningsmännen flydde och jag skulle vara hos doktorn med min son. Varför skulle de sitta där i sin bil och glo på en tom yta? Jävligt korkat.

  • Mariohn

    Höst flickan skrev 2009-12-17 08:55:07 följande:


    ringer man 112 så får man ev en ambulans om det behövs läkarvård.....
    Ja! vilken bra idé! Vägrar du förstå vad jag skriver med vilje?? Jag stod mittemot vårdcentralen som ligger precis vid skolan. Men du tycker ändå att jag skulle väntat på en ambulans istället för att gå in??
  • Mariohn

    Höst flickan skrev 2009-12-17 08:56:21 följande:


    så..varför gå hem med en unge som man ev TROR har knäkt näsben?? el till vårdcentralen..men skitsamma.... tyck att jag har konstigt resonemang..men jag hade ringt 112 och fått dit både polis och anbulans.
    jag GICK RAKA VÄGEN IN PÅ VÅRDCENTRALEN. Varför håller du på?? tycker du att det är roligt??
  • Mariohn

    Höst flickan skrev 2009-12-17 08:57:17 följande:


    ja..om man misstänker värre skada! det handlar om ett överfall...av ett späbarn och en mamma!
    Fattar du inte att det gick snabbare att springa in på vårdcentralen än att vänta dit en ambulans? Där inne fick jag träffa en läkare direkt som kunde konstatera att det inte var någon fara. Men visst. jag skulle stått kvar ute i snöstormen och inväntat en ambulans hellre än att gå inomhus där doktorn satt!
  • Mariohn

    Höst flickan skrev 2009-12-17 08:59:02 följande:


    okej..så du anser att du itne behövde det..men du tror att din son hade ev en bruten näsa..han är helt nyfödd.... och bara för att dom flydde...så är det skit samma? fick du inte tag på grabben?...
    Jag tänker inte fortsätta diksutera med dig när du bara håller på och provocerar. vi blev överfallna. Jag blev förtvivlad och sög tag i grabben i ren reflex. Min son började skrika och blöda, jag började störtböla och halvspringa bort till vårdcentralen där jag omedelbart fick träffa vår familjeläkare som konstaterade att det inte var någon större fara. Jag lugnade ner mig och gick hem och ringde skola och polis.

    Jag skiter i om du tycker att jag agerat fel. För mig var det det enda rätta.
  • Mariohn

    Höst flickan skrev 2009-12-17 08:59:29 följande:


    nä..jag tycker bara att det låter konstigt.
    Ja det låter jättekonstigt. Verkligen. Att springa in till sin läkare när han är inom räckhåll är helt orimligt när man istället kan välja att stå ute i snöstormen och vänta på ambulans.
  • Mariohn

    Höst flickan skrev 2009-12-17 09:02:01 följande:


    nä, det förståd jag inte..läste att du gick hem och ringde rektorn .men det var ju bra att du gick först till doktorn. och bra att en polisanmälan gör nu...som sagt..bättre sent än aldrig.
    Om du hade läst vad jag skrivit hade du kommit fram till det från början, innan du började sitta och uppföra dig illa. Jag har nämligen förklarat förloppet mer än en gång.
  • Mariohn

    Höst flickan skrev 2009-12-17 09:04:33 följande:


    som sagt, missuppfattade det hela. Läste inte ordentligt. bra att du gjort en polisanmälan nu.....
    Jag gjorde en anmälan redan igår som jag också skrivit. Jag anmälde HÄNDELSEN eftersom jag inte visste vem killen var så jag kan inte anmäla PERSONEN. Vem han är ska vi få reda på idag och således uppdatera den anmälan jag gjorde igår.
  • Mariohn
    Starstruck skrev 2009-12-17 09:05:03 följande:
    Mariohn - du agerade helt korrekt tycker jag. Det primära igår var att se till att din lille fick undersökas av läkare, och som tur var befann ni er nära VC. Idag har du vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att få tag i killen som gjorde det. Jag är övertygad om att han kommer att identifieras. Kanske hindrar det honom från att göra liknande idiotiska handlingar i framtiden. Synd bara att det poppar upp kommentarer där det är uppenbart att man inte har läst alla dina inlägg eller så vägrar man helt enkelt förstå dem. Höst flickan (najs särskrivning...) verkar inte ha kunnat ta till sig informationen att du befann dig mycket nära VC, t ex. Försök att sålla bland kommentarerna. De flesta av oss känner verkligen med dig och tycker att du har gjort rätt.
    Tack Jag är fortfarande känslomässigt skärrad I guess. Jag brukar ignorera provokatörer av den rangen.
  • Mariohn

    Honey Boo skrev 2009-12-17 09:07:02 följande:


    TS: En polisanmälan borde väl innebära att soc kopplas in eftersom ungen är minderårig? Behövs nog en varningsklocka här som fångar upp honom innan han hamnar helt på fel sida i samhället. Uppdatera oss hur det går efter samtalet med rektorn!
    Jag är faktiskt inte säker på vad som händer med detta. Jag brukar inte vara i dylika situationer Men jag skulle gissa att du har rätt och jag kommer att uppdatera
Svar på tråden En satans snorunge skadade mitt spädbarn med vilje!!!