Inlägg från: Muneca |Visa alla inlägg
  • Muneca

    Den mest korkade julklappen

    Min brorson fick en 4 kg exklusiv ost av min pappa (hans farfar) som han köpt på en resa i paris.. min brorson var då 5 år och han är mjölkalergiker.
    Min pappa/han farfar i sin tur räknar inte ost som mjölk.. Han är lite som gubben i mitt stora feta grekiska bröllopp där de serverar lamm (?) till brudgummens föräldrar som är vegetarianer och inte fattar problemet, det är inte kött, det är lamm!
    Men iaf, ost till en 6 åring?
    Haha aaja vi fick oss ett gott skratt iallafall!

  • Muneca

    ursäkta alla stavfel, vissa bokstäver på mitt tangentbord vill inte riktigt komma med alltid trotts att jag trycker på dem.

  • Muneca
    nexa79 skrev 2009-12-21 10:58:25 följande:
    Ingen fara, innebörden var tydlig!!
    Hihi, skönt, finns så många stavningspoliser som härjar här på FL annars
  • Muneca
    nexa79 skrev 2009-12-21 11:30:48 följande:
    Äsch då, det är väl inte så farligt, alla skriver väl fel ibland. Visst är jag lite av en språkhitler och föredrar att skriva korrekt svenska själv, men om det syns att det blivit fel av misstag tycker jag inte det gör något, sen finns det ju dyslektiker och dem beundrar jag att de ens försöker så varför gnälla? Världen är full av gnällmånsar, och visst finns det befogat gnäll, men att klanka ner på andras stavfel tycker jag är lite småaktigt.. Det är mänskligt att halka på tangenterna då och då! www.familjeliv.se/Forum-5-97/
    Haha jo jag instämmer. Det kan vara svårt och jobbigt att läsa vad vissa skriver ibland och då hoppar man över det. Och som du sa det är mänskligt 
    Nu vart detta lite OT, sorry!
    Kul tråd btw!
Svar på tråden Den mest korkade julklappen