Inlägg från: Ruggugglan |Visa alla inlägg
  • Ruggugglan

    Vi som snart ska ha vårt andra barn! (BF januari)

    SgtWaffle: Min sambo kommer inte att sova jämte bebis heller. Han sover så fruktansvärt tungt och vi vill inte riskera något så lika bra att undvika det.


    BF 24 januari.
  • Ruggugglan
    Igelkotten skrev 2010-01-07 04:47:28 följande:
    Jag har sluppit det länge nu men nu vaknar jag av att det rinner upp magsyra i munnen igen!!! Såååååå, läbbigt!
    Samma här! Har ständig halsbränna och vet snart inte vad jag gör. Har alltid sammarin jämte sängen. Men det är fan inte länge den verkar..
    BF 24 januari.
  • Ruggugglan

    Jag är så tje på det här nu. Om de sätter igång mig nästa vecka så kan jag trösta mig med att det bara är några dagar kvar.


    BF 24 januari.
  • Ruggugglan
    Trolltoka skrev 2010-01-07 21:38:09 följande:
    Nån av er som vart urusla i magen innan förlossningen drog igång sist? Isåfall hur långt innan?
    Förra gången minns jag inte om jag var dålig i magen. Men nu har jag magknip hela tiden och magen har varit i bättre form!
    BF 24 januari.
  • Ruggugglan

    Hemkommen från specialist mödravården. Tog blodtrycket två ggr för att vara på säkra sidan. Men det låg på 140/100 både gångerna. Så det har blivit högre. +1 i protein och jag har börjat känna smärta över njurarna så läkaren kände på mig. Livmodertappen är inte tillräckligt mogen.

    Men helt plötsligt så säger "Nä, men vad säger ni? Ska vi säga måndag eller tisdag?". Jag började skratta för det kom som en chock. "På måndag går du in i vecka 38 så då sätter vi igång dig".

    Så vi fick lite broschyrer om amning och igångsättning. På måndag kl. 8.30 har jag tid för igångsättning! (Om det nu inte skulle bli trafikrusning på förlossningen för då väntar de tills tisdag).

    Kändes lite som en bitchslap! Trots att jag gått och väntat så jäkla länge och varit så less på det hela så kändes det märkligt att vi snart ska ha. Sambon blev helt tagen. Först var han rastlös och satt och pillade på allt. Men efter läkarens besked så blev han knäpptyst. I bilen fick han nervöst sammanbrott. "Men dopet då? När ska vi ha det? Vilka ska vi bjuda? Vad ska barnet heta?". Jag skrattade och sa att lugna ner dig, vi tar en sak i taget


    BF 24 januari.
  • Ruggugglan
    virre85 skrev 2010-01-08 18:57:05 följande:
    Hej, i natt kom lilla Elin.. Jätte fort gick det, tog 4 timmar från första värk.. Tyvärr hann jag varken få smärtstillande eller barnvakt så jag och lustgasen fick klara oss själva. Men det gick bra, inte en bristning heller.. Elin vägde 3590g och var 48 cm.. Föddes i v 39+1 bild finns i galleriet
    Ett stort grattis!
    BF 24 januari.
  • Ruggugglan
    Igelkotten skrev 2010-01-08 20:22:49 följande:
    Stort grattis!!! Det är så jag vill ha det! (nja, barnvakten får ju gärna komma). Vad skönt att du slapp vänta 12 timmar på lilla undret! (det tog det för mig förra gången)
    Det känns inte jättebrådskande. Vi har en del alternativ. Vi kommer troligtvis bestämma oss ganska snabbt trots att vi inte är hundra Villse plutten först. Blir ju enklare om vi vet vad det är för kön.
    BF 24 januari.
  • Ruggugglan

    virre: Blir födelsedatumet 100108? Ska lägga till dig på andra listan


    BF 24 januari.
  • Ruggugglan

    Trodde på allvar att bebisen började "krypa uppåt" i magen igår och skulel vända sig eller något liknande. Kändes bra märkligt och det gjorde ont så som den rörde sig.
    Men min mamma tror att den håller på att fixerar sig. Än så länge har den legat neråt men varit ruckbar. Hade varit underbart om den fixerar sig innan måndag!


    BF 24 januari.
  • Ruggugglan
    tusselisan skrev 2010-01-09 18:03:51 följande:
    Inte kul o stå först på listan och INGENTING händer känns som BF-dagen var för ett halvår sedan, typ! Men GRATTIS Virre85, där gick det undan minsann
    Du blir inte igångsatt snart? Håller tummarna för att det händer snart! Kan tänka mig hur drygt det är att vänta på övertid!
    BF 24 januari.
Svar på tråden Vi som snart ska ha vårt andra barn! (BF januari)