Inlägg från: Mimmi 71 |Visa alla inlägg
  • Mimmi 71

    Sytråden - maskinbroderi

    Smartneedle har rea fram till 3 juli! Tycker att det finns många trevliga motiv där, men jag har inte testat kvalitén. Tror det får bli något set iallafall.

    Är supersugen på att brodera och sy och snart, snart, snart är det semester och mer tid. Lycklig!!!!!! Förra året direkt efter midsommar (då hade jagdock ingen brodermaskin) så hamnade symaskinerna på terassen. Är det sådant här väder nästa vecka (när min semester börjar) så gör jag nog likadant.

  • Mimmi 71

    Knappat hem ett gäng broderier från Embroidery Outlet idag (på rea ). Denna gången blev det ett gäng applikationsbroderier. Testade att sy ett sådant för första gången häromdagen och resultatet blev toppen!

    Inser att jag dock måste ta tag i bloggandet som ligger rejält efter. Jag bara pratar om min sömnad men visar sällan resultet nu för tiden.

  • Mimmi 71
    ak74 skrev 2010-08-03 19:55:01 följande:
    Fina!!
    Visst är de!

    Jag är sugen på att brodda, det blev inte så mycket gjort under vår semestervecka i Smögen (ja, brodermaskinen fick följa med ). Vi hade allt för fint väder med solsken var dag (även om det kom enstaka skurar också). Nu har jag börjat jobba och denna vecka upptas kvällarna med att sy en klänning som jag skall ha på bröllopet vi är bjudna på till helgen. men sedan.....

    Har hittat fler hemsidor med härliga broderier, det gör ju mig inte mindre sugen. http://kikitomato.de/shop/
    http://www.kunterbuntdesign.de/

    På Kunterbunt har jag hittat 3 set som jag skulle vilja beställa. Djungeldjuren, pingvinerna (som skall pryda en ljusblå lurvjacka till lilleman) och robotarna som bara är hur söta som helst.
  • Mimmi 71
    ak74 skrev 2010-08-10 22:55:54 följande:
    Jag kollade efter dig när jag var i Smögen förra söndagen men jag såg dig inte. Fast det är väl inte så konstigt för jag har ingen aning om hur du ser utFlört Om du är på västkusten nån mer gång och tar en tur till Torp köpcentrum så får du höra av dig så kan vi ta en fika eller nått. Jag bor inte långt därifrån...
    Det skall jag absolut göra! Förra söndagen (inte senaste) var jag ju på Smögen, men då bedrev vi nog tiden i "stugan", som man ser när man kör över Smögenbron om man tittar ned till vänster.

    Igår beställde jag lite gratisbroderier och de härliga Robotarna från Kunterbunt, rejäl snab leverans, jag fick broderierna efter några minuter. Synd att jag inte hinner testa dem frrän i helgen.
  • Mimmi 71

    Ouiiii, nu är brodermaskinen startad. Jag var så sugen att testa de nya robotbroderierna från Kunterbun, så jag hann inte ens klippa till tröjan som de skall pryda (hade tänkt en tröja från nya Ottobre och jag har inte ens ritat av mönstret) så jag klippte lite större stycken så jag får ut de stycken som behövs för en tröja. Det blir en stor robot på ryggen, ett emblem på fickan fram och text på ärmen. Förhoppningvis är tröjan färdigsydd i början på nästa vecka (imorgon blir det ingen sömnad för vi skall på bröllop )och resultatet kan ni då hitta "inne hos mig".

  • Mimmi 71

    Jag fortsätter att spamma och prata för mig själv

    Uppdatering av robotbroderier från Kunterbunts - de blev så BRA! Vet inte om det endast berodde på att det var bra broderier eller om det även berodde på att jag använde mig av "överlägg" trots att det inte var luddigt tyg såsom velour eller frotté jag broderade på. Så glad man blir när det blir bra!

  • Mimmi 71
    ak74 skrev 2010-08-19 10:24:32 följande:
    Det var jag!
    Jag fick tag på en klocka, designade egna visare och pimpade den med en Gordon. Det blev så bra!

    Så här ser den ut utan visare. Sen la jag till namn ovanför och texten "Halv 6 hos mig" under. Det är namnet på den klubb jag broderat förklädena till. Som tack fick jag 4 flaskor rött, 4 exklusiva chokladpraliner och kaffe med hasselnötssmak insalget i fin cellofan och ett jättefint scrappat kort. Mumma!!


     
    Det var ingen dum betalning! Fin "pimpning".

    Nu har jag sytt ihop första tröjan med de nya broderierna, men vad jag blir ledsen på Ottobres mönster (man skall använda sina egna). Tröjan blev bra så när som muddkanten i halsen som blev allt för stor. Och jag orkar ju naturligtvis inte sprätta En monstertröja enligt lillemans beställning blev det i modell ur senaste Ottobre. Bevis kommer nog under dagen.
Svar på tråden Sytråden - maskinbroderi