Inlägg från: Mimmi 71 |Visa alla inlägg
  • Mimmi 71

    Sytråden - maskinbroderi

    Ullerull skrev 2010-04-12 22:52:21 följande:
    Känner att jag kommit bort lite från broderidelen nu, det blev ju en elefant som blev hyffsad, det tog dock 4 försök innan jag fick till det, den sista provelefanten blev dock bra och den fick senare bli på en kjol. Finns att beskåda! Är ganska nöjd, det är jofotexelefanten som jag stygnsatt. Det blev alltså både en tunika och en kjol med samma elefant/tyg, lite kaka på kaka kanske, men men!
    Jag har beundrat den tidigare (och tror jag kommenterat). Elelfanten blev iallafall superbra!
    madebyinferno skrev 2010-04-12 19:33:46 följande:
    jag har laddat hem en uppsjö gratis broderier och har längre ingen aning om vart de kommer ifrån så det kan jag ändå inte få med i filnamnet... försöker samla alla broderier på ett usb-minne för jag sitter och laddar hem vid min vanliga men har laptopen vid datorn och då är det lättare att bära med usb-minnet istället för att dela ut mappar mm.har iaf börjat lägga dem i mappar typ blommor & blad, djur, texter osv och beskriva dem i filnamnet. Det som stör mig mest är att jag inte kan se dem som en liten bild redan i mappen utan måste sitta och öppna dem för att se vad de föreställer
    Jag har likadant - vet inte varifrån mina broderiet kommer ifrån. Men min tanke är att kanske kan man få till det bättre med broderierna man laddar hem hädanefter.
  • Mimmi 71
    Minnie69 skrev 2010-04-29 16:34:41 följande:
    Har inte maskinbroderat alls, men skulle vilja. Jag skulle allra mest vilja kunna lägga in egna "bilder", är det väldigt svårt ? Vill kunna brodera egna bilder som är i flera färger - Hur dyr maskin behövs som minimum isf?
    Då handlar det inte om maskinen utan om programvaran som tyvärr är rädd så dyr. Embird är väl det billigaste stygnsättningsprogrammet då det går att bygga ut efterhand. Köper man maskinrelaterat stygnsättningsprogram (full stygnsättning) så går det väl på mellan 7-12 tusen skulle jag tro (finns nog dyrare också ). Själv har jag en budgetvariant från Janome som automatstygnsätter (men då blir det inte alltid perfekt och man får istället laborera med grafiken i ett annat program) och det kostar 2-3 tusen.
  • Mimmi 71

    Nu skall jag ned till källaren och brodera några handdukar, men allra först skall det bli ett broderi på en bakficka på jeans i nya kollektionen. Under tiden handdukarna broderas hoppas jag hinna med att sy ihop jeansen också

  • Mimmi 71
    GOBLIgobli skrev 2010-04-29 17:47:38 följande:
    Yes! Man kan ju gråta för mindre...
    Instämmer
  • Mimmi 71

    Är ute efter något snyggt tribal-broderi. Någon som har tips?

    Tänkte jag skulle stygnsätta själv (hur svårt kan det vara ) men det blev inte helt hundra.

  • Mimmi 71

    Idag har jag handlat broderier och betalt med PayPal för första gången i min liv Riktigt stolt kan jag säga. Det blev inget tribal-broderi på byxor utan något lite mer barnsligt från Embroidery Outlet. De är så härliga dessa broderier och det blev två olika sätt. Nu skall här sys byxor i helgen, men först har jag ytterligare några handdukar som skall broderas. Det blir en del handdukar och nu har jag bytt motiv från bowling till golf

  • Mimmi 71
    madebyinferno skrev 2010-05-06 17:36:54 följande:
    du visar väl brallorna sen va??
    Naturligtvis! Hos mig råder ingen jantelag utna blir jag nöjd så visar jag stolt upp det (hoppas nu de blir så bra som dem jag ser i mitt huvud )
  • Mimmi 71

    Är det någon som vet hur lång tid det tar för en betalning med PayPal skall synas hos motagaren? Jag är otålig med att vänta på mina broderier som jag beställd hos EmbroideryOutlet.

  • Mimmi 71
    Stratus skrev 2010-05-10 12:56:27 följande:
    Skulle just börja med att sucka och säga att "JAG VILL BRODEEERA", men så kom jag på att ju gjorde det bara härom veckan. Så jag säger hurra i stället. Två fiskar. En tjej som har fått bestämma tyg och broderi själv, blev kanon. Men det är inte klart än, så jag har inte bloggat om det.Men min brodermaskin står för närvarande på köksbordet, så jag borde passa på. (Jag flyttade in den när maken var på fiskeresa och jag var ensam hemma, han har ännu inte klagat på den, så den får stå kvar... )
    Att ha maskinen nära till hands är inte alls dumt. Har själv broderat en del i helgen. Tyvärr blev det inga nya frächa broderier på byxorna, för jag har inte fått dem jag köpte och betalad genom Ebay den 6 maj ännu. Har mailat och frågat om något var på tok, men inte fått svar på detta mail heller. Trist! Det är ju inga stora pengar men jag vill ju ha mina broderier.
  • Mimmi 71
    Stratus skrev 2010-05-11 09:21:49 följande:
    Trist. Jag visste inte att man kunde köpa broderier på Ebay, måste kolla.
    Nej, nu svamlar jag Jag menade att betalningen skedde genom PayPal, ju.
Svar på tråden Sytråden - maskinbroderi