• Mimmi 71

    Sytråden - maskinbroderi

    Sytråden - maskinbroderi är en avknoppning från ordinarie Sytråden. Här samlar vi alla diskussioner som gäller maskinbroderi för att inte tråka ut de övriga i Sytråden.

    Här samlas vi sömnadsintresserade med maskinbroderitankar, nybörjare eller erfarna. Alla är välkomna med tips, idéer, frågor, ge och få inspiration eller bara visa upp sina alster!

    Kika gärna in på vår systertråd också:

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-02 06:13
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m49204507.html
  • Svar på tråden Sytråden - maskinbroderi
  • Ullerull

    ahhh, kanskeska tersta det...Det löste dig med tråden, hur vet jag inte riktigt men det gick. Byggde även om broderiet lite i datorn, hittade egter lite googlande hur jag fixade understygn, att jag inte kommit på att googla...smart as...Men den gjorde bara understygn en väg, motsatt mot stygnen.

    Detta är ett broderi jag stygnsatte nör jag var hos mamma och pappa, förutom att tyget dragit sig lite så är jag supernöjd, behöver göra lite tätare stygn, framförallt i ögonen, det syns väldigt mkt bättre på bilden än i verkligheten, fler bilder finns . . . .

    http://4.bp.blogspot.com/_U7K296cnfcQ/S6kjsd33h0I/AAAAAAAAA0U/PCJH_gsfYiQ/s1600-h/2010-03-22+171.jpg

  • Mimmi 71
    Ullerull skrev 2010-03-23 22:43:12 följande:
    ahhh, kanskeska tersta det...Det löste dig med tråden, hur vet jag inte riktigt men det gick. Byggde även om broderiet lite i datorn, hittade egter lite googlande hur jag fixade understygn, att jag inte kommit på att googla...smart as...Men den gjorde bara understygn en väg, motsatt mot stygnen. Detta är ett broderi jag stygnsatte nör jag var hos mamma och pappa, förutom att tyget dragit sig lite så är jag supernöjd, behöver göra lite tätare stygn, framförallt i ögonen, det syns väldigt mkt bättre på bilden än i verkligheten, fler bilder finns . . . . 4.bp.blogspot.com/_U7K296cnfcQ/S6kjsd33h0I/AA...
    Superfint!
  • AjLavJo

    Hejsan tassar in hos er å frågar om det e någon som vet om de finns nån som säljer flecce filtar broderade med namn å tex disney motiv?

    tex sån här...

    broderad filt


    ?*¨*?.¸¸❤ Tindra 19/7 -10 ❤¸¸.?*¨*?
  • Ullerull
    Mimmi 71 skrev 2010-03-24 09:43:38 följande:
    Superfint!
    Tack
  • Ullerull

    Borde inte denna tråd gå ut snart?
    Det är ju gnaska dött, men bra att ha :o)

  • Mimmi 71

    Enkla, snygga och lite barnsliga blommor - är det någon som har tips på var jag kan hitta detta?

    Skall leta runt lite själv också men tänkte om någon har lite tips - jeanskjol på G

  • Mimmi 71

    Lite nybroderat (eller broderat för ett tag sedan men nyss utlagt inne hos mig! Helnöjd med resultatet!!!!!!

  • Mimmi 71

    Tack tjejer!

    Jantelagen existerar inte hos mig - jag är jättenöjd. Lite annorlunda stil än vad jag gjort förut om jag får säga själv.

Svar på tråden Sytråden - maskinbroderi