• Anonym

    Vill ha analsex, hur undvika bajs?

    oh d vill jag oxå veta! min killar kan nte sluta gnälla om analsex och jag vågar endast pga illaluktandet och bajs!!

  • Anonym

    Jag har aldrig råkat ut för bajs vid analsex. Men jag brukar givetvis skita och duscha och tvätta mig ordentligt,föra in ett finger och liksom känna om det är "tomt" innan. Kan inte heller slappna av om jag inte vet att det är fritt fram så att säga!

  • Anonym
    Pruttiluskan skrev 2010-01-03 00:14:09 följande:
    Skit en stund innan...innan ni ska börja leka så gå in på toa, ta lite olja & ta in ett finger för att känna efter...torka bort oljan som blir runt om... så kan du avgöra då... sen kan du gå ut & börja leka! ;)
    Men gör inte så om ni hade tänkt använda kondom för olja gör sönder kondomen..

    Vill du vara helt säker på att vara ren kan du ju göra ett lavemang innan.
  • Anonym

    Ytterst sällan det syns nåt... Om du är orolig kan du köra atm direkt efter :)

  • Anonym

    Inte alltid man bara kan bajsa på kommando ju, jag har alltid ett paket Microlax hemma, köp på apoteket.  Det är små tuber med medel som man blir bajsnödig av, bara att köra in den lilla tubspetsen och trycka ut innehållet, man blir bajsnödig inom några minuter. Ingen fara att använda ibland, perfekt att tömma tarmen med inför analsex.

  • Anonym

    Alltså, det går ju inte att undvika helt. Och om någon kom på ett sätt att undvika det helt skulle det vara hälsofarligt.

  • Anonym
    vindil skrev 2010-01-03 14:47:40 följande:
    Varför så rädda för lite skit???
    Därför att det luktar för jävligt kanske? Finns väl ingen som INTE tycker det är äckligt med bajs?? Har man barn så är man dessutom ganska fedd up med den lukten...
  • Anonym
    Annanyma skrev 2010-01-14 15:24:47 följande:
    Alltså ... Vid analsex så stoppar killen in snoppen i ändtarmen. Där är det aldrig bajs förutom när man bajsar. Bajset "förvaras" i tjocktarmen. Varför irritera rumpan med lavemang och annat? Nä, slappna av. Och det "bajs" som eventuellt kan komma är brunfärgat sekret. Inga "bajskluttar". Men stoppa in fingrarna och känn efter om det känns tryggare, men jag kan lova att det komemr att vara tomt där. (Annars får man skylla sig själv som stoppar in fingret om man är bajsnödig.)
    det där stämmer inte på mig. jag kan ha mycket bajs i ÄNDTARMEN fast jag inte känner det. har vart hos doktorn och de konstaterade att jag hade bajs där bara genom att stoppa in ett finger och då va jag inte nödig.  och bajskluttar har jag oxå vart med om, som tur är bara när jag lekt med dildon ensam ;P
  • Anonym
    Barbapappa1 skrev 2010-03-15 15:41:46 följande:
    hehe ska man vara fin får man lidapiiin Men trodde det var bögar som pippa rumpa? undrar vad era killar har för fantasier. BARBA GAY ^^ inget illa mot bögar
    Haha håller med, undrar vad man finner för nöje i att rota runt där??? Bögar har ju inte så många hål att välja mellan.
  • Anonym

    Vi har ganska mycket analsex och här har det inte kommit nå bajs.....
    Kanske pga glidmedlet det, vad vet jag, men det är nog inget du ska oroa dig över iaf.

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-01-03 00:02:23 följande:
    Jag har aldrig råkat ut för bajs vid analsex. Men jag brukar givetvis skita och duscha och tvätta mig ordentligt,föra in ett finger och liksom känna om det är "tomt" innan. Kan inte heller slappna av om jag inte vet att det är fritt fram så att säga!
    Tänkte skriva precis detta, så jag tar de som ett citat istället. Det kan bli ett baksug om killen drar ut för snabb, så ta det lugnt just när han ska dra ut den. En kompis till min sambo hade analsex med sin tjej då någon av deras föräldrar kom hem/öppnade dörren. Han fick en j*vla fart att dra ut den och dom fick en tråkig överraskning...
Svar på tråden Vill ha analsex, hur undvika bajs?