Inlägg från: Miss T |Visa alla inlägg
  • Miss T

    Veckans bloggtema

    Jag tror det kan ge press pch bringa fram både bra och mindre bra sidor hos folk med en omröstning. Jag skulle iaf bli ledsen om jag bara fått minst röster.

    Vi kan väl helt sonika fråga om nå har nåt bra tema till nästa vecka eller "låta pinnen gå vidare" med ett kösystem.


  • Miss T
    majlinsa skrev 2010-01-04 09:47:44 följande:
    Jag har varit rätt sugen på att ha nått liknade att greja med.. Finns intresset kan jag starta upp en blogg dock vill jag nog inte vara helt ensam om att hålla i bloggen. Skriva inlägg osv..
    Jag tror Elli menar att vi har en veckans tema blogg där allas inlägg hamnar. Antignen som "hela" inlägg eller länkar till resp blogg. Det skall inte bli något där endast du sitter och skriver inlägg efter inlägg. Men vi kan då och då slänga in en omröstning som tex "roligaste tema" eller nåt liknande. Inte lika mkt press.
  • Miss T
    penelope skrev 2010-01-04 17:19:28 följande:
    Okej, jag försöker hänga med här nu Man skriver sitt inlägg i sin blogg, länkar den här, ska jag sedan länka i min blogg till andra som också skriver om temat?Sen då? Vad mer skulle man göra??
    Inget mer än det! {#lang_emotions_sunny}
  • Miss T
    Elli77 skrev 2010-01-04 17:15:57 följande:
    Ok, men kan vi säga så här då. Nu den här veckan kör vi som vi ursprungligen tänkt och kollar läget. Dvs. alla som vill lägger ut ett inlägg om temat "dåligt samvete" och länkar sedan till inlägg i andra bloggar om samma sak. Alla skriver dessutom här när de lagt ut ett inlägg.  Om vi SEDAN, kanske efter en vecka till eller så (för att se intresse), har lust kanske vi kan starta upp en nätverksblogg som antingen länkar till folks inlägg eller där vi skriver våra inlägg.  Men en sak i taget. I morgon skall jag posta mitt inlägg och länka till andras.  Skriv ni med (ni nya)!  Muffins - ångest och dåligt samvete är relaterat tycker jag. Lägg du ut ditt tycker jag oavsett om det är exakt samma som alla andras eller inte! Jag länkar gärna till dig med (så klart!) Tankar om nästa veckas bloggtema? Något mer roligt/positivt kanske
    Men ååååhhh! Nu sitter jag ju här och skriver om dåligt samvete...

    Men så tänkte jag också. Att dåligt samvete och ångest är relaterat. Det ena är tyngre bara.

    Vet inte om jag vågar posta mitt ångest. Den är ganska ärlig och svart...
  • Miss T
    Elli77 skrev 2010-01-05 06:37:55 följande:
    sossessa.wordpress.com/2010/01/05/bloggtema-d.../ Länken till mitt inlägg om dåligt samvete. Jag har skrivit om något som tyvärr (kanske) väldigt sällan dyker upp i mitt liv.  Längst ner har jag lagt in "fler som skrivit om samma ämne + länk" - tänker fylla på där under dagen! Skall bli jättekul att se vad ni andra har hittat på!!!
    Jag har faktiskt redan skrivit ett inlägg om samma tema(hjälpa andra) du har -fast i huvudet. Ska försöka pila ner det på datorn också. Ska då länka till dig. {#lang_emotions_sunny}
  • Miss T
    TigerLily skrev 2010-01-05 09:15:39 följande:
    muffin, vad snygg din blogg är!! älskar färgerna!!!
    vilka färger? har precis ändrat tillbaka headern till "skogen".haha! Menar du dendär lila textrutan med regnbågsfärger?
  • Miss T
    TigerLily skrev 2010-01-05 09:39:38 följande:
    aha det var en lila header innan ju! ja rutan med regnbågsfärger oxå. så nu e de skogen igen? Hehe du e lika ombytlig som jag!
    Hehe,tyckte den lila-färgen passar inte på ngt sätt. Vi har ngt gemensamt, du och jag.

    Ps. Jag behöver hjälp i den andra tråden. *blink blink*
  • Miss T
    Åsa A skrev 2010-01-05 11:38:07 följande:
    Hörrni jag undrar en grej. Håller på med länkarna nu och vad vill ni bli kallade? som bloggen heter, som ni heter här eller något annat? Jag tar som bloggen heter till och börja med så får ni hojta till om jag ska ändra.
    Jag vill inte vara petig men jag vill att det ska stå "Mitt Liv UppochNer". Inte bara små bokstäver och ihoptryckt. Tycker det blir så svårt att läsa...

    Tycker annars alla har skrivit jättbra inlägg.

    Jag har inga bra förstlag på teman. Tar det som majoriteten röstar på.
  • Miss T
    AtroCious skrev 2010-01-05 18:16:05 följande:
    Hoppas att jag fick vara med, för nu har jag skrivit ett inlägg iaf.
    Jättebra inlägg! Jag har länkat till dig nu.

    Det här med bloggtema är ju skitskoj!!{#lang_emotions_sunny}
Svar på tråden Veckans bloggtema