Inlägg från: nexa79 |Visa alla inlägg
  • nexa79

    Veckans bloggtema

    Attans attans attans! Jag visste inte att tråden fanns och att det var tisdagar som var publiceringsdag, så jag antar att jag inte kan vara med på dåligt samvete, eller kan jag glida in på ett bananskal ändå? Ja alltså jag kan ju skriva om det oavsett, men kan jag länka inlägget här ändå? Skriver ett snart i så fall..


  • nexa79
    Elli77 skrev 2010-01-09 16:25:43 följande:
    Nice!  Välkommen in i bloggtemavärlden . Har inte skrivit mitt än... men ännu är det ju tid. 
    Jag har postat. BÅDE bloggtemat OCH listan för veckan, haha. *stolt*
    Ibland spottar jag ur mig inlägg, andra gånger är det torka. Som för alla andra gissar jag..
    Nu har jag inte tid att sitta här på en stund, måste hitta gardin till singelfönstret i köket.. pappa kommer imorgon.. eeek! (som om han BRYR sig? Näää men jag gör!)
  • nexa79
    Miss T skrev 2010-01-09 22:44:41 följande:
    Nexa Hmm... jag kanske missade säga det men alla postar inte förrän på tisdan. men eftersom du redan har gjort det så gör det inget. Mest en grej för att inte stressa varandra och det blir en liten överraskning utav det hela.
    Ops, my mistake. Jag trodde att det var idag, blandade nog ihop med listan tror jag. Har lite för mycket i skallen med flytt och bebis och femåring samtidigt, hehe. Ber om ursäkt, men kan väl posta ett till inlägg på tisdag kanske, eftersom jag har haft jobb som kamratstödjare också, bland annat, och då hade jag hand om ett par kroniska snattare t ex. (det var inte det enda de gjorde, men det var en del av det..)
Svar på tråden Veckans bloggtema