• Vårflickan84

    Klagomur för oss som mellanblöder/kontaktblöder

    jag hade mellanblödningar i somras under typ tre månader. frågade min gyn vad det berodde på så sa han att det e för lågt östradiolvärde. vet inte vad det betyder riktigt...

    jag började dricka jättemycket mjölk och käka sojabönor och har inte haft såna blödningar sen augusti, peppar peppar. vet inteom det beror på bönorna och mjölken men kanske. måste säga att jag aldrig drack mjölk innan!

  • Vårflickan84

    hej igen tjejer!

    måste bara säga att mina spottings e tillbaka efter några månader utan dom.
    grejen e att jag senast hos gyn såg att jag har en cysta. kan vara den som bidrar till detta! har ni kollat så ni inte har cystor? det är i de flesta fall ofarligt men kan ge såna symptom.

  • Vårflickan84
    LilyMama skrev 2010-01-08 09:58:04 följande:
    Oj,det får vi inte hoppas!Jag har iof inte undersökt mig av gyn på några år, men tog cellprov för ett litet tag sedan och då såg allt bra ut.Vet dock inte om de kollar sådant då.
    vet inte heller om de ser sånt med cellprov...enklast e ju på VUL. och cystor kommer och går. så om du inte hade något då ere inte säkert att du inte har nu.
    för min del tror jag faktiskt att det är det som orsakar spottingsen.
  • Vårflickan84
    Fialotta82 skrev 2010-01-20 16:32:23 följande:
    Jag ångrar mig att jag har ätit Glandin25...har fortf. inte sett till nån mens...eller spottings!,,,eller ägglossning för den delen..,,hmmmmm
    hade du mens varje månad innan?
Svar på tråden Klagomur för oss som mellanblöder/kontaktblöder