• stardream

    Snabbfrågor om OMEGA 3!

    kastar in en fråga som jag inte hittat svar på.

    Har en 6,5 månaders dotter som sover uruselt på natten. Har köpt hem morepa, men det står på norska(?) Att det är från 3 år? men inte på den svenska bruksanvisningen. Hur mycket vågar jag ge henne? Från 3 år ska de har 2 kapslar dagligen, men det låter lite mycket att ge min lilla tjeja?

  • stardream
    Jesster skrev 2010-01-12 05:42:07 följande:
    stardream: Är den flytande? För i Sverige är MorEpa bara i kapslar och det är då anledningen till åldersrekommendationen eftersom kapslar är för stora att ge små barn (duh!).Jag har en nål och sticker hål i ena änden av kaseln och trycker ut innehållet. Min tjej har fått innehållet från två kaslar sedan hon var 8 månader.
    jag börjar ge henne två kapslar from i dag!

    Hör av mig hur det går
  • stardream
    Klangskan skrev 2010-01-14 10:43:28 följande:
    ja, det tär på en. Även om man älskar dom så är det JOBBIGT! Hang in there...
    ohhh ja! Det tär på en!...På natten har man lust att kasta ut henne, och på dagarna när hon kommer med sitt söta leende så är nattens bekymmer glömt
  • stardream

    Hehe, i natt har hon bara vaknat 6 ggr! (Jämfört med 12-20 ggr tidigare!) Tror allt det börjar märkas en förbättring! ¤hoppas hoppas¤

  • stardream

    I love omega3!!!

    Om det nu är det som har gjort min dotters sömn bättre så är jag mer än lycklig över att ha hittat en lösning! Ger min dotter på snart 7 månader morepa, och har gjort så i någa dagar. Det har gradvis blivit färre uppvak, och hon har somnat om snabbare. I natt vaknade hon endast, hör och häpna. 3 ggr! (jämfört med tidigare mellan ca 10-20 ggr!)

    Jag är sååå lycklig, och relativt utvilad

    Fortsätter med mina uppdateringar....

  • stardream

    Emmie vaknar fortfarande, men inte lika ofta! I natt vaknade hon bara 3 ggr! Nu är min Morepa ask slut, men har beställt Eyeq baby från någon engelsk sida. Är det någon som vet hur lång tid det tar att få hem dem?

  • stardream
    Hedda78 skrev 2010-01-28 09:23:24 följande:
    När jag beställde på Equazens hemsida, equazen.com tog det ca 1,5 vecka. Nu har jag beställt från en annan sida auravita.com där det var billigare så vi får se hur lång tid det tar att få därifrån. igår fick jag mail om att det skickats iväg från dem (jag beställde i söndags)
    Tack aaa, det var från equazen jag beställde...

    Jag har fått "spara in" på morepatabletterna, och bara kunnat ge halvdos för jag tänkte att jag skulle vänta tills jag fick mina eyeq =big misstake! Emmie har börjat med sina nattliga uppvak igen! I natt höll hon på från kl 18-00 en gång i kvarten. Sedan sov hon till den okristliga timmen 03, och började återigen att böka och gnälla en gång i kvarten tills det var dags att  gå upp kl 07. GAAAHHH!!

    Jag hoppas verkligen hon sover i natt, men hon var trött som en zombie kl 18 när jag la henne...
  • stardream

    Jippi! Hoppas natten häromdagen var en engångförteelse. För i natt har min tjejja bara vaknat 2 ggr!! Helt otroligt! men jag har fortfarande inte fått mina eyeq.

  • stardream
    Torremolinos skrev 2010-02-01 09:01:15 följande:
    Grattis alla som fått bättre nattsömn!! Så skönt att det verkar finnas något som hjälper! Är det bara jag som har barn som kräks av oljan?? Har testat Eskimo kids och MorEPA nu, men mina twins (11 mån) kräks av båda två. Har fortfarande inte provat EyeQ Baby, men vet inte om det är ngn idé att beställa, kanske klarar de helt enkelt inte av oljan? Någon med liknande erfarenheter?
    Nej, min dotter har aldrig kräkts av morepan, men jag har blandat det i gröten..

    Har fortfarande inte fått mina eyeq´s. ..

    Men jag vart riiiktigt förvånad över i natt! Hon somnade kl 18 och vaknade runt 5-tiden. Har ALDRIG hänt tidigare! Men å andra sidan gav jag henne ett "dreamfeedmål" kl 02, så hon kanske stod sig på det med...
    Hoppas bara att det håller i sig!!
Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!