• Trinity78

    Utredning hos Alan E. Beer - Tråd 2

    Åh, en ny tråd! Jag följer er med stort intresse. I värsta fall kommer vi också att söka oss till Alan E Beer men vi utforskar först några andra alternativ.


    Reproductively challenged
  • Trinity78
    Kwela skrev 2010-03-06 08:09:59 följande:
    Hej det verkar intressant det ni håller på med. Jag beundrar er energi till allt detta. Jag undrar om det finns några undersökningar helst vetenskapliga som visar på LIT resultat? Skulle vara intressant o läsa dem. Lycka till o jag följer bloggen m spänning
    Här är de källor som AEB har angivit: http://repro-med.net/repro-med-site2/index.php?option=com_content&view=article&id=70:references&catid=2:pages-ett&Itemid=25 Jag har inte läst igenom dem själv så jag kan inte svara för hur bra eller dåliga de är.
    Reproductively challenged
  • Trinity78

    Tack Bling för att du svarade

    En annan fråga till er som vet: Om man gör testerna hos dr Gorgy i London, måste man då ha en svensk läkare som skriver ut ev mediciner i Sverige?


    Reproductively challenged
  • Trinity78

    Det verkar som att vår tredje IVF har misslyckats eftersom jag har börjat blöda idag {#lang_emotions_cry}

    Jag behöver all information jag kan få om hur man kommer i kontakt med Dr Gorgy och vad det kostar. Det känns som att han är vår sista chans.


    Reproductively challenged
  • Trinity78
    Lattemaja: Tusen tack för dina ord Det känns bra att veta att man inte är ensam trots att man såklart inte önskar detta för nån annan. Vad kostar det på kliniken i USA? Har du skött allt från Sverige eller har ni varit där någon gång?

    Bling: Tack för infon! Just nu är vi båda arbetslösa så vi måste avvakta tills vår ekonomi blir bättre igen. Det är ju trots allt rätt stora summor, även om ett barn inte kan mätas i pengar såklart.
    Reproductively challenged
  • Trinity78

    Vad gäller Fragmin så fick jag det efter en större operation jag gjorde för några år sedan. Den motverkar blodproppar (blodförtunnande) men hur den är i jämförelse med andra preparat vet jag inte.


    Reproductively challenged
  • Trinity78

    Förresten, nån som vet vad AEB säger om TSH? Jag såg att mitt senaste prov låg på 3,8 och jag har för mig att det helst ska vara under 2,0 om man vill bli gravid men jag minns inte var jag läste det.


    Reproductively challenged
  • Trinity78
    Bling1975 skrev 2010-06-13 12:33:40 följande:
    Trinity det stämmer. Det börjar bli vanligare även hos svenska läkare att förespråka en nivå under 2,0 så ta genast upp det med din doktor för du bör ta levaxin.
    Tack för det snabba svaret! Jag ska göra det omgående
    Reproductively challenged
  • Trinity78
    Lattemaja skrev 2010-06-15 11:11:45 följande:
    Nu har jag fått ett mail från min IVF-läkare om att han har skrivit ut Klexan 20mg och Prednisolon 10 mg till mig. Han skriver att Dexamethason inte finns (och jag har inte heller lyckats hitta det i FASS).
    Det finns bl.a. i en tablett som heter Dexacortal: http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=19610222000016&DocTypeID=7&UserTypeID=2

    Man får söka på dexametason utan h
    Reproductively challenged
  • Trinity78
    mammawannabe skrev 2010-06-18 23:25:23 följande:

    Sen är ju T4 också viktigt. Om det ligger nära lägsta nivå i referensintervallet även om TSH är "bra" kan det vara en indikation på att man kan behöva Levaxin, som jag har förstått det.


    Mitt senaste T4-prov var på 13,1 (intervallet enligt min läkare är 11-22). Jag hittar inget om detta i Alan E Beers bok, vad säger han är ett "bra" värde?
    Reproductively challenged
  • Trinity78
    Lattemaja skrev 2010-07-05 20:43:28 följande:
    Vi ska kämpa på ett halvår till sedan åker vi till Indien för surrogat! Min mentala hälsa klarar inte mer än så...
    Jag såg en dokumentär om det för ett tag sen och även om det känns lite moraliskt olustigt, så erkänner jag att jag blev intresserad om inget annat kommer att fungera. Du får gärna berätta mer om det om du orkar och har lust.
    Reproductively challenged
Svar på tråden Utredning hos Alan E. Beer - Tråd 2