• EMND

    Utredning hos Alan E. Beer - Tråd 2

    Bling har jag uppfattat rätt at ni kommer att köra ett försök med humira innan ni går vidare med LIT?

  • EMND

    Hej, efter 4 mf/ma och vår andra misslyckad IVF med två perfekta embryo insatta vill vi gå vidare med undersökningen. Vill ni instruera mig hur man gör? I september 2008 tog dr B  blodprover på NK celler (B-CD16/+56+3-) samt  B-CD3+ (T-lymfocyter) och , B-CD19+, och värden var inom ref gränser. Var det inte några av dessa blodprover som togs på dig Bling? Jag har aldrig lämnat biopsi och vill gärna göra det. Hur gör man?

    Sleep vill di inboxa mig de tTyska klinikerna är du snäll. Jag har många vänner (som är läkare) i Tyskland, så kanske kan det bli tur att det bli där de är.... 

    En sak till undrar jag angående antidepresiva. Jag överväger att  börja med Cipramil men är orolig att det kan göra saken ännu värre. Så nervös och orolig som jag har varit sedan ET klarar varken min relation eller mitt hjärta. Jag kämpar med KBT men det verkar att jag måste ta något starkare. Vad tror ni?

  • EMND

    TAck Bling, ja dr B tog TNF alfa och massa annt på mig. Jag orkar nog inte pussla ihop provtagningar utan satsar nog på dr Georgy. Hur snabt går det att få tid hos honom? Vad kostar alla undersökningar?
    Jag tror att du skicakde hans uppgifter till mig. Behöver man sina journal när man tar kontakt med honom? Kram.

    Just nu har jag jätte huvudvärk men vi hörs igen.  Kram

  • EMND

    Bling vännen, tack.  Mejla gärna de proverna som du hade skickat till honom. Jag har just samanfattat ett brev men har inte skickat än. Men hur är det nu-kommer han att börja med LIT också.

    Kram

  • EMND

    Nu är jag tillbaka hemma igen. Bling tusen tack för alla info, tips och framförallt hänvisning till dr Gorgy. Vi bodde på ett annat hotel men tåg easyBus från Stansted till Backer street (som vi bokade hemifrån) och sedan allting var på gångavstånd. Härligt!
    Hela den snabba resan till London gick som om vi hade planerat den i årtal. I lördags morgon hade vi inte ens drömt om att vi skulle åka i väg någonstans, helt sjukt!

    Dr G tåg en himla massa prover. Dessutom kom vi inne på diskkussion om antidepressiva. Han tycker att min asparsamma mens kan likaväl berå på låg serotonin! Serotonin kunde jag inte lämna då jag hade ätit bannan och nöter igår. Typisk men där sparde vi £80 . Alltid något. Jag får väl fixa provet här hemma. Klamydiaprov från mensblod fick jag skicka till Grekland när och om jag får mens nästa månad. Annars tog han ingen biopsi då han tyckte att det är dyrt och onådigt om blodprov inte visar nu minns jag inte vilken av markörerna men iaf.  Jag skriver mer i morgon men just för i kväll vill tacka er tjejer för er initiativ och att ni har grävt upp dessa läkare. Nu käns det att vi har gjort allt vi kunnat. hm, min man tror inte att jag inte ska fortsätta gräva och leta vad man kan göra mer men jag känner att efter dr G finns inte mer att gräva.

    Kram

  • EMND
    Missne skrev 2010-03-10 00:05:30 följande:
    DND: Imponerande! Hur kunde det gå till att ha varit i London nu om du inte ens visste det i lördags? Du måst väl ha haft en tid hos honom iallafall före dess eller?Intressant det du skriver om att sparsam mes kan vara seratoninbrist. Jag har också sparsam mens nämligen. Jag har ju nu tänkt ge en chans till en vienamesisk Kung Fu-kille som även gör behandlingar med vietnamesisk medicin. Tänkte ge det en chans åtminstone till sommaren så då har jag ganska lång tid på mig att åka till London och ta prover innan det ev blir IVF igen.
    hej hinner först nu svara. När vi skrev till drG i fredags visste vi inte att han jobbade på lördagar. Vi ringde på em i lördags och han svarade. Då sa han att vi fick komma redan den veckan. Vi betsämde oss snabbt och så fick vi tid i tisdags.

    Vad gäller serotonin här är lite "mat" från Lund http://www.lu.se/o.o.i.s?id=12588&postid=599062

    Vem är den där Kung-fu kille? du kanske vill inboxa mig info om honom?vad är det han behandlar med?
  • EMND

    Jag fick svar på mitt serrotonin och den var svagt förhöjt. Enligt labbkemist så är det normalt värde fortfarande och tyder inte på något sjukdom, men man blir orolig. Jag räknade med lågt värde och var inställd att börja äta antidepressiva men nu är jag hält häpen och vet inte vad jag ska göra. Läste om IBS och serotonin. Det produceras faktiskt i tarmarna och jag är jämt hård i mage (sedan det här fertilitetshelvete började) så det blöder ibland tom. På många ställe står det att IBS och serotonin har smaband men det är förhöjt vid diaré egentligen. Jag har inte fått IBS diagnosticerad men undrar om det inte är ju det som spåkar med magen. Jag har undvikit sådan föda som höjer serotonin men var j..... trött och stressad innan prortagningen. Väl, väl får sluta grubbla, får väl se vad dr G säger om det.

  • EMND

    Hej Bling, nej dr G lovade mejla svar till oss. Vi har fått kredit för mitt serotoninprov då jag inte kunde lämna det i London iom att jag åt en bannan dagen innan. Typiskt! Vi hade då redan betalat 80£ för provet så vi kom överens att det ingår i nästa konsultation med honom. Det innebär att vi kan antigen åka dit igen eller prata med honom via telefon. Vi väntar på hans svar så får väl se. Om det blir aktuellt med biopsin så klart åker vi dit. Ni har väl också tagit det på telefon? Hur gick det? Personligt föredrar jag träffas men känner inte att jag har ork och lust att åka i väg igen. Kram

Svar på tråden Utredning hos Alan E. Beer - Tråd 2