Inlägg från: mammamutilltre |Visa alla inlägg
  • mammamutilltre

    Älska din svärmor!

    Jag accepterar min svärmor men svårt att gilla någon som bara klagar och är negativ orkar inte ens skriva alla hennes dåliga sidor. Hon köper hellre presenter än att vara närvarande...bläää.

    Men hon har väl en del bra sidor med men tyvärr alldeles för många negativa, sidor som min man fått växa upp med som man undrar hur han stått ut med.

  • mammamutilltre
    GreatMaffian skrev 2010-02-03 13:56:23 följande:
    Nej, jag hatar min svärmor! Hon kritiserar ALLT vi gör! Hon är alltid negativ till alla våra beslut, Hon anses sig själv veta bäst! Hon lyssnar INTE på andra..Något större intresse för barnbarnet har hon heller inte, Hon ville ju ha barnbarn, tyvärr vart hon farmor istället för mormor (Blir säkert bättre när hennes dotter får barn, då blir väl de barnbarnet något alldeles extra antar jag) Ja, det enda intresset som är stort som vi har här hemma, det är vår hund, Tänka sig att hon anser sig veta MER om vår hund än vad vi gör, verkar hon TRO på i alla fall..=/ (har ju själv bara haft hundar sedan jag va 11 år, är 31 idag) Men HON vet bäst Fastän hunden aldrig lyssnar på henne.Hon har försökt sära på mig & sambon i 8 år, har ä'nnu inte lyckats & fortfarande ger hon nte upp, hon tror att det är JAG som drar hennes son emot henne, men det har hon sig själv att tacka för!Varken jag eller hennes son har någor possitivt att säga om henne..Nej, & själv har jag nog gett upp tanken på att hon & jag någonsin kommer kunna tycka bra om varandra.
    Oj så likt min svärmor det låter..utom hunden och så har hon inte försökt att sära på oss. Men hon e en väldigt bitter människa.
Svar på tråden Älska din svärmor!