Inlägg från: Lindis41 |Visa alla inlägg
  • Lindis41

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    ngn bra sida där man kan köpa uj klädslar???

  • Lindis41
    rednose skrev 2010-01-25 16:19:15 följande:
    N som har en Mountain Buggy Urban Jungle och HAR VÄNT ERA BARN VID ca 6 MÅNADERS ÅLDER, vad är ERA tankar om det? Hur har det funkat för er?
    min son är snart 5 månadr o får egentligen inte plats i liggdelen han ligger m böjda ben m tunn overall han e 69cm o 9kg!!testade en dag att ha honom i sittdelen m han va såå nyfiken vägrade somna!!vad ska man göra om de inte får plats, det e synd att de måste sitta frmåt!!
  • Lindis41

    vart kan jag hitta uj klädslar i USA???o sverige ????vad söker man efter i usa hittar ingent sånt

  • Lindis41
    Olivers Mamma skrev 2010-01-26 11:43:43 följande:
    i sverige finns det på bonti. De e SÅÅÅÅÅÅÅ gulliga där
    m dete bara enfärgade..vad kan man söka på i usa hittar inga klädslar alls
  • Lindis41
    Miss Lau skrev 2010-01-26 11:45:27 följande:
    Min bebis är 7 mån ( 71 cm lång och ca 7 kg tung) och han ligger fortfarande jättebra i liggdelen. Kommer ha kvar liggdelen över vintern och sen gå över helt till Buggan innan det känns okej att ha honom frammåtvänd i vagnen.
    min e 4,5mån 69cm och 9kg får knappt plats ligger m böjda ben m overallen
  • Lindis41
    rednose skrev 2010-01-26 16:22:49 följande:
    Kanske ställde nån en liknande fråga som mig men jag känner inte att jag fick svar på min riktigt så jag kör igen. ;)Vi har mer eller mindre bestämt oss för en Urban Jungle men nu börjar jag tveka när jag ser mammor o pappor på stan som går där med sina vagnar och barnen vända MOT SIG.Hur funkar det egentligen att vända dem så tidigt som man måste i en UJ? Både praktiskt och känslomässigt alltså. Vad är ERA erfarenheter ni som har UJ?Är det bättre att vänta med att köpa den vagnen tills barnet kan sitta framåtvänt, och när är det i så fall?Egentligen borde det ju inte vara ett problem men om man tänker globalt så är det ju egentligen inte många andra länder där man faktiskt använder barnvagn så mycket som här, iom föräldraledighet osv. UJ kommer ju trots allt från NZ där man om jag inte är alldeles ute och cyklar inte är hemma mycket mer än 6 veckor eller så? Vilken vagn vore ett alternativ tro, tills man kan köpa sin eftertraktade UJ? :)Tacksam för allas input!
    min son e stoor snart 5 mån o får knappt palts i liggdelen, testade att ha honom i sittdelen o han tyckte om det mer än mig
    phil o ted vagnarna sitter de ju framåt från födseln, sen ser man ju barnet o barnet ser dig genom tittluckan
  • Lindis41

    vad är rimligt at sälja en fifites klädsel för?? o en matruska liggkorg?

  • Lindis41

    är det ngn som kan ge prisförslag på uj liggdel Matrouschka???!vad bör man sätta??

  • Lindis41
    Jos skrev 2010-01-29 09:39:05 följande:
    Jag köpte min Fifties liggdel för 1000:-, det är ju också limited edition.Sedan beror det väl lite på skicket kanske?Ska förresten komma iväg och hämta klädseln på posten snart, bara bilen hunnit bli lite varm
    ja jag hade tänkt dom barnorna den e i nyskick, jag hämtade min klädsel igår köpte en likadan som jag har i liggdel lycka till m klädseln!
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0