• Vilda Tiger

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Nu fortsätter vi vårt babbel under resan mot våra små. {#lang_emotions_smile} Här samlas vi som har diabetes typ 1 och är gravida, för att diskutera dagliga blodsockerkontroller, hba1c, tillväxtultraljud, mat och annat som har med hanteringen av vår diabetes under graviditeten att göra.

    Välkommen!

    bf-tråd: www.familjeliv.se/Forum-2-143/m47858295.html

    förra tråden: www.familjeliv.se/Forum-2-143/m48213362.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-06 22:13
    Ny bf-tråd!!! www.familjeliv.se/Forum-2-143/m51905038.html

  • Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare
  • kim86

    Vilda.. haha.. 3 ggr med din nuvarande storlek?, hur orkar ni.. =)
    Synd att de avtog, såg i din blogg att fossingarna börjat svullna en del nu.. Ni får sätta igång samma veva ikväll med.. =)

  • ebyl

    Vilda: Haha, ni är galna! Fattar inte heller hur ni orkar..fast jag kommer nog vara lika desperat såsmåningom.. Grattis Hanna till att allt såg bra ut!

  • kim86

    Hannamedina.
    Ja, men så gott som lika långt iaf.. =)
    ha en riktigt trevlig helg tjejer.. o hoppas ni lyckas i helgen Vilda.. =)
    Kram på er

  • TurkiskPeppar

    Äntligen i fjärde månaden!!
    Var hos bm idag och fick lyssna på skruttens hjärta!! Det var så häftigt!! Ett perfekt sätt att fira att de 12 första veckorna är avklarade Alla värden såg också bra ut, blodtryck på 110/60 och hba1c på 5,2 (mitt bästa någonsin tror jag, årminstone sen 92). Fick dock höja Levaxin-dosen litegrann. Känner mig riktigt nöjd och lycklig ikväll!!

  • Vilda Tiger

    Haha! Hur jag orkar? Först har jag inte pippat på mååånga veckor, typ sedan i februari, sedan var det ju inte direkt några maratonpipp med hundra ställningar och porrfilmsvrål. Nänä - "in, ut (ja, fast några fler ggr), sprut" var mer vår melodi igår, men jag måste erkänna att jag hann njuta ändå.  Både jag och maken är ganska impade över hans insats. Jag är ganska impad över min med, men måste erkänna att jag liksom fick hålla magen på plats under guppandet för att det inte skulle kännas som att den skulle skumpa iväg på egen hand av bara farten. Sorry detaljerna, om någon är känslig. Vi fick till det en gång nu på em med, men inte fasen är det ngt som startat för det. Yäyä, det kommer nog igång i sinom tid.


     


    Turkisk


    Grattis till fina värden! Va glad jag blir för din skull.

  • memini
    Vilda Tiger skrev 2010-05-12 17:53:24 följande:
    Haha! Hur jag orkar? Först har jag inte pippat på mååånga veckor, typ sedan i februari, sedan var det ju inte direkt några maratonpipp med hundra ställningar och porrfilmsvrål. Nänä - "in, ut (ja, fast några fler ggr), sprut" var mer vår melodi igår, men jag måste erkänna att jag hann njuta ändå.  Både jag och maken är ganska impade över hans insats. Jag är ganska impad över min med, men måste erkänna att jag liksom fick hålla magen på plats under guppandet för att det inte skulle kännas som att den skulle skumpa iväg på egen hand av bara farten. Sorry detaljerna, om någon är känslig. Vi fick till det en gång nu på em med, men inte fasen är det ngt som startat för det. Yäyä, det kommer nog igång i sinom tid.   Turkisk Grattis till fina värden! Va glad jag blir för din skull.
    Du är för härlig Fick mig ett gott skratt för jag kommer själv ihåg vilken "ork" man fick för att det skulle starta. Är grymt impad av din make med
    ღ♥ Emma 031026 & Julia 080604 ♥ღ
  • Millia86

    Hej!
    Har letet efter en tråd med diabetiker och gravida..
    Jag förlorade min son i jan i v 38 och jag har diabetes typ 1..
    Är väldigt orolig att det har med min diabetes att göra,fast har fått provresultaten och det visade inga fel på min son.
    Skönt att se att det är så många med diabetes som har fått friska och levande barn.
    Då finns hoppet fortfarande kvar om en liten bebis..

    Kramar

  • BabyNo2

    Milla86 ;BEKLAGAR!!!! Vad tråkigt!

    Ligger just nu på BB o jag o livmodérn kommer inte överrens idag inte.. ketogan i like!!

    Vilda..hahaha..jag va på koutsläpp..kanske var de det som fick vattnet att gå!haha
    Jävlar vad ni kan va lyckliga..nuppa på..sist vi fixade till de jag o M så svällde jag upp down there. precis som med gelen..såå jag tål väl ej ämnet!!hahahaa.

    Blendha är oxå här på BB nu..hon får berätta sin story själv..hon såg pigg ut..ingen av oss kan skratta för de gör såå ont men fan så.. ironsik man är nu.. invalido!!!

    KÄMPA på nu brudar <3
    kraaams

  • na96gen

    Hejsan,
    tänkte höra med er som är uppdaterade {#lang_emotions_sealed}
    Vad bör man ha för HbA1c innan man blir gravid ?
    tack på förhand
    Ha en bra dag

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare