Inlägg från: BabyNo2 |Visa alla inlägg
  • BabyNo2

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    blendha..gå in på CRI(mitt på torget).. de räcker att hon tittar på dej så ser hon vilken strl du har på pattera:o) Sen kanske man ej måste handla DÄR..ganska dyrt.
    O ang underkläder.. JAG HAR LÅNAT MICKES boxerkallingar när jag bara gått hemma..Sååå skönt haha sooooooooooooooooooooooo 6i!
    Tur att man redan är på tjocken ;o)
    mamam troser finns på b.la HM... såå skönt... har ett par svarta.. inte sååå sexiga men ack så skönt nu när de är så kallt ute o magen blir kall:o)

    kram på er raringar

  • BabyNo2

    MÅSTE gnälla av mig... oroar mig konstant nu för att få en jättebautabebbe..har inte lyckats haft många värden under 4-5 på läääänge nu.. ca 1v... vad säger ni gamla uvar som har stenkoll... kan bebben skadats??? uscha... har lixom ingen ork just nuuu... fattar inte... förösker pussla ihop dagarna.

    Hur många är de här som fått avslag ang sjukskrivning hos Fkassan??????

    Vilda T: Hoppas Ni haft en super mysig helg...Ska nog be om en sådan ensamhelg innan de är dax.. att samla tankar o kraft... men dit är de några månader kvar....

    KRAMIS

  • BabyNo2

    Blendha.. du är ju gravid..då får man se ut som en flodhäst om de så behövs ;o)
    Jag tror du är fin iaf...

    Jag ringde FK idag o de verkar ju som att min 50%´s sjukskrivning gått igenom ;o)
    Eftersom jag väntar utbetalning imorgon OCH den 4e.. HUR kan de betala ut den 4e?? då är de ju försent... räkningarna ska vara betalda sen länge sen... shiiiit!!!jaja... d löser sig.. frågade även hur de blir OM jag blir sjukskriven 100%... o då går man på samma som akassan fast de är sjukpenning ist..sååå de blir på 60% nivå.. dvs typ ingenting att leva på! sweet!!! uscha... blir så ledsen! Ingen drömsituation alls!!!

    KOMISKT att vi VILDA T ligger på nivå vad gällde de mesta...är i v 26 nu.
    SKa träffa Diabssk imorgon.. så de ska bli skönt.. Hoppas på lite peppning... o piskrapp!!!

    Tjohooo82; TRIST läge.. kanske är de så att man ska ta de lugnt för att man ej läkt invändigt?? Skickar en snöig kram.

    Kim 86; kan inte mer än att hålla med Blendha.. Du komer säkert må bättre o vara lugnare imorgon :o) LYCKA TILL

    NU ska vi brumma lite bil jag o Jr.. kram kram

  • BabyNo2

    HAllojsan brudar... woowwww... vad ni är flitiga...
    Blendha: MYSIGT med socker... jag SKA sen när jag slutat praktiken ta en heldag(de jag orkar alltså) o köpa lite.. som VILDA Skrev; åka hem strassen vill man ju leta rätt på....Sååå trist att bebben måste ha Eskilstunas Sjukhus dressen första dygnen.... vill juh börja mysa på en gång med egna kläder:o)
    Vi hittade Jrs 1a body..barbapappabody..en vit med tryck på mage o rygg... sååå SÖT..

    VEM skrev om svullet underliv?? Ursäkta språket nu.. men menade du överlag eller själva muffen??? Jag ..är svullen lite här o där känns de som.. men har gått upp aslite..sååå jag kan ej skylla på vätska lixom... men de är väl så att hormoner o blodcirkulationen som ökar gör sitt även där nere.... ???!!!

    Nån skrev om ont i handleden.. de låter som Karpal.. har i båda...fast har opererat den ena.Blev bra..fast u under graviditeten känner jag av den mera.

    Är de nån mer än jag som hamnar HÖGT efter frullen??
    Jag tror inte att min kropp  kan hantera en frulle direkt på morgonen utan måste få vara igång ett tag.O det är ju ganska omöjligt. Hamnade på 14 imorse efter 2 mackor, är uppe i 36!!!!!!!!!!!!! enheter humalog till frullen.. tror att jag får höjja ÄNNU mera faktiskt!!

    Säkert lite pga detta som jag höjt HbA1c från 5,4 till 5,6... min ssk var SÅÅ gullig o sade att; linda .. de är OKI. Du är dukttig, jag är NÖJD, o jag känner.. är hon nöjd är jag ganska nöjd...

    VILDA; Gapa på ... de är OKI:o) Nånstans måste man få utlopp för sina feelings .. e är fasen inte lätt att få ihop de... men duktiga är ni/vi... kämpa på :o)
    kram kram

  • BabyNo2

    STORA bamsekramar till Fiyali & Wille... kämpa på:o) o alla Ni andra!!
    Kram kram

  • BabyNo2

    Fiyali... en kram till dig som gravid mamma. Det är fan inte lätt att hantera allt...
    Man FÅR skrika på sitt barn..man får markera.. man MÅSTE markera.. de är såå fulla med känslor o såå pass stora att de fattar NÄR de gör nåt fel... som att slåss, skrika eller INTE ALLS lyssna o kasta saker.
    DESSVÄRRE är ibland de det enda som fungerar.. att jag eller M HÖJJER rösten.
    Man känner sig såå dålig som förälder... men.... de testar en!!
    Idag hade vi oxå lite konflikter..men då satte jag mg i soffan med honom o sade att mamma blev lessen... då klappade han mig på kinden o tuffsade mig lite i håret o sade flera ggr med frågande röst; mamma essen???  sen var de lixom bra...
    USCHA.. de är såå svårt att göra rätt.. men så länge man inte gör fel såå är de BRA! :o)

    Kram på er.. o WILLE du har såå rätt.. tack för peppande ord... de är fasen en fis i rymden. Att va gravid ca 38 v, för att sen få villkorslös kärlek i form av en liten/stor gulle!! Verkar ha varit nån svacka nu... men snart kanske istiden byts ut mot vår?? Odååå kommer stämnngen bli såå mkt gladare hära :o)

    Jag fick ej nå svar på om nån mer hamnade HÖGT efter frulle.. finns de nå knep??
    kram kram

  • BabyNo2

    Funderar ju på de där med att äta en minifrulle... o sen äta en stadigare.. problemet är att jag sressar lite lagom som man gör när man ska få iväg en 2åring tilldagis... sen går jag till dagis o sen en walk till praktiken... allt som allt så tar själva walkandet  o lämnadet ca 25 minuter..är såååååååååå rädd att få känning på vägen... Halv8 är e vällingfrulle för Jr.. o tar jag då en eller 2 mackor så hamnar jag på 14,15 LÄTT!!!skit.. men som missk sade.. så här va de sist oxå..inget vi ska lägga så stor vikt på.. huvudsaken att Hba1c ligger bra:o)

    Nu ska ja nanna.. såå trötter. kram kram kram

  • BabyNo2

    oh woooow.. nu har jag missat en massa igen :o)
    Hoppas Ni mår bra ..eller iallfall OKI??

    Här är de krig mellan mig o fogarna.. såå ONT!!!

    ****Joo.ag undrar.. OM man har fast jobb på 75%.. FÅR/KAN man avbryta mammaledigheten med att ta ut semester kanske kring jul eller sååå??
    NÅN som vet??
    **** Joppp..oså undrar jag om NÅN här sökt HP fast den varit arbteslös???

    Känner mig som en vattenballong o ber att snön förvsinner snart!!! Rädd att trilla o spricka juh..

    kram på er alla

  • BabyNo2

    Oh.. här händer de grejjer:o) grattis.. deva NÅN som plussat..
    SÅ kul att läsa om era doser hit o dit..kul o kul.. men ... man vi kämpa på med samma sak.. mot samma mål..

    Vad KUL Blendha... vi hase samma hjärtljud o samma SF mått ;o)Såå..ska man gå på hjärtljudsmyten så kommer vi får varsinn grabb :o)
    VART MAMMAGYMPAR DU??? är du inte rädd att få en känning i vattnet?? de är jag..FAST är du med då har jag ju livvakt...
    vi får ta en fika sen efter mars om jag blir sjuksriven helt... snacka socker o bebbe:o)
    Har ni pratat NÅT om förlossningen? Ska du få göra besök i Etuna?

    Vet ej om ja skrev de.. men i lördags sorterade jag ALLA adrians kläder.. ungen har ju f*n mer strumpor än jag o Micke ihop..men vad mysigt de vaaa... jag lade alla strl 50-56 i en FIN påse :o) så jag sen kan tvätta allt innan de är dax:o) Satt med en tår redo att falla.. tänk att min stora kille vart såå liten :o)

    Köper ni mkt kläder oså till bebben i magen??
    Får vi en kille finns redan allt ju osen kommer familj o vänner med en del:o)
    Jag köpte mitt 1a plagg i förrgår..ett par sparkbryxor för tio kr o en såå söt babymössa med röda elefanter på!!för 5.. de var sådan utförsäljning i kyrkan här i kvarteret.. har HÖRT att de är bra o fräscht o billigt..såå jag chansade. Gick dit o handla 8 plagg för 65:- deeee ä väl OKI.. adrian blev glad iaf:o)

    SINNIKA; man får gnälla :o)

    EBYL; mitt HbA1c gick oxå upp.. inte så roligt... däremot vikten.. +2.5 kg.. men så länge magen växer ska de väl OKI! Jag blir ju orolig att jag ej går upp.. hmm.. men de smäller säkert till på slutet.. Just nu är jag en stooooooor mage bara...

    Dax att fixa lunch:o)
    kram alla mammor

  • BabyNo2

    evell: KRAMAR till er! Ta hand om dig!

    BLENDHA; Jag ringde nyss till bassängen o frågade om de är mt klor i.. oooo de är ju det.. jag tål inte klor.. eller tål o tål.. jag blir  sååååååååååååååååå TORR.. o jag har redan fått massa exem.. på armarna. Jätte fult o irriterande.. orolig att få tillbax gravidklådan som tog knäcken på mig.. uscha..
    Men plaska på duu..oså kommer du in hit på en macka o The efteråt ;o)

    kram kram alla mammor o bebbar... hoppas Ni får en trevlig helg

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare