Inlägg från: HannaMedina |Visa alla inlägg
  • HannaMedina

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    åh jag hade ju extra rul förra veckan pga jag blev tillbakaflyttad så många v på förra Rul (4v) och då blev jag tillbakafltytad en v till.. så surt. så mitt bf är ist 11/3

  • HannaMedina
    Ridderstads tjej skrev 2012-10-31 10:19:33 följande:
    ja självklart allt för barnets bästa men för mig så känns det inte som jag fullbordat en graviditet om det blir kejsarsnitt, jag kommer känna mig misslyckad och det kan ingen prata mig ur för så har jag alltid känt, jag vill verkligen uppleva en normal förlossning även om det gör jäkligt ont, har längtat efter att uppleva det i 10 år typ.
    jag ser inte andra som misslyckade för de gjort kejsarsnitt, absolut inte! men när det kommer till mig själv känner jag det så.. och har redan ett jätte fult ärr på magen från blindtarmsoperation och vill inte ha ett ärr till..
    hej, jag tänkte som dig vid med första barnet, ville verkligen verkligen föda vanligt, men blev igångsatt o hennes hjärtljud sjönk i magen så det blev akutsnitt, jag var totalt jätte jätte ledsen men ut kom hon ju o mådde bra, nästan samma sak hände andra barnet, misslyckad igångsättning som ledde till snitt o den gången var det baaaara sååå skönt att han kom ut bra o smidigt.. ... och då var jag inte ledsen allt.. inför tredje barnet nu blir det planerat snitt. och, jag tänker inte ens på att jag skulle velat föda vanligt.. för mig är det bara huvudsaken attt bebisen kommer ut o mår bra, ska bli skönt o få ett planerat snitt ist för o gå och vänta o vänta faktiskt o inte veta :):) 
  • HannaMedina

    Turkisk peppar grattis till graviditeten, jag skrev här lite 2010 oxå turkisk peppar o vilda tiger, fick min son okt 2010, var inte så jätte aktiv i tråden då men skrev nån gång:) nu väntar jag mitt tredje barn.

  • HannaMedina

    Turkisk peppar jag har haft de jätte jobbigt denna graviditet, är sjukskriven sen sept pga diabetesen, hamnat i koma och varit medvetslös ett flertal ggr, har fortfarande krångel men det är något bättre nu peppar peppar. Jag har gått in i v 23 nu o har varit sjukskriven sen v 17 kanske, behöver man de så behöver man ju. Håller på att klättra på väggarna ibland men det funkar helt enkelt inte att jobba nu. Så var det om du får det!!!! O behöver det!

  • HannaMedina

    Anakin, 34 år, första barnet, typ-1, pump, BF 7/11
    MissCat. 38 år, tredje barnet. typ-1, Planerat snitt 21/12
    Emiii, 23 år, första barnet, typ-1, pump, BF 27/12
    soffipropppropp, Göteborg 31 år, första barnet, typ 1, pump, BF 28/12
    Jow, 26 år, Örnsköldsvik,första barnet, typ 1, BF 31/12 2013
    Enita, 26 år, första barnet, typ-1, pump, BF 12/1
    Diabetikern Jojo, 29 år, första barnen enäggstvillingar, typ 1, sprutor, BF 23/1
    Ridderstads tjej, 33 år, första barnet, typ 1, sprutor, BF 12/2
    HannaMedina ,stockholm,26 år, tredje barnet, typ 1, sprutor BF 11/3
    TurkiskPeppar, 32 år, andra barnet, typ-1, sprutor, BF 14/5
    Jessa N, Stockholm, 27 år Första barnet, Typ 1, sprutor, bf 15/5

  • HannaMedina

    Vilken barnmorska har du jessa N ? Jag går till Åsa, det är mycket fokus på diabetesen såklart, jag har haft det jättekomplicerat med bs, men vi pratar ändå om annat som har m graviditeten att göra.. Problemet där är väl att de alltid är så mycket folk där så känns som tiden är lite kort ibland.. Men jag har varit där jätte mycket hur pga bs krånglat så mycket. . Men jag gillar Åsa, hon har varit jätte gullig, och även läkaren jag träffat där.

  • HannaMedina

    Grattis igen här till dig Anakin!! Jessa N ok, ja hoppas du känner att de blir bättre , jag är nöjd me Åsa iaf o har träffat doktorn Elisabet som har trettio års erfarenhet av diabetesmödrar, det känns tryggt men har även träffat Eva en gång. Vilken dag ska du dit nästa vecka? Jag har tid den 14 vi kanske springer på varandra där nån gång :)

  • HannaMedina

    Turkisk peppar skönt att du fick bli sjukskriven, jag hade oxå velat jobba längre men är som sagt helt sjukskriven från sept fram till jul och de har känts bra .

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare