Inlägg från: salsajenny |Visa alla inlägg
  • salsajenny

    BILDTRÅD nr 12 för tårt- o cupcaketrådarna

    Min och sonens födelsedagstårta. Gjord på det som fanns hemma. I ena lagret tårta fanns det mosade jordgubbar, chokladmousse, glasskräm med hackad choklad, och i andra fanns det mosade jordgubbar, hallonmousse, pannacotta med hackad choklad. Ena tårtan spacklad med smörkäm, andra med grädde. Täckt och dekorerad med sp.


  • salsajenny


    kass bild...men ni sernog ändå. =)

     min andra spidermantårta, denna dock ett hastverk med klängiga barn kring benen vis spritsningen...haha...

    mölk-och sojafri, innehåller ljusa bottnar, mosade bananer och jordgubbar, spacklad med oatly vaniljvisp med snabbgelatinmix.
  • salsajenny

    Helgens två tårtor, trädgårdstårtan innehåller blåbär/marsan och glasskräm, och den andra (starkt inspirerad av nån här i bildtråden, ursäkta mitt dåliga minne!) jobbfikatårtan innehåller (det som fanns hemma vid tillfället) vaniljkräm och vaniljkräm/grädde/jordgubbssylt. Båda täckta och dekorerade med hemmagjord sp.


  • salsajenny


    Star Wars-tårta till kille på dotterns dagis. Marabou mjölkchokladkräm och jordgubbsmousse.



    Överraskningstårta till mamma som fyller år idag, Valborgsmässoafton, men inte vill fira dagen. Fylld med blåbär och vaniljgrädde.
  • salsajenny


    Önsketårta till 5-åring, som bestämde att den skulle vara en hybrid mellan två av de senare tårtorna jag gjort, samt att det skulle vara MASKROSOR på. Hoppas det åtminstone påminner lite om maskrosor.....haha....

    Ett lager hallonmousse, och ett lager mosade jordgubbar blandat med jordgubbskrämspulver, vilket är ett mjölkfritt alternativ till marsanpulver, för att stabilisera en frukt/bär-fyllning.
     
  • salsajenny


     (Råkade lägga in den i bakverkstråden först....hehe...)

    Äntligen är den klar!

     Soja- mjölk- och nötfri tårta!

    Innehåller chokladkräm (havremjölk m chokladsmak+kokmarsan+kakao) och mosade färska jordgubbar+jordgubbskrämspulver, spacklad med chokladsmörkräm.
Svar på tråden BILDTRÅD nr 12 för tårt- o cupcaketrådarna