Inlägg från: kajsad |Visa alla inlägg
  • kajsad

    BILDTRÅD nr 12 för tårt- o cupcaketrådarna

    Tårta till en tjej som ska flytta till USA. Chokladbottnar och sen är det bara mjölkchokladmousse för hon är galen i just mjölkchoklad. Den är även spacklad i mjölkchoklad och sen täckt i sp. Flaggor i sp. Dom tog längre tid än jag trodde att göra, typiskt mig Flört



  • kajsad

    Födelsedagstårta till Filippa som fyllde två år och älskar lila och Nalle Puh Alla figurer är gjorda i mp. Chokladbottnar, nougatmousse, glasscreme och spacklad med chokladgrädde. Täckt m sp.



     
  • kajsad

    Våra vänner fyllde 40 och 45 år. De har sju barn totalt och ett åttonde på väg, så det var givet att skoja med dem om detta. Chokladbottnar, rårörda hallon, spacklad m grädde och täckt m sp. Sängen är en vanlig våning med tårta i två lager. Sänggaveln är gjord i fp. Hela familjen är gjord i mp.



     
  • kajsad

    Hästtårta till hästgalen tjej - chokladbottnar, rårörda hallon, dumlemousse, täckt m sp, staket av fp, häst av 50/50 mp/sp. Skylt av fp. Gräs av smörkräm.



  • kajsad

    Doptårta till lilla Casper. Ljusa bottnar av Madeira Sponge cake (kommer jag inte prova igen), råröda hallon, vaniljmousse, spacklad med grädde, täckt med sp. Dekor i fp och sp.



     
  • kajsad

    Mina fina vänner gifte sig igår och då gjorde jag deras bröllopstårta. Chokladbottnar, rårörda hallon, chokladmousse, spacklad m chokladsmörkräm, täckt m sp. Rosor och deras logo (som också fanns på alla inbjudningskort, placeringskort etc) är gjorda i fp.



  • kajsad


    Chokladmoussetårtor till chokladälskare. Den ena med tunn chokladbotten underst, mörk choklad, mangomousse och mangogelé. Den andra med tunn chokladbotten underst, mörk chokladmousse, mjölkchokladmousse, chokladgelé och sedan riven choklad på toppen. Runtom har jag använt chocolate transfer sheets för att göra rektangulärerna. Det var jättekul!


     
  • kajsad

    50-års tårtor med marint tema. Ljusa bottnar, limemousse, koksmousse, spacklade m marängsmörkräm, täckta m sp och dekor i sp och kristyr. Åsså en liten cupcake vid sidan om som är glutenfri med vaniljsmak, fylld med lemon curd, spacklad m vit chokladfrosting och ett lock av sp.






     
Svar på tråden BILDTRÅD nr 12 för tårt- o cupcaketrådarna