Inlägg från: huskysen |Visa alla inlägg
  • huskysen

    Tårttråden del 17

    Hejsan, skulle behöva lite hjälp nu

    Tänkte att jag skulle airbrush:a på en tårta och blanda till färg själv för ändamålet, någon som gjort det? Undrar om du/ni blandar med alkohol eller vatten då? Har provat att blanda med vatten men blev inte riktigt nöjd, blir det bättre med alkohol som dunstar fortare?

    Någon som provat?


    Evelina 050226 & Eloise 070521
  • huskysen

    Halloj i tråden!
    Ska göra en tårta med Kiss-tema till den 8:e april och har för mig att det var någon här som har gjort något sådant tidigare. Ni får gärna svara i min gb, hinner inte läsa här inne så ofta som jag skulle vilja

    Tackar på förhand för all inspiration.


    Evelina 050226 & Eloise 070521
  • huskysen

    Halloj i tråden!
    Undrar om det är någon som vet om det går att spackla med glasskräm och täcka med sp utan att den smälter? Använder hemgjord sp och den har inte börjat svettas när jag någon gång har glömt att fodra med olja, men vill ju inte chansa när det är en tårta till någon annan än den närmaste släktenObestämd Önskemålet på fyllningar till tårtan är dumlefluff, vanilj och gärna hallon (och spackla med hallon är ju uteslutet, däremot skulle det nog gå att göra det med dumlen......)
    Tacksam för alla svar och tankar.

  • huskysen

    Hej Tårtvänner!
    Var ett tag sedan jag skrev här nu, men nu undrar jag om det är någon som har ett "recept" på egen glutenfri mjölmix? Vet att jag har läst något sådant här för länge sedan men vet inte var.... Har en kompis som precis fått reda på att hon mest troligtvis har glutenintolerans och tänkte att jag skulle försöka leta fram något hon kan använda sig av.
    Tack på förhand

  • huskysen

    Är det någon som har tips på vad jag ska fyll en tårta med på ett lager när de vill ha smörkräm på ett lager? Funderar på hallon eller smakar det bättre med någon chokladfyllning?

    Tacksam för snabbt svar, ska handla i morgon tisdag;-P

  • huskysen
    Zelmilainen skrev 2012-09-10 11:50:09 följande:
    om det tex är en chokladtårta med chokladsmörkräm kan det funka även på andra lagret. annars skulle jag nog ta hallon lr liknande till.
    Tack för svaret. Det är en "vanlig" tårta till en liten tjej som fyller 2 år och hon är otroligt förtjust i smörkräm så det blir nog hallon till det.

Svar på tråden Tårttråden del 17