Inlägg från: smörblomman81 |Visa alla inlägg
  • smörblomman81

    Tårttråden del 17

    lilla gumman 85 skrev 2012-03-22 22:55:43 följande:
    Dom ringde mig igår! Sa JA! så nu väntas en tid av spänning i några veckor!!
    Håller med om att det blir lite klurigt, men det löser sig alltid!!  
    SHIT... tänk om man kommer med! hehe... 
    Ja castingen är ju inom tre veckor så vi kanske träffas där :P
    Här har en massa människor ställt upp med boende och passning så jag åker :D :D
  • smörblomman81
    smörblomman81 skrev 2012-03-23 10:05:30 följande:
    lilla gumman 85 skrev 2012-03-23 11:32:18 följande:
    Men fick du svart på vitt att du skulle med på castingen? Mig frågade dom om jag kunde vara med på castingen som är inom 3 veckor.. i fall jag kom med! och att de skulle ringa tillbaka i så fall... :-/ betyder kanske att jag inte kommer komma med då!!?
    Hon sa till mig att dom tyckte att jag var intressant och att dom ville ha med mig men att castingen är inom tre veckor och dom kommer att ringa om tid inom närmaste dagarna så då uppfattade jag det som att jag är med på castingen iallafall.. annars är det ju vilseledande..hmm nu blev jag förvirrad  ok ja vi får väl se :)
  • smörblomman81
    MTG skrev 2012-03-23 21:40:46 följande:
    Mig har de oxå ringt om bakprogrammet :) hoppas på att ha gått vidare till nästa steg i alla fall :)
    Fjorren skrev 2012-03-25 08:00:49 följande:
    Även jag blev uppringd av bakprogrammet förra fredagen Men har inte hört nåt mer sen dess; antar det är kört nu då, eftersom de ska ha casting just kommande två veckorna.
    Tror inte att det är kört.. jag trodde att det var kört för mig när flera andra blev ju uppringda dagar innan mig men så kom samtalet :)
  • smörblomman81
    Lenilus skrev 2012-04-07 23:24:17 följande:
    Instämmer väl med Fjorren. De frågade en massa frågor. Många som man redan svarat på ungefär tre gånger redan, tycker jag, fast kanske lite mer djupgående då.
    Det kändes bra, men det är så svårt att veta vad de söker, så det är bara att vänta och se. Om de inte ringer innan 27/4 så är man inte vidare.
    Jag ska dit på torsdag så det pirrar riktigt i magen på mig. Men då är det väl bäst att sätta på lite mascara om dom nu ska ta bilder haha
  • smörblomman81

    dom har ringt upp igen så jag får åka upp till stockholm för att gå på slutcastingen för baktävlingen...sista steget till programmet så det känns supernervigt :
     

  • smörblomman81

    hygea haha :p      
    fjorren dom sa att ja ska få mail med all info och jag väntar med spänning ( fick samtalet idag)  

    lenius usch ja undrar lite vad jag har gett mig in pp :p 

  • smörblomman81
    SockerStinn skrev 2012-05-01 13:34:36 följande:
    Är det nån här som vet om det går att göra piping-gel utan gelatin? Finns ju något vegan-alternativ till gelatin, funkar det? Eller går det att färga smörkräm svart?
    Kan inte svara på det första men det går att färga smörkräm svart :) Jag använder dock Svart EXTRA eftersom den är mer koncentrerad och det behövs mycket :)
  • smörblomman81
    lilla gumman 85 skrev 2012-05-01 23:12:04 följande:
    smörblomman81-
    Hur känns det nu med lite distans till Stockholmsäventyret? Får du lov att berätta något om vad ni fick göra osv. ? Är ju så nyfiken!!! (och lite bitter att jag inte kom med!) hehe... När skulle de ringa om du kommit med? Såg att du bjudit på marängtårta till jurryn... det hade jag en lien tanke om med, om jag hade kommit vidare! :-P Håller tummarna för din skull!
    Vågar inte säga så mycket men det var kul och kändes bra. Härliga människor man fick träffa med men det är bara tolv som kommer med så man får snällt vänta. Dom ringer oavsett om man kommer med eller inte så jag har mobilen med mig vart jag än går.. :P  Kommer jag inte med så har jag iallafall haft en kul upplevelse :D Juryn tyckte om min maräng paj så bara det kändes jättekul för mig :D

    Tack för tummarna! :D 
Svar på tråden Tårttråden del 17