Inlägg från: anirahtak |Visa alla inlägg
  • anirahtak

    Vinterbebisar i Umeå 09/10 - #4

    och jag vill som vanligt komma men den här gången är jag i sthlm på dop för svägerskans son..

  • anirahtak

    Och hur vet man att det är tänder man ser komm upp i munnen..eller hur känns de? jag kände efter och kände två små hårda pluttar på vardera sida i övre käken, men de var ju så små? Som små korn ungefär..är det tänderna? Eller kände jag bara något anant? :)

  • anirahtak

    Skulle vara roligt att komma imorgon men jag vågar nog inte p.g.a smittorisken.. Jag var ju alltså på dop i sthlm i helgen och 2 av gästerna hade magsjuka och smittade därmed ner i princip allihopa. Jag är frisk idag men har en galen huvudvärk p.g.a vätskebristen antar jag.
    Läste att inkubationstiden är 1-2 dagar och jag blev sjuk i söndags, men det kan även kan vara fler dagar så här tas inga risker.. Jag tänkte att vårruset ska vara okej på kvällen, men jag har ingen aning..vad tror ni andra?

  • anirahtak
    carrots skrev 2010-05-25 16:22:23 följande:
    katharina: 48 timmar efter senaste kräkningen (eller dylikt ) ska man  vara helt smittfri.
     Ok..så imorgon bitti då..då borde ju en promenad vara lugnt, om jag orkar rent fysiskt då, vi är verkligen helt slutkörda båda två fortfarande..:(
  • anirahtak
    marriz99 skrev 2010-05-26 09:12:55 följande:
    Angående VÅRRUSET! Hur tycker ni vi gör om det regnar ikväll?? Inte så värst kul att gå då med tanke på eventuella matningar efter vägen. Piknicken kan vi äta hemma hos mig iaf. Tar ca 10 min att gå hem till mig från campus, bor på Nydalahöjd
    Nä, peppen är väl inte jätteenorm just nu, speciellt inte när jag fortfarande känner mig sliten av helgen+sjukdomen. Jag är alltså frisk och ej smittsam men jag har lidit/lider fortfarande av vätskebrist (måste ha gått åt massor då allt jag fick i mig gick till amningen) och så steg jag upp halv 5 i morse så man är lite sliten..:)
    Tappade iaf 3 kg, yay för magsjuka! :)
  • anirahtak
    VeganMaria skrev 2010-05-26 10:34:27 följande:
    Men nu kikar ju solen fram tjejer =)
    Det gör den minsann! Nu peppar vi lite! :) Kollade banan nu och den är ju inte ens lång ju..:) Picknick hemma hos dig sen Maria låter jättetrevligt så får man amma i lite mer hemtrevlig miljö också.. Ska försöka amma Astrid direkt innan så kanske hon klarar sig..om jag inte kommer utan henne vill säga, får se det där..
  • anirahtak
    anirahtak skrev 2010-05-26 11:19:12 följande:
    Det gör den minsann! Nu peppar vi lite! :) Kollade banan nu och den är ju inte ens lång ju..:) Picknick hemma hos dig sen Maria låter jättetrevligt så får man amma i lite mer hemtrevlig miljö också.. Ska försöka amma Astrid direkt innan så kanske hon klarar sig..om jag inte kommer utan henne vill säga, får se det där..
    det är ju alltså lite knepig tid nämligen (på något sätt trodde jag det skulle vara tidigare på dagen..vet inte hur jag tänkte) för hon brukar ta sin sista tupplur innan natten där kring 18-20 och är vi då ute och håller på lär hon komma helt i obaland, men för min del spelar det ingen roll om hon är med eller inte. Till lika kunde det faktiskt vara ganska skönt att få komma ut lite själv idag..länge sedan sist.
  • anirahtak
    VeganMaria skrev 2010-05-26 17:07:39 följande:
    Låter kul att vi kan ha en träff per vecka hos olika mammor, så himla roligt att se hur alla bor så kan man skapa sig en bättre bild av alla också, jag älskar att kolla in folks lägenheter och hus :) Vi kan sista köra scrapbookingträffen torsdag e-m nästa vecka den 3/6 som en avslutning för den cirkeln, och så kan man ju fortsätta scrappa ihop eller på egen hand ifall man känner för det. Nån som känner för att vara värdinna för scrappingen? Om vi bara blir 5 pers kan vi hålla till hemma hos oss, annars är vår 2:a för liten för större sammankomster. Sofia och Carro: Låter fint med träffar hemma hos er nästa respektive nästnästa vecka. Och lunch/allergitemat låter bra Carro! Kanske får jag återigen göra min superdupergoda hummusröra och ta med... Scrapbookingträff tors 3/6 kl 13:00 (plats ej bestämt) Maria & Myra
    Nu jäklar..!! :) Och vi kan vara t.ex hos oss..:)

    Scrapbookingträff tors 3/6 kl 13:00 (plats ej bestämt)

    Maria & Myra
    Katharina & Astrid
  • anirahtak

    Okej..jag har precis insett att mitt hushåll tydligen är ett säkerhetsnålslöst sådant. Kan någon ta med 4 extra åt mig? :)

Svar på tråden Vinterbebisar i Umeå 09/10 - #4