Inlägg från: anirahtak |Visa alla inlägg
  • anirahtak

    Vinterbebisar i Umeå 09/10 - #4

    Jag vill komma nu på torsdag jag också, men jag har inte hunnit köpa något material ännu. Måste bestämma mig för vad jag vill göra också..:) Men jag kanske kan komma ändå..? :)

  • anirahtak

    Då så! ;)

    Scrapträff på Öbacka på torsdag kl 13

    VeganMaria
    Lillaspindeln (Anna & Tove)
    Marriz99( Maria och Emmy)
    katharina (Katharina och Astrid)

  • anirahtak
    Tora:

    Ja jag har då tänkt promenera iaf så då blir det nog vanlig promenadtakt..:)
  • anirahtak
    VeganMaria skrev 2010-04-19 19:46:09 följande:
    Katharina: Det finns ett startkit med en hel del grejer som du kan börja pyssla med =) Ifall du har tid innan torsdag och ska ner på stan rekommenderar jag annars Konstnärsshopen brevid Musikanten =) De har en massa scrappinggrejer från Panduro!
    Var ligger Musikanten..? Jag kommer inte riktigt ihåg ännu var allt ligger..:)
  • anirahtak
    Vårruset 26/5
    - Katharina
    - Tora 80
    - Marriz99
    - Citronmelissen
    - jassi83

    Har inte sett tuill Duo på ett tag? Men om hon inte vill vara med så finns det alltså en plats öppen till att promenera Vårruset, så om någon redan nu vill ställa sig som reserv (eftersom man bara kan vara 6 per grupp) så går det bra.
    Deadline den 25:e kanske så vi hinner anmäla oss?
  • anirahtak
    jassi83 skrev 2010-04-20 14:58:07 följande:
    Jag trode sista anmälningsdag var den 30:e, men det spela ju ingen roll.
    Jo det är det, men man ska ju samla in personuppgifter och betalningarna så det tänkte jag att man kanske kan behöva några dagar på sig att göra för att alla ska hinna..:)
  • anirahtak
    lillaspindeln skrev 2010-04-20 15:48:12 följande:
    Vi kan gärna vara hos mig ifall det funkar? Jag bor på Böleäng, Päronvägen 32. Det tar ca 30 minuter att promenera dit från stan, annars går både 9:an och 6:an förbi just utanför. Vad tror ni om det?
    6 och 9 går precis utanför mitt hus också så det tycker jag låter kanon! :)
  • anirahtak

    Vi använde bara blöjhinken så länge som gratisrefillen räckte, sen slängde vi den.. Jag tycker det känns som en onödig utgift då det går lika bra att slänga i vanlig hink och gå ut med soporna ofta.. Hon bajsar ju så sällan nu så det luktar egentligen aldrig. Sen när hon bajsar vanligt bajs så får man nog gå ut ännu oftare förstås de gånger vi har engångsblöja på henne.. Vi kör ju 80% tygblöjor..

  • anirahtak

    Hejhej!

    Tänkte bara säga att jag är avvaktande på om jag kan komma idag. Det ska tydligen komma reparatörer till lägenheten idag och fixa en massa så jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska stanna hemma och vänta in dem eller hur jag ska göra. Vill på ett sätt vara här när de kommer så jag vet vad de gjort och så jag ser att allt jag felanmält blir fixat..och så att de inte råkar släppa ut katten..;)
    Typiskt bostaden också att bara meddela aATT de kommer, inte NÄR..

    Men ja, vi får se alltså. Annars blir det nästa gång. Jag har bestämt mig för att göra ett fotoalbum till Astrid iaf..:)

  • anirahtak

    Hoppas ni hade trevligt på scrapbookingen! Det dök aldrig upp någon reparatör, morr..så jäkla typiskt bostaden!!
    Dock kom svärmor på spontanbesök och sen ringde en kompis som också kom över så det blev en trevlig dag iaf! :)

    Alwali: Jag håller nog med till viss del..Jag tycker det är roligt att göra något ibland men största delen av tiden vill jag helst vara hemma. Tycker det är så bökigt att flänga runt med Astrid då hon ännu är så liten. Oftast stämmer ju inte hennes rytm med vad jag tänkt göra och jag vägrar väcka henne om hon sover bara för att jag vill hitta på något för min egen skull..

Svar på tråden Vinterbebisar i Umeå 09/10 - #4