Inlägg från: Movie Freak |Visa alla inlägg
  • Movie Freak

    Hur mycket tror ni man förlorar på att pappan är hemma?

    en jävla massa eftersom taket är 33 000 kr. så mellan skillnaden 33 000 och 60 000 är ju inte ens med i uträckningen eller baseringen av vad en man får.

    Jag kan iaf säga så här att när det gäller oss tjänar jag 20 000 innan skatt min sambo dubbelt så mkt. o eftersom han skattejämkar för oss båda så förlorar vi bara 7000 kr innan man ens börjar räkna ut hans pening o det jag drar in är 10 000 mindre i månaden efterskatt minus skattejämkning vilket kanske är 8000-9000 då.

    så i det stora hela förlorar vi ca 15 000 - 16 000 i månaden på att ha honom hemma o det finns ingen anledning att vi skall behöva göra det. Rätta till ojämställdheten först o löne orättvisorna så är min sambo mer en gärna hemma o jag jobbar med glädje.

    Nu är det aboslut ingen val heller oavsett pengar eftersom jag blivit varslad. Men som sagt problemet ligger inte i hemmen utan hos företagen som diskriminerar kvinnor för att de är kvinnor o för att kvinnor anses som det sämre könet som inte förtjänar lika mkt i lön som sina manliga kollegor. Det är där problemet är inte i föräldrarförsäkringen.


    Bridget Jones wanton sex goddess with a very bad man between her thighs.
  • Movie Freak
    PerG skrev 2010-02-01 07:39:14 följande:
    Det jag efterfrågade var skillnaden mellan att kvinnan var hemma allt (scenario 1) och att man delar lika (scenario 2) där man är hemma 6 månader var.Frågeställningen kanske inte var tydlig och jag menade hur mycket man förlorar i snitt per månad under året på att dela lika.Skillnaden mellan mannens och kvinnans lön (60 000 - 25 000 = 35 000) finns med i listan att välja.
    jo jag vet o jag har röstat....jag drog bara min harang för att poängtera att FL är inget fel på utan det är annat enligt mig som är problemet. sorry.
    Bridget Jones wanton sex goddess with a very bad man between her thighs.
Svar på tråden Hur mycket tror ni man förlorar på att pappan är hemma?