• hallåja

    Bra tips på alt.beh. för endometrios

    Jag hoppas verkligen att det funkar. Det är ju absolut värt ett försök. Det vore för jävligt om det är en bedragare som vill tjäna pengar på stackare som lägger all sin tro på behandlingen.

  • hallåja

     


    Dilong skrev 2010-02-01 04:44:52 följande:
    Varför tror du inte välutbildade läkare eller forskare tror på dessa behandlingar?Varför tror du man hör talas om människor med "gåvor", utan att kunna få fram evidens för att deras behandlingar fungerar?Misslyckas massagen så kan jag rekommendera en batteri av andra metoder som inte heller visat sig fungera vid vetenskapliga studier: homeopati, kristallterapi, healing, akupressur, akupunktur, ayurveda, blodiglar, lymfdränage...

    Min sambo hade problem med sitt ben som ingen västerländsk läkare kunde förklara. Till slut var de beredda på att amputera benet. Men han åkte till en bush-doktor i Afrika och fick bl.a. en massa örter. Några veckor senare kunde han springa igen. Men visst, bevis saknas.

  • hallåja
    anniiss skrev 2010-02-02 14:06:17 följande:
    Häftigt! En bekant till mig gick till en fotzonsterapeut som hjälpte henne med oförklarlig värk i benen. När han var färdig med sina behandlingar så får han ofta besvär själv från patienterna. Typ utslag i händerna, huvudvärk osv. Hon har inte haft ont i benen sen hon gick till honom. Det finns så mycket som den moderna medicinen inte har utforskat ännu och kan därför varken bevisa eller motbevisa effekten av vissa behandlingar. Man kan ju inte använda den som en riktlinje för vad som funkar eller inte. Visst finns det hopp!
Svar på tråden Bra tips på alt.beh. för endometrios