Inlägg från: nanako |Visa alla inlägg
  • nanako

    Phil & Ted syskonvagn del 17

    Hej,
    Vilken modell skulle ni rekommendera till oss? Storasyster är 3,5 och 102 cm lång, och lillebror är nu 3 månader. Har primärt tänkt använda den vid resor i ca 1-2 år framöver, så att den är lätt att fälla ihop & väger lite är viktigt. Några tips i djungeln?

  • nanako

    Nu har vi provkört Vibe, men den är nog inget för oss. Lite för klumpig för att ha som resevagn. Explorer verkar vara mer vad vi behöver, men det verkar som att man inte kan luta syskonsitsen särskilt mycket - stämmer det? Är det någon som har Navigator? Den verkar ju riktigt smidig när man läser specen.

  • nanako

    Så Hammerheads syskonsits passar på Exploren - och den går att luta? Varför säljs de inte ihop undrar jag?
    Är det någon som möjligtvis har en bild på det så skulle det vara kul att se :)

  • nanako
    Twizz skrev 2013-06-26 22:56:21 följande:
    ja det hjälpte verkligen! :) tack för ditt svar.. ska googla om jag hittar några foton på barn somsitter i vagnen :)
    Ska du ha den som singelvagn tycker jag du ska tänka om. Jag har enBJ  City Elite som jag i 10 fall av 10 hellre väljer än min PT Navigator om jag bara ska köra ett barn. PT'n är kanon som syskonvagn, men med en hel del kompromisser. Jag saknar lyxdetaljerna (som steglös lutning på ryggstödet, jättestor sufflett, uppfällbart fotstöd, tittlucka i sufletten, handbroms, däck som inte behöver pumpas etc etc) som finns på BJ'n.
  • nanako

    Hjälp!
    År det någon som har en Navigator (v1) som har fått samma problem som mig? Spännet som håller huvudsitsen i upprätt läge har börjat lossna av sig själv vilket gör att stora dråsar ner i skallen på lilla!
    Känns som en sjukt osäker konstruktion när man tänker efter, bara ett ynka litet snabbspänne utan någon som helst form av säkerhetsrem eller liknande.
    Som tur är satte sig stora upp instinktivt när ryggstödet släppte, så det blev inga skador. 

  • nanako

    Vi är i Thailand just nu, så jag har mailat P&T men inte fått något svar ännu. Ser att de gjort om hela konstruktionen av sitsen på v2, men helt galet att de inte återkallar v1!

Svar på tråden Phil & Ted syskonvagn del 17