Inlägg från: Gosevännen |Visa alla inlägg
  • Gosevännen

    Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 16

    ...och nu när jag scrollar uppåt så ser jag att du Skrippo troligtvis har reumatism i ryggen? Rynkar på näsan

  • Gosevännen

    Skrippo: Hoppas och ber att allt gick bra idag och att du har en riktig super-baby som börjar växa till sig i din mage nu! Glad
    Äsch så jobbigt att det var så med ryggen Kan inte annat än be för dig och hoppas du ska slippa smärtorna!

  • Gosevännen

    Hej Blåklocka! Glad Oj så fort tiden går! Man hinner ju inte med...! En stor dagistös, helt otroligt! Det var ju nyss du plussade! Flört
    Jag har det helt okej! Är i v.30 nu, så beräknad ankomst för vår lilla är på nyårsafton faktiskt! Hoppas dock att jag ska gå över åtminstone ett par dagar, så stackaren inte behöver ha födelsedag så nära julafton... Glad Har en del sammandragningar och ont i magen pga sammanväxningarna från endon, men annars är det ok! Skulle dock bra kunna börja vara hemma nu snart, börjar bli tungt att jobba...! Jobbar ju på ett storkök, så det är att hålla igång och lyfta saker och ting hela tiden.

    Mrs S E: jag undrar också, det är väl snart dags för er lilla att komma till er familj? Hur mår du?

    Lilloppan: Hur är det med dig då?

    Många varma kramar till er allihopa, och en extra-varm kram till Skrippo! Hjärta

  • Gosevännen

    Nya bud, då jag varit på koll idag.
    Är nu sjukskriven fram till mammaledigt (5 veckor) med order om att ligga mycket pga hotande förtidsbörd. Be gärna att den lilla hålls kvar tills dess att h*n är tillräckligt stor för att klara sig och kunna andas själv, dvs till v.36!

  • Gosevännen

    Grattis Mrs S E! Härligt att höra att allt gick bra, det tackar vi Gud för! Roligt med en tös nu också, då har ni en av var sort Som finländare är jag väldigt nyfiken på namnet ni valt, hur uttalar ni det? Här är Joni ett finskt pojknamn, och uttalas Jåni, med kort å och kort i Det är svårt det där med befruktade ägg och så, vi ska be att Gud visar er hur och vad ni ska göra sen om den dagen kommer! Jodå, jag är helt sängliggande nu, är i princip uppe bara för att äta och besöka toaletten och duschen. Blir lite långtråkigt, men nu är det bara ca 2 veckor kvar att ligga, så slutet närmar sig Skrippo: hur orkar du nu? Ni finns alla i mina böner! Kram

  • Gosevännen

    Mrs S E: Okej, då vet jag! Funderade nog på att ni kanske uttalar det med långt o, det låter ju fint! Jag tänkte också på sångerskan med samma namn, så helt obekant som flicknamn var det inte för mig ändå.

    Hoppas ni alla får en riktigt skön helg!

  • Gosevännen

    Vet inte om någon tittar in i tråden längre, men vill ändå passa på att önska alla en riktigt skön och fridfull jul, och ett välsignat gott nytt år!

    Många varma kramar! Hjärta

  • Gosevännen

    Hej på er alla! Roligt med lite aktivitet i tråden!

    Vår lilla grabb föddes för 10 dagar sedan, på min födelsedag  Hjärta Världens bästa present!! Glad Är så lycklig och så otroligt tacksam för att Gud gett oss denna underbara gåva!

    Jag ber att ni som kämpar för ett syskon ska bli välsignade med det under detta år, och att Gud ska vara med oss alla också i fortsättningen!

    Frid och välsignelse till er allihopa!

Svar på tråden Kristen och ofrivilligt barnlös, stöd- och förbönstråd nr 16