Inlägg från: Christ |Visa alla inlägg
  • Christ

    Melodifestivalen 2010

    Har Ola varit sjuk eller något? Kommer inte ihåg att han haft så pass dålig röst innan? Eller kanske bara att jag inte orkat lägga märke till det tidigare.

    Salem Al Fakir var tämligen överlägsen idag. Fanns egentligen inte ens en tvåa i mina ögon. Och då är jag ändå ett SJUKT stort fan av Pain Of Salvation (deras vanliga musik) men vette fan varför SVT valt den just låten åt dem, de kan så mycket bättre än det där.

  • Christ

    Lyssnat på låtarna ett par gånger till nu och jag dömde ut Pain Of Salvation lite tidigt. Den växer efter några genomlyssningar, och det exponentiellt.

  • Christ
    Milkina cerka skrev 2010-02-06 23:31:01 följande:
    Har du en länk där jag kan höra den igen? Det var den enda som fick mig att hajja till..




    Lär antagligen blockas snart, tror inte bidragen får ligga uppe än?
  • Christ
    Christ skrev 2010-02-06 23:27:39 följande:
    Lyssnat på låtarna ett par gånger till nu och jag dömde ut Pain Of Salvation lite tidigt. Den växer efter några genomlyssningar, och det exponentiellt.
    Ju mer jag lyssnar på den, ju mer övertygad blir jag om att "låten" egentligen bara är ett intro till någon låt på nya skivan. Normalt sett så är deras låtar 2-3 gånger så långa som denna och det fattas ett riktigt avslut på den.
  • Christ
    Anova skrev 2010-02-07 13:19:25 följande:
    Sen tror jag att Salem kan slå internationellt, har svårt att se att t.ex. de där hårdrockarna kan göra det.
    Det där är svårt att säga. Pain Of Salvation är bland de största i sin genré och i  startfältet så är de överlägset de mest kända internationellt.

    Synd att det inte valdes någon annan låt till dem, vet att de skickade in tre. Fast å andra sidan så funkar väl kanske inte 7/11-takt så bra i Svensson-stugorna.
  • Christ

    De låtar som är godkända eller mer är Sibel, Lovestoned och Anna Bergendahl enligt mig. Peter Jöback går säkert vidare på sitt namn trots att låten egentligen är ganska svag. Om Pernilla Wahlgren går vidare på något sätt alls så emigerar jag!

    Mitt tips.
    Vidare till final;
    Sibel
    Peter Jöback

    Andra chansen;
    Lovestoned
    NEO

  • Christ

    Argh, klarar knappt kolla på det. Tycker det är så pinsamt dåligt {#lang_emotions_embarassed}

  • Christ

    Det är ju helt sanslöst...
    ... de två sämsta i andra chansen tog sig vidare.

Svar på tråden Melodifestivalen 2010