Inlägg från: Vädur 78 |Visa alla inlägg
  • Vädur 78

    Carlanderskatöserna del 19

    Glittran: Bra att du fixade ny tråd


    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Resande skrev 2010-02-10 21:49:08 följande:
    Tack för ny tråd. Får väl se om jag lyckas få med några inlägg här då.
    Ja men nu har du ju fått med några Har du skrivit fler nu som inte kommit med???
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Resande skrev 2010-02-11 09:12:42 följande:
    Vädur- om jag bara skriver en rad eller möjligtvis två så kommer det med men inte längre inlägg.  Det är ett tiotal inlägg som inte kommit med där jag skrivit kommentarer till andra. Jag kan inte heller få med ett inlägg där listan står med. Jag har nämligen försökt uppdatera den sedan någon vecka tillbaka.
    Men vad jobbigt! Undra varför det blir så???
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Glittran skrev 2010-02-13 21:03:37 följande:
    Tackar!Jag har haft ganska mycket värk hela dagen idag, hoppas inte det är ett dåligt tecken? Jag antar att eftersom jag fortsätter att ta östrogen och progesteron så kommer jag inte börja blöda om det går åt h*ete.
    Jag hade oxå mycket växtvärk i början
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Mllu skrev 2010-02-14 16:38:46 följande:
    Hej!Har flera gånger varit inne och läst olika forum, men idag tar jag mod till mig och skriver ett litet inlägg. Jag och min sambo gjorde ägguttag i fredags. Sex st varav fyra blev befruktade. Idag har vi satt in ett av dem och tre hamnade i frysboxen. Är riktigt rädd att göra något fel. Hade en liten miniblödning ca tre timmar efter insättning. Är det någon mer som haft det? Håller alla tummar som finns för oss allehopa!!
    Grattis till ruvning! Man är nog lite extra känslig efter man gjort Ägguttag så det är ingen fara. Ta hand om dig nu
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    anpe01 skrev 2010-02-16 10:23:35 följande:
    hej!Råbot- hoppas att du mår bättre nu! jag har ju mått precis som du och varit inlagd 2 gånger av 3 försök(4-5 dar/gång med antibiotika)  men dom satte in äggen dag 2 iallafall båda gångerna och hur det gick vet vi ju redan.. inte alls bra! Så jag tror det är jättebra att kroppen får repa sig lite så den är laddad till 100%! Jag håller alla tummar!Vi ska på vårat första möte på carlanderska om några veckor, om man väljer ett trepack, vet ni inom hur lång tid mn måste ha genomfört de 3 behandlingarna?Om man får ägg i frysen, måste man betala mycket extra för att få dom insatta?Vi skulle träffa en Torbjörn, hoppas han är bra!
    Vi köpte ett 3 pack och du har 18 månader på dig. Har mest träffat Göran på Ca men har gjort ett vul och pratat i telefon med Torbjörn en gång och han verkar jättebra och jag har bara hört positivt om honom Lycka till!!!
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    princess77 skrev 2010-02-16 12:50:13 följande:
    Hej tjejer! Smyger in i tråden,har precis varit på vårat första möte på CA,träffat Göran och väntar bara på mensen för att få starta med sprutorna.Har 2 IVF och 2 Fet i bagaget som inte har lyckats och 1 spontan graviditet som tyvärr slutade i missfall i v 13.
    Välkommen hit! Hoppas du snart kommer igång!!!
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Resande skrev 2010-02-16 14:19:46 följande:
    Anpe- har ingen koll på hur fort man måste ha gjort tre försök men tror nog man har rätt bra med tid på sig. Får man ägg till frysen så kostar det 10.000 kr per frysförsök. Men man kan även byta ut ett färskförsäk mot, tror det är, två frysförsök. Dvs gör ni en full ivf som tyvärr inte blir bebis och ni har massa i frysen, kan ni välja att använda frysisarna istället för att göra ett nytt IVF. Torbjörn hade vi och jag tyckte han var helt fantastiskt toppen! Vi köpte ju också trepack men hade turen att bara behöva ett försök. Princess- hoppas det går bra för er nu så ni bara behöver ett försök. 
    Vi köpte ju oxå 3 pack och lyckades på första, men det var värt varendra krona ändå
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    anpe01 skrev 2010-02-17 09:12:42 följande:
    Hej på er alla igen!det jag känner från det ställe jag är nu är att ingen läser ens journal trots flera önskningar ifrån mig, att man hela tiden från träffa så många olika läkare och får så många olika utlåtande om en själv att man kan bli helt snurrig!Jag vill att personalen ska se mig (och alla andra såklart!) som olika individer och inte bara som en i raden på ett löpande band!Hur upplever ni att ni blir bemötta på carlanderska?
    Precis så upplevde jag det när vi gjorde landstings försök i Linköping. De bara körde på med samma metod även att vi inte fick bra resultat.

    När vi kom till CA på första besöket var vi där i 2 timmar. Göran gick igenom våra journaler noggrant tillsammans med oss och tyckte genast att man skulle ändra på våran behandling. Han hade massa förslag och idéer men det han valde först visade sig vara ett bra beslut för vi lyckades direkt.

    Vi fick underbart bemötande på CA, personalen är helt Fantastisk♥

    Jag var livrädd inför ÄP eftersom mitt sista i Linköping blev riktigt hemskt och obehagligt Men de tog min rädsla på allvar på CA och Göran och Co gjorde allt för att det skulle gå bra. Han tog sig tid och var lugn och stressade inte.

    Vi är kanonnöjda på CA
    Man märker direkt när man är där att de är pålästa innan de tar in patienterna och de känner igen oss osv

    Du kommer bli nöjd
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
Svar på tråden Carlanderskatöserna del 19