Inlägg från: Vädur 78 |Visa alla inlägg
  • Vädur 78

    Carlanderskatöserna del 19

    calcaneus skrev 2010-03-21 21:11:54 följande:
    Hej! Är på väg in i den här karusellen, har en son som kom till på vanligt sätt men efter ganska många försök och nu vill vi ha syskon. Det visar sig att det är ont om spermier och de är dåliga så min gynekolog tyckte inte det var någon idé med något annat än IVF med tanke på vår ålder, jag är 37.  Vi kommer göra det hela på distans så vi slipper åka till Göteborg så många gånger, är det någon som har erfarenhet av detta?  Jag skall genomgå behandling med antagonist, alltså korta programmet. På grund av gynekologens semesterplaner kommer vi inte börja förrän i slutet av april vilket passar oss bra men det är såklart lite otåligt att vänta.
    Välkommen hit
    Vi valde att göra allt på CA även att vi hade 25 mil till Göteborg, men det finns en del här i tråden som gör på distans.
    Korta metoden är smidig Lycka till!
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Släggan: nej fy vad tråkigt. Samtalen som man verkligen inte vill ha Tusen kramar till dig
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Amander: Kramar om! Hoppas på bättre lycka nästa gång! Vet du när du får starta igen??
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    smulanjag skrev 2010-03-26 18:05:41 följande:
    så idag har jag varit på CA och spolat äggledarna. det gick jätte bra! och jag hade en av de manliga läkarna idag å han var verkligen jätte snäll å försiktig!!, allt ser jätte bra ut på mig säger dem.., alla prover å ägg, äggstockar å äggledare så det kändes super skönt!!, sen kommer givetvis tankarna att man kommer bli ett av de paren som trots inga "fel" aldrig får barn.., hemska tankar som amn måste försöka mota bort jag vet!!!, nu är det iaf bara sambons prov kvar som han fortfarande inte fått tummen ur att lämna men jag hoppas han gör det på måndag! kram å trevlig helg till er alla!!!!!!
    Skönt att det gick bra Försök att tänka positivt
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Mllu skrev 2010-03-27 10:59:02 följande:
    Jag har egentligen testdag på måndag, men smygtestade både igår och i morse. Trots att jag har haft småblödningar av gammalt blod ända sedan samma dag som insättningen av vår FET så visade båda testerna ett svagt streck. Vågar man hoppas tro?!? Känner inte av några graviditetssymtom. Smulan, skönt att spolningen gick bra. De har inte hittat något fel på mig heller (inte sambon heller), men det är bara att kämpa vidare. Hoppas att vi lyckas med lite hjälp på traven.Amander, vad tråkigt. Tänkre på dig. Men ring kliniken igen och fråga vad de menar nu när du har fått smälta det och chocken lagt sig lite mer. Håller tummarna!
    Grattis Ett plus är ett plus även om det är svagt i början, testa om någon/några dagar så ska du se att det blir stakare.
    Clearblue har även ett test som visar GRAVID,  då slipper man fundera på strecken....
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    mulan skrev 2010-03-27 11:38:56 följande:
    Min distansgyn har semester snart, vilket kolliderar med VUL inför vårt FET . Frågade honom hur vi gör då. Han hade på förslag att vi åker till sjukhuset i Värnamo och jag hade ett förslag att jag vänder mig till någon av distansläkarna i Jönköping. Han föreslog Carl-Johan Grankvist. Är det någon som haft honom??
    Tror Budde1 från RMC tråden har gått hos honom
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    ceropegia skrev 2010-03-27 16:37:17 följande:
    Mllu: Grattis! :)Vilka läkare på CA har ni? Jag har fått en kvinnlig läkare..som jag just i detta ögonblick inte minns namnet på....hon är inte en utav de ordinarie på CA..men jag hoppas hon är lika duktig ändå......
    Heter inte hon Susanne?? Tror bara de tar in duktiga läkare där
    Hur går det med sprayning??
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
  • Vädur 78
    Finns ingen ledig signatur skrev 2010-03-27 17:15:30 följande:
    Såg att det var både bra och dåliga nyheter i tråden de senaste dagarna. Tråkigt att läsa när det inte fungerat, hoppas på er tur snart......Roligt att läsa om när det blir pluss på stickan, det ger hopp.Själv så fick jag två små tillbaka idag, så nu är det bara att vänta Lika jobbigt varje gång........
    Grattis till ruvning!
    CARLANDERSKA ÄR BÄST!!!♥♥♥
Svar på tråden Carlanderskatöserna del 19