Inlägg från: sofia76 |Visa alla inlägg
  • sofia76

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Hej allihopa!
    Har smygit på denna tråd ett tag men inte riktigt kännt mig redo att göra mig "offentlig". Nu har jag gått in i v 17 och tänkte att det var dax.

    Vi är beräknad den 15/10 om allt nu går bra. Vi har en dotter född -06 sen tidigare så det känns lite läskigt att börja om att inte sova på nätterna och passa upp hela tiden men det ska nog gå bra.

    Lisabettan: Roligt att se dig på denna tråd!

  • sofia76

    Lisabettan: Nej, RUL blir 19/5, rätt sent faktiskt för då är jag i V20. Än så länge är allt overkligt förutom vissa krämpor då, men storasyster har nog förstått fast ändå inte. Blir nog mer tydligt när magen växer.

  • sofia76

    Välkommen Kramissara och Syster Maria!

    Är själv inte så aktiv att skriva på tråden men läser dock lite oftare. I onsdags så var vi på UL och allt såg bra ut *pustar ut* så BF är enl UL 14/10. Är nu i V20. Har kommit ur den värsta tröttheten men den slår till ibland. Har haft känningar av fogarna sen väldigt tidigt, tyvärr. Hade en hel del när jag väntade dottern.

    Amningen funkade sisådär för mig. Dottern hade rätt liten mun och fick inget bra tag runt detta enorma mjölksprängda bröst. Fick använda mig av amningsnapp och då funkade det rätt OK men att amma på stan var inte att tänka på. Bestämde när hon var 3 mån att ge flaska med ersättning när jag ej var på sådant ställe att jag kunde gå undan och amma. Önskar att mina erfarenheter hade varit bättre. Hoppas på bättre lycka denna gång.

    LindaMattias: Kan det ha varit Asanja du var med i?

    Lisabettan: Skönt ändå med hus, men förstår att det är jobbigt att ha allt i lådor.

  • sofia76

    Nu är det evigheter sen jag visade mig på tråden. Grattis i alla fall till alla som fått bebis!! Själv har jag 50 dar kvar till BF och börjar känna mig väldigt nervös i för förlossningen. Vet inte riktigt hur man ska tackla det. Har också känt av lite " mensvärk" igår o idag, har även en del fogbesvär. Har i alla fall börjat lite smått att förbereda för den lille. Har fortfarande svårt att förstå att vi blir fyra snart. Är upptagen imorgon, men ska se om jag tar mig iväg på nåt fika sen.

  • sofia76

    HannaMaria84: Här är en till som inte fått, BF 14/10 så det är ju lite tid kvar.

    Har rätt mycket värk vid fogarna, samt ischias(känns det som) vilket gör att nattsömnen blir lite lidande. Tror att det beror på att jag börjat jobba efter semestern. Har stillasittande jobb framför dator, möjlighet att stå och det bidrar att jag har mer värk på kvällarna   Otymplig är vad man är! känns verkligen som att man vaggar fram.

    Tröttheten är enorm här med, men det kan ju ha med nattliga toabesök, samt värken som gör att varje gång man behöver vända sig så vaknar man till och det är ju inte bara jag som vaknar utan lillebror i magen tycker att det passar med ett gympa pass då

    Lycka till alla som är på G med bebbarna!!

    Var till BM i fredags och hon tyckte då att det kändes som han låg med huvudet uppåt (var då 33+0), så hon har nu skrivit en remiss för UL så vi får se när det blir. Dottern låg ju i säte och där blev det snitt, fast det upptäckte så sent så hon är född i 40+1, tror jag det var.

  • sofia76

    Jag kan ta en fika någon kväll, förutom onsdag om det är fler som är sugen. Jobbar ju fortfarande så det blir svårt dagtid för mig.

  • sofia76

    Måste bara klaga lite... har haft sån värk i höfterna inatt så det har varit svårt att sova. Vet liksom inte hur jag ska ligga för att det inte ska göra ont!! helst vill man kliva upp och gå men sömn/vila behövs ju i kroppen för att orka jobba. Hur gör ni andra när ni har såna nätter?

    I och för sig ska jag ju äta lunch varje dag så jag kan hänga med på onsdag lunch. Var, när? Skrattande

  • sofia76
    oxytocin skrev 2010-09-01 10:01:42 följande:
    sofia76 skrev 2010-09-01 08:52:17 följande:
    Måste bara klaga lite... har haft sån värk i höfterna inatt så det har varit svårt att sova. Vet liksom inte hur jag ska ligga för att det inte ska göra ont!! helst vill man kliva upp och gå men sömn/vila behövs ju i kroppen för att orka jobba. Hur gör ni andra när ni har såna nätter?
    Ätit maxdos Alvedon under hela grav. men har fått ge med mig nu och börjat med Citodon också, vilket jag åt förra grav. också. Innehåller kodein som metaboliseras till morfin och på mig har de bra effekt. Påverkar inte fostret, intygade spec.mödra-läkaren mer än att den kan få abstinens. Vilket ju såklart inte är bra, men att ha ont och inte få sova är inte heller bra. Varma bad kan också vara skönt (ett tag iaf). Spikmattan hjälper lite. 
    Vad är maxdosen av alvedon? Upplevde idag att alvedon faktiskt hjälper lite grann.
    Spikmatta har jag ju hemma, av någon anledning har jag trott det varit farligt att ligga på den när man är gravid, men så kanske inte är fallet. Ska nog lägga mig på den en stund ikväll.

    Kollade i alla fall med försäkringskassan idag om man kan gå ned i tid och ändå har sin SGI kvar, och svaret blev JA! Måste ta mig en funderare hur jag ska göra med min heltid fram tills det är dags.
  • sofia76
    Fika/lunchlista för onsdag den 8/9 kl 11.00 utanför Åhléns

    HannaMaria84
    Pencil (om jag är nog kry)
    Sofia76

    Utanför vilken ingång till Åhlens?
Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)