Inlägg från: MalinEddie |Visa alla inlägg
  • MalinEddie

    Föräldrar till decemberbebisar -08. Våra gullungar börjar bli stora!

    Hej tjejer!
    Tittar bara in och lägger i favoriter. Ska läsa ikapp och skriva mer sen!
    Kram på er alla!

  • MalinEddie

    Hej tjejer!
    Jag tänkte hoppa in med ett inlägg efter min långa frånvaro{#lang_emotions_smile} Jag hoppas ni mår fint!`Jag tycker det är en underbar tid nu. De utvecklas ju så mycket och man förvånas varje dag. Noah har en vilja av stål och när han inte får som han vill lägger han sig på magen och sparkar med benen som värsta 2 åringen. Vem vet, han kanske har tatt efter storasyster{#lang_emotions_smile}Det känns ibland som jag har två trotsbarn här hemma nu haha.
    Han har börjat prata en massa och älskar att sitta i knät och titta i böcker. Savannah rev sönder böckerna minns jag men inte han, han gillar att sittligga i knät och titta på bilderna och härma vad mamma säger. Han är en väldigt lugn kille förutom när han får sina utbrott. Mat och sömn funkar jättebra nu.
    Savannah har ju börjat på dagis och det märks här. Vi är alla förkylda. Alla sjukdomar är ju verkligen nackdelen med dagis.

    Lillabebben: Grattis till tjejen! Några namn på g?

    Vic2ria: Har du bestämt hur ni ska göra med lägenheten?

    Miss G: Jag hoppas ni mår bättre nu! Jag såg att du tänkte använda dig av PU/PD som ju har funkat jättebra för oss. Om det är nåt du undrar, fråga gärna. Noah var ju iofs bara 10 månader och barn är ju olika men ändå, jag har boken och allt{#lang_emotions_smile}

    Ikväll skulle jag egentligen ha träffat en väninna för drinkar men vi är som sagt förkylda och jag känner inte för det därför. Ed och jag tänka mysa lite lugnt med ett ett varmt bad, ljus och lite vin. Blir nog härligt!

    Trevlig kväll, tjejer!

  • MalinEddie

    Hej tjejer!
    Tänkte skriva några rader för ovanlighetens skull{#lang_emotions_smile}Jag hoppas att alla sjuklingar mår bättre nu! Vi har tack och lov klarat oss från magsjukor.

    Vic2ria: Läskigt när de slår sig. Hur mår Oliver nu? Noah ramlade idag och slog i huvudet i bordskanten, fick en otäck blodig bulla. Det är vanligt här nuförtiden. Han är en riktig klätterapa och så fort jag inte tittar står han på bordet. Jag har tom funderat på att skaffa en hjälm att ha inomhus. Man kan ju inte ställa undan varenda bord liksom. Fler med klätterapor?

    Mammapappabebis: Grattis i efterskott! Imorgon är det min tur. Blir 29 år. På dagen blir det kalas med familjen och på kvällen ska jag ut och käka och dricka vin med en väninna. Ska bli skoj!

    Jag kollade precis skatten och vi får tillbaka 11 000, härligt!

    Ha en trevlig fredagskväll!

  • MalinEddie

    Glad påsk, tjejer!

    Lillabebben och mammapappabebis: Grattis till tjejerna{#lang_emotions_smile}

    Lillabebben: Vi kommer ha Noah hemma i minst ett halvår till iallafall. Jag ser gärna att han är hemma tills han är 2 som Savannah.
    Noah sover 11/2 timme dagtid. Han vill gärna sova längre men det får han inte för då påverkas natten negativt.

    Smulan: Grattis till huset! Det låter underbart. Jag längtar tills det är vår tur.

    Jag hoppas ni alla mår bra och har en härlig påskafton!

  • MalinEddie

    Miss G: Har du provat omega 3? Jag vet att många går från flera uppvak till typ noll enbart genom att ge omega 3. Har hon riktigt mörkt i sitt rum? Det är ju många barn som störs när ljus kommer in.
    Jag skulle satsa på att samsova om det är då hon sover bäst. Det är säkert en period. Noah har ju sovit toppen sen vi lärde honom somna om utan hjälp men just nu strular han och har ett extra behov av närhet. Vi samsover också halva nätterna nu. Orkar inte hålla på och somna om honom i sin säng.

  • MalinEddie

    Ännu en flicka i tråden{#lang_emotions_smile}Stort grattis till er smulan! Vilket superpris på huset också, förstår verkligen att du är lycklig!

  • MalinEddie

    Vic2ria: Jag hoppas det inte är nån fara! Är du och Olivers pappa tillsammans igen?

    Smulan: Vart bor du? Vi bor också i en håla (Vadstena) men här får man betala minst en miljon för ett bra hus nuförtiden. Är det mycket som måste fixas på huset?

    Nu ska ju visst trådarna leva för alltid så vi slipper fixa en ny när denna går ut{#lang_emotions_smile}

    Jag hoppas ni har en trevlig kväll!

  • MalinEddie

    Hej tjejer!

    Min lilla Noah mår skit. Han har flera tänder som kommer samtidigt och har så ont, så ont. Ibland hög feber, ibland normal. Diarre varje gång han bajsar. Äter inget. Tar sig för munnen hela tiden och säger "dä, dä" och gråter sen. Jag antar att han menar där, där{#lang_emotions_frown}Jag tycker så synd om honom. Savannah hade aldrig problem med tänderna så vi är inte vana vid detta. Inatt vaknade han varje halvtimme och var sååå ledsen varje gång. Jag hoppas det blir bättre snart.
    Lite glada nyheter har jag. Idag provade jag mina gamla byxor och jag kommer i de igen{#lang_emotions_smile}Jag har inte ätit ris, pasta, potatis eller bröd i nån månad vilket gett resultat. Nu är jag snart redo för beach 2010{#lang_emotions_laughing}

    Mammapappabebis: Stackars Astrid! Jag hoppas det läker snabbt!

    Vi2ria: Vi bodde i hyreslägenhet utan hiss när Savannah var bebis. Vi flyttade dock därifrån när hon var 6 månader så jag har inte mycket att komma med. Vi hyr fortfarande men nu bor vi i radhus med en ganska stor trädgård.
    Finns det gott om lägenheter där du bor? I så fall kan du ju vänta om du är osäker.

    Kram på er!

  • MalinEddie

    Hej på er!

    Här har vi också legat sjuka men det börjar bli bättre. Känns som vi är sjuka jämt sen Savannah började på förskolan. Jag hoppas ni mår bättre, Rölli!
    Våra barn är också tvåspråkiga. Eddie blandar svenska och Holländska. Han tycker det är viktigt att prata svenska också för egen del eftersom han är ganska ny i landet.

    Lillabebben: Jag håller med om att det händer så mycket nu, speciellt med talet. Imorse kom Noah till mig och sa "bajs, bajs" så jag kollade blöjan och visst hade han bajsat{#lang_emotions_smile}Det är så mycket sånt varje dag nu.

    Nu ska vi gå till mormor och morfar för en fika i solen. Det är ju sååå underbart att värmen äntligen är här!

    Kram!

Svar på tråden Föräldrar till decemberbebisar -08. Våra gullungar börjar bli stora!