• AmelieS

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    villsågärna38 skrev 2010-02-13 11:33:01 följande:
    Kramar Tror hormonerna börjar gå ur kroppen nu, känner mig riktigt glad idag. Första gången på länge. Det finns nog hopp ändå! Hoppas att ni alla får en skön helg
    Det var roligt att höra. Skönt och helt rätt att du känner dig positiv inför framtiden. Snart kommer våren och du har nya försök framför dig.

    Hoppas allt är bra med Pricken, det var länge sedan hon var inne tror jag.

    Kram och trevlig helg till alla!
  • AmelieS
    Brikken skrev 2010-02-18 21:13:58 följande:
    Kramiis; vi var mottagarpar 2 och jag plussade i lördags - LYCKLIG!Håll ut det blir er tur! Vi fick 6 ägg, 5 befruktades, 4 var bra varav ett superduper, det sattes in. Vi har alltså en i magen och 3 i frysen efter att ha varit motagarpar 2 och med att "bara" fått 6 ägg.Försöker nu njuta av tanken på att jag är gravid men såklart så har nästa oro satt in, vill nu bara komma till VUL om 2 veckor och se att pyret mår bra!
    Grattis Brikken, så roligt att läsa!
    Försök att glädjas och njuta lite nu, vet att det kan vara svårt, men tror att det är viktigt. Just nu är du gravid och för de flesta går det bra sedan.
  • AmelieS

    plupp06, usch det låter inget kul med sammandragningar. Hoppas de lugnar ner sig snart. Du får ta hand om dig och försöka att inte stressa. Lyft inget tungt nu under flytten men det vet du säkert redan.

    Emmy, kul att du är nöjd med din vagn Brio Happy. Vi har bestämt oss för en sådan och ska snart göra en beställning med lättviktschassit. Har du hårdlift eller mjuklift?
    Tycker det är svårt att välja. Det lutar åt hårdlift. Vi bor i villa så behöver inte lyfta längre sträckor.

    Kram till alla och trevlig helg.

  • AmelieS
    plupp06 skrev 2010-02-19 19:16:02 följande:
    Emmylou: Ska flytta till större, längtar så!! Flytten går till sjöstaden, skönt med nya lägenheter tycker jag. Trevligt att du får träffa hela stjocka släkten nu i helgen samt att kalas innebär massa mumsig att äta Amelie: Nej jag ska inte lyfta något. En fördel med att vara gravid och flytta, man behöver inte bära Hur mår du då? Har du känt av sammandragningar?
    plupp06, nej jag har ännu inte känt av sammandragningar. Det är rätt så skönt tror jag. Är i v 27 och magen tar plats nu, känner mig mera klumpig. På jobbet vid skrivbordet tar magen emot och då kommer det genast sparkar.

    Emmy, vad jobbigt med ännu en natt utan sömn. Jag lider verkligen med dig. Hoppas att du snart får en välförtjänt vila.

    Villsågärna, jag läser med intresse alla turer kring din kommande ÄD. Bra att det finns de som kan ge tips här till dig angående att ev få alla ägg från er donator.

    Jag har själv genomgått en direktdonation från min syster och det blev godkänt utan krångel. Det finns säkert de som har åsikter om detta men det är inget som jag har lust att försvara. Det är vårt beslut som känns rätt för oss. Vi fick alla ägg men det blev "bara" 5 st. De använde en ganska låg hormondos och gjorde korta metoden på henne. Det är ju kvaliteten som är det viktiga trots allt och jag är ju gravid. Lycka till med diskussionen med Huddinge.
  • AmelieS

    plupp06, bra att du har sjukskrivit dig och tar det lugnt. Förstår att du är orolig men allt kommer att gå bra, det är jag övertygad om. Vad är det för konstig känsla du har förutom sammandragningar? Går det att beskriva?

    Villsågärna, bra att du slipper nedregleringen denna gång!
    När är det ni åker på semester?

  • AmelieS
    plupp06 skrev 2010-02-24 21:44:54 följande:
    Jo den konstiga känslan består i burr/pirr i nedre delen av magen/underlivet (skulle kunna beskriva det som vibrationer från en massagestav... ). Bara för att jag sjuksrivit mig och bokat in läkarbesök i morgon så mår jag prima nu ikväll. Tror att jag kanske överanalyserar alla symptom, man blir ju så orolig att det ska hända något.
    Skönt att det gick bra på läkarbesöket, att allt ser normalt ut. Vet du känslan med pirr i underlivet som du beskriver, så känner jag också då och då. Jag tolkar det som någon typ av växtvärk.
  • AmelieS

    Emmy, jag håller tummarna för att det går riktigt bra nu ikväll med mäklaren. Förstår att ni vill flytta eftersom det innebär flera fördelar för er.

    Bette, intressant att höra vad de säger på BVC om amning. Jag förstår om man vill sluta helt vid 6 månader. Det kan ju inte vara ovanligt precis, vad jag vet.

    Grattis till lyckat UL, plupp06. Är det någon särskild anledning att du fick göra det?
    Jag har inte gjort några flera efter RUL i v 18. Har gått in i v 29, det är helt otroligt, vad fort det går nu.

  • AmelieS

    Vill så gärna, jag känner igen det där på min man också, att han kan låta tjurig ibland. Så du är inte ensam. Sist det hände och jag fick ett gulligt sms med förlåt så fick jag tårar i ögonen. Har ju blivit extra känslig nu när mera än halva graviditeten gått. Vecka 29+1 idag. Mina kollegor på jobbet märker också av min känslighet. Klarar inte av motgångar så bra som annars, känner mig lite trött och sliten just nu. Ser fram emot påsken nu med ett par dagar extra ledigt. Härligt med vårsolen och ljuset ialla fall och imorgon är det fredag. Kramar till alla.

  • AmelieS

    Hej alla,

    Vilken härlig aktivitet det är i tråden, roligt att se.

    Jag är inne i en period då jag är väldigt trött på helgerna, får inte så mycket gjort. Det går jättebra att jobba i veckorna, men när helgen kommer och jag slappnar av går luften ur mig nästan. Mitt jobb är inte fysiskt ansträngande på något sätt, men mentalt tröttande, i perioder i alla fall.

    Igår var jag med om en incident med grannens hund, som gjorde mig rädd (han anföll inte mig på något sätt, det var ett bråk mellan två hundar som jag passade). Min man kom inte direkt när jag ringde så jag började gråta hysteriskt och skaka. Överreagerade lite, men blev besviken när han (min man) inte förstod att jag menade allvar. Sedan är jag som sagt extra känslig just nu. Det löste sig på ett bra sätt med hundarna, fick ordna upp det själv. Efteråt var magen orolig och nu känns det som att barnet är sjunkit längre ner och trycker på mera. Har inte ont i magen i alla fall, men är arg på mig själv för att jag överreagerade. Har hittills inte haft några komplikationer så det känns onödigt att skapa dem själv. På tisdag ska jag till barnmorskan och det känns bra att få berätta om det som hände.

    Bette, lycka till imorgon på röntgen med sonen.

    plupp06 jag får också höra att jag har en liten mage, men nu ser det ut som en gravidmage i alla fall sedan två -tre veckor tillbaka. Kunder som inte vet om ser det nu osv. Hur mår du nu?

    Kramar till alla.

  • AmelieS

    Hej,

    Jo, jag mår bra nu och bebisen trycker inte på lika mycket längre. Imorgon är det dags för kontroll i alla fall hos BM, är i v 30+5.

    plupp06, skönt att det har lugnat ner sig med dina sammandragningar. Låter bra att det lugnade ner sig med sura drycker. Även jag är ju orolig inför förlossningen, men har läst på lite och är lite lugnare nu jämfört med för en månad sedan. Jag går på yoga också och hoppas att jag kommer att ha nytta av det. Hoppas du också kan känna dig lugnare snart.

    Ankie, det låter skönt med en bebis som Freja som sover mycket så att du hinner med lite hemma också. Jag längtar också till värmen och våren nu. Det är härligt när man har hela våren och sommaren framför sig tycker jag.

    Emmy, hur gammal är A nu?
    Det låter tufft med fasen han är inne i. Hoppas det går över snart.

Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7