• kexan

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    Hej tjejer har läst igenom trådarna lite =) Vilket gäng ni är .

    Tänk va många som genomgår samma sak. Tänk om man haft denna tråd när man genomgick sinna behandlingar vilken sthormoner avbryter påt igen m.m .öttning. Man är ju inte så pigg när man äter
    Vi va med om ett repotage i allers för att visa alla som satt i samma sits att det funka man behöver se att det faktiskt kan gå efter eländ.

    Själv sitter jag och är nervös inför ett ev syskonförsök kommer det funka ? blir det några ägg? och att betala så mycket pengar och inte ha en garanti är läskigt . får man ett barn så är det inga pengar.

    undrar varför det ska kosta så mycket?

     Kul att se att era liv rullar många kramar Johanna.

  • kexan

    emmylou- Jag förstår dig att du inte ville offentliggöra dig ärligt så kändes det konstigt men har fått bra respons en del som hittat till mig via facebook och tyckt att de va bra att dem fick läsa om det.

    Sexliv hehe ja det kanske man snart kan få reda på vad de är. Tankarna är ju lite på annat håll ibland =) 

    Usch här rasar snön som bara den.

    ha det gott tjejer =)

  • kexan

    Bette Du kommer bli nöjd med kronan vilken beställde du Duon eller bara sulkyn? Har haft Kronan och är supernöjd =) 

    Lycka till alla här som kämpar och väntar ......

    Jättekram

  • kexan

    Hej alla härliga människor.

    Vad spännande omstart =) Har funderat på soffläge hur länge på allvar rekomenderas det ? Hoppas på att jag ska få ruva snart men hur länge ska man planera att ta ledigt från jobbet ? Ingen på hd har sagt att bara va hemma till mig. Bara att hålla sig undan bad sex i några dagar. ???
    Håller minna tummar för dig å va spännande

    Syskonförsök kostar 45500 kr + att du bidrar med en donator.
    Nej dem får inte kontakta donatorn för syskonförsök bara om hon sagt det själv ( dem borde ha en sån frågan till donatorerna )

    Så härligt att se denna tråd längtar efter mitt Gyllene ägg

    Ps boken  Hur kom jag till är jättefin har lånat den och ska köpa den till fanny nu.

    Kram <3

  • kexan

    Okej ! En fråga vet ni nåt man bör tänka på eller nåt knep man kan ta till själv för att det lättare ska fästa och bli en gradivitet? Har bara rullat på jag har tagit de doser medicin som dem sagt och varit försiktig efetråt ena gången låg jag med bena i högläge och läste böcker kändes rätt så att det inte ramlar ut =)

    Kram kram

  • kexan

    Okej men när jag väntade Fanny har jag bara haft progynon och vag som man tar innan har inte hört nåt om trombyl eller nåt. är det nåt man ska fråga efter eller är det läkarna som anser om man behöver det ?

  • kexan

    Tack för svaren.
    Tyvär är det mer än tio så delas det tycker att det är jättejobbigt men det är ont om donatorer och vi ska va glada att dem ggör privat. Delar gärna med mig av min donator men man vill ju först veta att det kommer funka kanske behöver 20 ägg för att något ska befruktas och sen klara bli ett barn och upptiningar .

    Vad för evitamin åt du ? funka de bra.? är det forskat att trombyl och de ska ge bättre resultat ?

    Tack kram

  • kexan

    Låter smart att tänka på den lilla som kommer snart =)  Ja det är ju det som känns så fel på nåt sätt men har inget att komma med man får liksom bara finna sig att det är två på en donator .
    tACK FÖR TIPPSEN
    HA EN SKÖN KVÄLL ALLIHOP.

  • kexan
    NKmamma skrev 2010-05-10 10:53:16 följande:
    Sticker in snoken och klagar fast jag inte direkt passar in Har en trotsig 2-åring, vad i hela väröden gör man? Det blir en trevlig period för er jag lovar Hon är dessutom blåtjurig som fem åsnor tillsammans "suck"Så nu har jag gnällt lite Alla verkar må bra. Ha det gott.
    Hehe min är 2,5 så jag vet =) de är underbara när dem skriker visst tur att dem är världens finaste annars vet jag inte =)
    .
    Kram till er alla
    .
  • kexan

    Hallå tjejer hoppas allt är bra med er i vårvärmen =)
    Villsågärna - När är det dax för insättning eller har ni gjort det redan =) spännande.
    Ja jag läste tråden och om din monsterslemmhinna och känner igen det mellan minna äd fick jag en j..la blödning.

    Kram till er alla

Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7