• 78Misan

    Gekås vol 14

    Micjah skrev 2010-02-21 20:18:14 följande:
    Det finns (nog) inga hotell i Ullared, men Falkenberg och Halmstad funkar ju, men det blir lite resväg till Ullared då.Beror på hur länge man vill vara borta och vart man åker ifrån
    vi fick ganska bra pris nu på Elite hotell strandbaden utanför Falkenberg, sen tipsar jag att kolla på Liveit.se och smartbox för dom kan ha väldigt förmånliga erbjudanden på hotellpaket
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    vanilla deej skrev 2010-02-22 21:46:06 följande:
    Glömde fråga, hur gör ni när ni väl är i Ullared. Tar ni med barnvagnen in eller har ni bebis i sele, kundvagnen eller annan lösning?! Är det bökigt att ta sig fram med barnvagnen?
    jag har gjort olika haft med både barnvagn och kundvagn lite bökigt men ska man handla en del så behövs ju kundvagnen. Har jag bara kundvagnen brukade jag ha sele med sen tog jag alltid kundkorgar det får plats minst 2 under vagnen som man kan fylla med grejer
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    Rocktroll skrev 2010-02-23 09:41:03 följande:
    Detta har jag också funderat på. Vi ska åka efter marslön och då är lillan närmare 1 år så hon kan ju sitta själv i kundvagnen. Selen blir hon förbannat tung i så den är utesluten, och våran barnvagn är ganska bred så OM det skulle vara mycket folk brukar den vara ganska bökig att ha där. Ovh vi tänkte nog ändå köpa en sulky där. Så vi har kommit fram till att hon får sitta i kundvagnen och om hon somnar så får hon ligga bland kläderna, bara att skippa galgarna :)Någon som har sulkyn förresten och vad tycker ni om den?
    Jag har den gamla sulkyn och vi har älskat den. Den har lite större hjul så den "fastnar" inte vid järnvägsövergångar, den blir platt när man fäller ihop den och går faktiskt in i våran lilla WW polo utan att plocka bort hjul, perfekt med fullt liggläge.

    Har haft o misshandlat våran i över 2 år nu och det enda som har gått sönder är en skruv som släppt till suffletten MEN det beror på att jag ofta lägger grejer uppepå vagnen när jag handlar. passa på att köpa till deras nätkasse oxå.
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    September09 skrev 2010-03-01 08:03:33 följande:
    Tack för svar, då kanske jag får köpa det på Ttradera i alla fall...tycker 250 är lite mycket för solkläder men kanske helt värt det?
    http://filiusfilia.com/
    http://www.sunblock.se/indexshop.cfm?Language=se

    mitt tips är annars att googla solskyddskläder och gå in på dom olika återförsäljarna och kolla på rea eller andra sort (brukar va fel på infärgning eller sömmar)
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    Tessie tessie skrev 2010-03-02 13:29:40 följande:
    Jag har hört att det ska finnas en tygaffär strax utanför eller en bit utanför ullared. Någon som vet vart och vilka öppettider de har på lördagar?
    hmmm har för mig att jag såg skyltar om nån affär på nervägen *tänk tänk tänk*  tror den låg efter skeppshult (kommer från värnamo hållet)
    Längtar efter sommar
  • 78Misan
    Sagalin skrev 2011-02-09 06:16:24 följande:
    Vecka 7-9 (eller är det 10?)
    kattengustav skrev 2011-02-09 06:29:14 följande:
    Sista sportlovet i Sverige är vecka 11, men då är det  Jokkmok som har sportlov, så då är det nog inga större problem.
    Tack :) :)
  • 78Misan
    Seldonia skrev 2011-02-14 21:23:07 följande:

    Ska också åka om ett par veckor, och funderar på badkläder för barn:

    Har någon av er köpt uv-kläder på Gekås? Funderar på om man vågar lita på att de skyddar barnen när de badar eller om man ska lägga ut mer pengar på "märkes"-skydd.


    jag har varit supernöjd med uv kläderna
  • 78Misan
    kattengustav skrev 2011-02-17 10:57:06 följande:
    Kombivagnen är vi supernöjda med. I och för sig så var det 3 år sedan vi köpte våran, så det kanske inte är lika nu, men bra vagn och billig. Har varit jätte nöjd med våran och bebisen som ska komma nu ska få använda den också.
    du har ingenbild att slänga in.... funderar på om det är samma som de har nu......

    Här har vi haft sulkyn till sonen men nu kommer det en bebis till i april så behöver ju en barnvagn igen. 
  • 78Misan
    kattengustav skrev 2011-02-17 20:25:38 följande:
    Sitter inte vid min dator, så på några dagar har jag tyvärr inte det. Men våran är med mjuklift som är fleasfodrad och sen är det sittdel under mjukliften med sele och allt. Vissa delar kan man byta färg på, fanns med så man kunde sätta fast med tryckknappar olika detaljer.
    då är det den äldre modellen den de hade nu tror jag man klickade fast liften eller sittdelen för sig. Tror jag gillade den gamla modellen bättre faktiskt. men har inte sett någon på blocket heller.
Svar på tråden Gekås vol 14