• AochJsMamma

    Gekås vol 14

    Kaerleksbarn skrev 2010-03-01 12:58:42 följande:
    Har nästan tappat tråden sen man fick barn i sept Innan va man inne o läste och gav prisuppgifter flera ggr/dagen!Nu undrar jag om någon har koll på om tripp trapp stol finns på Gekås?En kompis köpte nämligen en där för 400kr för ca två år sen...och tillomed på Blocket är begagnade dyrare!
    de har inte de riktiga trip trap stolarn afrån stokke, utan en snarlik. Jätetsnygg. Såg att den fanns i vitt iallafall, tror den kostade 499 kr.
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    itsonlyme skrev 2010-03-03 11:00:35 följande:
    Är det någon som vet vad dvd-boxar med "How I met your mother" kostar? Gissar att ni kanske är trötta på sådana frågor, men om någon vänlig själ vill hjälpa mig så skulle jag bli jättelycklig!!
    vet inte vad just de kostar, men det brukar inte löna sig generellt sett att köpa boxar där, jag köper alltid på CDOn eftersom det brukar vara billigare. Visst finns undantag, men tex den serien finns ju lite varstans. Säsong 1 köpte jag för 99 spänn...tror det var på CDOn men inte säker..vilken säsong ville du ha? Min sambo har bättre kolll på det där.. vi kollar på säsong 5 nu iallafall men den finns nog inte med svensk text än
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Sefyria skrev 2010-03-04 10:48:44 följande:
    Är det någon som vet om Gekås har en leksaksdator för barn? En liten bärbar laptopliknande sak för spel, tänker jag på. Har sett nåt liknande i leksakskatalogen från Toys ´r Us med Cars-motiv på.
    Det hade de sist jag var där, fanns två olika tror jag i olika prisklasser..kanske tom en tredje..? kollade inte så noga etfersom min son är för liten för en sån, men fanns iallafall!
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    dinosaurien231 skrev 2010-03-04 13:59:18 följande:
    Nån som vet om dom säljer såna värmeinlägg (eller vad dom nu kan heta) som man har i amningsbh?
    jag hade såna när jag ammade, suveräna!!!! Kostade runt hundralappen.
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    iAnnaMaria skrev 2010-03-13 21:14:21 följande:
    Är det pick  a boo skaloverall som säljs på ullared? Isf är jag bra sur på mig själv att jag glömde köpa det!!!!
    japp!
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Du och Jag ver2 skrev 2010-03-13 20:54:58 följande:
    Nyss hemkommen!! Tyvärr lär jag meddela att tripptrapp stolen e SLUT De hade visningsexet farmme igår - men inga kartonger - å idag var visningsexet också borta Kul.....Men kom ju hem med en massa annat! Orkar dock inte plocka upp idag, men imorn! Ska fota det intressantaste å lägga upp som film på min blogg imorn för dem som vill se!Ang sulkyn (den är mest svart men med beiga detaljer/ränder förresten!) så provkörde sambon den lite - å han tycker att den nästan är som carenan - lite, lite "skraltigare" kanske - men han tycker den verkar helt ok!
    vad synd.. ska de komma in igen? Eller du kanske inte frågade?
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    Krabbolina skrev 2010-03-13 21:22:14 följande:
    jag kände på lite vagnar på babyland i torsdags och jag måste säga att ge-kås vagnen kändes stabilare än en hel del vagnar på babyland. Ja, jag är fortfarande nöjd med min 529 kr vagn! Lite irriterad att jag inte tänkte på regnskydd!
    brukar finnas på Tradera, lite dyrare än på plats men inte så farligt..
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma

    Jag är i stort behov (faktiskt!! ) av att åka till Gekås... sonens älskade snuttefilt e därifrån, och nu när han har börjat på dagis är jag så rädd att jag glömmer den där nån dag..sen så vore det inte fel med fler uppsättningar heller (nu tvättas den typ jämt . Sen så behöver vi pyjamasar, o så funderar jag på en trip trap lookialike att ha hos mamma....har dock en liten sjukling här hemma så det dröjer väl innan man kommer iväg... synd att man har en sån anti-shopping svärmor... hon bor rätt nära annars men skulle aldrig åka dit om hon inte måste!!


    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
  • AochJsMamma
    winters skrev 2010-03-15 15:09:04 följande:
    Frågade för ett tag sedan vad dynan till Tripp trapp-stolen kostade. Nu har jag varit där och kan meddela att den kostade 60 kr och funkar fint även till Stokke-stolen.Annars kan jag som alla andra rekommendera skaloverallen, blev två nya som fick flytta med oss hem. Har precis börjat använda den som köptes förra året och är helnöjd!
    tack för tipset, jag behöver en till dyna till vår stokke, o har inte ens tänkt på att de på gekås kan passa.. Nu ska jag bara ta mig dit oxå..
    ★ ★ Stolt mamma till Alexander ★ ★
Svar på tråden Gekås vol 14