Inlägg från: bitte67 |Visa alla inlägg
  • bitte67
    KristenTjej84 skrev 2010-06-20 00:20:59 följande:
    Kolla på ett avsnitt så får du se:)
    då ingen annan verkar vilja dela med sig av något på sista tiden, så skickar jag nya Sid Roth avsnitt till dom som vill se.
    Då dom handlar ständigt om nya människor som pratar om nya händelser, visione och syner.
    Har kollat lite men inte sjutton blev jag klokare för det.
  • bitte67
    KristenTjej84 skrev 2010-06-21 10:24:21 följande:
    Men du ville ju veta vem han var, varje gång man kollar på ett avsnitt så får man en presentation av vem Sid Roth är:)
    Dessutom så handlar inte varje avsnitt om bara honom, han är programledare för en show som heter Supernatural, där han bjuder in gäster som har upplevt guds kärlek på olika sätt, vissa blivit helade från sjukdomar, andra sett Jesus ansikte mot ansikte och andra sett framtids profetior som gud gett dom.
    Olika gäster varje gång, med nya vittnesmål.
    Okej, det förklarar ju varför jag inte fattade. Har inte orkat titta så mycket att jag fattat. Sånt pallar jag bara inte med då jag inte tror på det ett dyft. Jag är ledsen, men det går inte att omvända mig.
  • bitte67

    Grejen är att sådana "bevis" som du ständigt lägger fram om din kära Gud kan man finna i alla religioner. Men för den sakens skull är det inga "bevis". Tror man så tror man på dessa mirakel. Vi andra ser fakta.

    Mitt "bevis": Min mammas mormor, överlevde 8 (!) hjärnblödningar utan att hon eller någon annan bad till Gud en enda gång. Knappast något Gudsmirakel där inte, utan tanten hade ett otroligt starkt hjärta.

  • bitte67
    KristenTjej84 skrev 2012-02-23 23:13:17 följande:
    Jag har sett honom ansikte mot ansikte, har inte hört "röster" men nu så påstår du säkert att jag "hallunicerar":D'
    men du får säga vad du vill, som småningom så kommer du möta honom ansikte mot ansikte precis som jag, det är jag övertygad om. Senast då försvinner den "hon/han hallunicerade bara" teorin.
    För Jesus är vägen, sanningen och livet och kommer att återvända till jorden efter att ha frälst flera själar.
    Ingenting du eller någon annan kan övertyga mig om motsatsen, jag vet vad jag upplevt och det kan ingen ta ifrån mig. Är trygg i min tro och lämnar den aldrig. För min herre älskar, styrker och befriar.
    Kom ihåg hans namn, när Sverige drabbas av krig och översvämningar. För hans namn är enda vägen till frälsning.

     
    Om du nu sett honom ansikte mot ansikte, hur kommer det sig då att inte fler har gjort det? Jag har varit sökande under många år och bett om ett litet, litet tecken, men fick ingenting. Då insåg jag att religionen bara är en stor bluff. Och ja, jag tror att du har sett syner eller hallucinerat eller vad du nu vill kalla det. Hur förklarar du annars att vissa ser och inte andra, trots ett sökande?

    För dig är Jesus sanningen osv, men respektera att andra inte tror som du. Sedan behöver du inte heller komma med skrämselpropaganda om krig och översvämningar eller annat dravel.
  • bitte67
    KristenTjej84 skrev 2012-02-24 13:35:55 följande:
    Det kan inte jag göra just nu, för jag känner inte dig eller ditt hjärta. Därför ska jag be över det här.
    Men jag är övertygad om att du kommer att få möta Jesus du med, då jag vet att Gud svarar på bön.

     
    Sorry att jag inte tror på dig. Nu har jag slutat leta då jag insett att det inte finns något att leta efter. Men då, för 25-30 år sedan var jag grymt nyfiken på den här Gudsfiguren och hans son. Men hur jag än sökte och letade och bad och vad jag nu gjorde så fann jag - ingenting!
  • bitte67
    Lampstället skrev 2012-02-24 17:22:59 följande:
    Ville du i sanning ha de svar som den sanne Guden gav dig från Hans ord Bibeln?

    Joh 17:3;  Heb 10:24, 25
    www.bibeln.se/las/sok
    Va? Vad är det för sanningar? Förstår inte...
  • bitte67
    KristenTjej84 skrev 2012-03-06 18:57:40 följande:
    Vilken funktion??? ja just det, gruppvåldtäkter, det är ju en funktion samhället skulle sakna utan porrindustrin:P
    *host*
    Med det menar jag inte att alla som kolla på porr skulle vara våldtäktsmän/pervos, men matar man sig med sådant skit kan det driva en med redan svagt psyke till att bli en sån galning..
    Jag har läst otaligt många gånger om unga tjejer som berättat om hur killarna de umgåtts med först kollat på porrfilm sen slutade det med att tjejerna blev våldtagna.
    Yeah, eller hur! Gruppsex, som du egentligen syftar på (har då inte sett gruppvåldtäkter i någon p-rulle) fanns långt innan porren var uppfunnen! Redan de gamla grekerna roade sig med sånt vet du...
  • bitte67
    KristenTjej84 skrev 2012-03-08 10:11:43 följande:
    Tyvärr finns det ingenting som någonsin kommer få mig att förneka Jesus och bara tro på muslimernas Allah.
    Jag har mött Jesus och kommer aldrig vända honom ryggen, finns ingen med så kärleksfulla ögon som han!

     
    Fast du vet att muslimerna inte förnekar Jesus, de ser honom som en profet. Allah, betyder Gud på arabiska och det är samma Gud som du tror på.
  • bitte67
    KristenTjej84 skrev 2012-03-08 11:31:01 följande:
    Nej det är det inte. Visst Gud betyder Allah på arabiska, men när en muslim ber så säger han/hon att Gud inte har någon son och att Muhammed är hans profet.
    När en kristen ber, så har han/hon accepterat Jesus som Guds son, och frälsare från all synd och ser honom som en bro mellan människan och Gud fadern.
    Jo, fortfarande handlar det om samma Gud. Har du inte lärt dig någontíng under religionslektionerna eller lyssnar du bara på det DU tror på?
    Islam härstammar från kristendomen som i sin tur härstammar från judendomen och i alla de tre religionerna tror man på samma Gud.

    I islam nämns Jesus som en profet och Muhammed är den sista profeten, därav också den största.
  • bitte67
    KristenTjej84 skrev 2012-03-08 11:41:38 följande:
    Men vi kristna tror att Jesus är Guds son, och enda vägen till frälsning, fortfarande.
    Muslimerna förnekar Jesus gudomlighet samt att han dog för att frälsa oss från våra synder.
    Må ha likheter absolut, men det är inte samma  religion.
    Det har jag aldrig påstått. Men du kan inte förneka att det är samma Gud!

    Varför är Jesus så viktig enligt dig? Det känns som om han är viktigare än Gud. Jag ser vad du har skrivit om Jesus. Men jag vill veta varför han är så viktig för just dig. För andra kristna jag har träffat har aldrig varit så fixerade vid just Jesus.
  • bitte67
    Trekk skrev 2012-03-20 00:58:53 följande:
    Inte för att på något vis vara oartig, men har du läst hela bibeln? Kan du verkligen styckena? Så mycket verkar vara nyheter för dig. Om du läser alla fyra stycken som rör denna händelse i biblen så kan du läsa att gud uppenbarar sig för Hosea och berättar för honom vad han ska göra och han utför ALLA dessa handlingar och intar slutligen staden där han krossar spädbarnen mot stenarna och skär upp de gravida kvinnorna. Detta är i 2a kungaboken tror jag.

    Ett till stycke du bör känna till är 4e Mosebok 5:20-22 där gud hotar kvinnor med att göra deras livmödrar vissnar och att de ska fyllas med vatten och ge dem missfall! Detta är helt SJUKT att hota en kvinna med! Det är vidrigt och omoraliskt och jag förstår inte hur man kan försvara detta eller varför man ens vill.

    Numbers 5:20-22


    New International Version (NIV)


    20 But if you have gone astray while married to your husband and you have made yourself impure by having sexual relations with a man other than your husband”— 21 here the priest is to put the woman under this curse—“may the LORD cause you to become a curse[a] among your people when he makes your womb miscarry and your abdomen swell.22 May this water that brings a curse enter your body so that your abdomen swells or your womb miscarries.”


       “‘Then the woman is to say, “Amen. So be it.”


     
    Charmig bok, det där... Kräks
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3