Inlägg från: KristenTjej84 |Visa alla inlägg
  • KristenTjej84
    epicurus skrev 2011-05-23 17:07:23 följande:
    Jo, det går ju bra för kristna framtidsprofetior just nu... Skrattande 
    Den där dåren som "förutspådde" jordens undergång, kan man inte säga representerar alla kristna, lika lite som att alla människor som är gay skulle vara oförskämda och snuskiga, för att några är det och man får höra om det..Inte så trevligt att dra alla över en kam. Den där framtids-profeten verkar för övrigt inte läst sin bibel, för där står det bland annat att ingen människa på jorden kommer veta exakta tiden för Jesus återkomst, vilket blir slutet för den värld vi lever i just nu med fattigdom, svält och onda människor.

     
  • KristenTjej84

    Lika lite som Jonas Gardell skulle representera alla homosexuella män i världen, som Bin Ladin skulle representera alla muslimer i Världen, samt Ohly alla ateister i världen och Charlie Sheen skulle representera alla skådespelare i världen, så representerar den där domendags profeten alla andra kristna profeter i världen.
    Tro mig, jag är inte den enda kristna som tyckte den där skl profeten bara snackade skit.
     

  • KristenTjej84

    Vad jag menar är att man inte kan säga att en person representerar alla andra, bara för att man har samma religion/politiska åsikt/sexuell läggning/yrke..
     

  • KristenTjej84
    Tenshii skrev 2011-05-26 20:27:41 följande:
    AQ: Du som gillar youtube borde ta och kolla in denna filmen om kristna healers och seanser i USA. Riktigt spännande! 


    ">

    " target="_blank">

     
    Jag vet att det finns ruttna människor även i kristendomen, men det betyder inte att ingen någonsin blir helad av Jesus för det. Dom människorna(skl healerrs) som är falska och beter sig som dem på videon, kommer stå till svars för det framför Gud någon dag, och bli dömda.

     
  • KristenTjej84
    Selfish Geene skrev 2011-05-28 10:03:02 följande:
    Varför väljer Jesus att heala vissa människor men inte alla?

    Och varför låter Jesus labbråttor mirakulöst tillfriskna från cancer samtidigt som han låter småbarn plågas ihjäl av sina tumörer?  
    Jag vet inte varför vissa får leva och andra dö, men jag vet att det finns många barn som blivit helade från tumörer också.Och jag vet att varje barn som dör, hamnar i himmelen där de är friska och starka för evig tid, och jättelyckliga.
    Och jag vet att många inte vill tro på Gud och därför söker de inte heller hjälp från Gud då deras nära o kära drabbas av sjukdomar.Varför alla som gör det, inte får bönesvar vet inte jag, för jag är inte Gud.
    Min morfar dog av cancer då han var 41 fast folk bad för honom, så jag vet personligen att man inte alltid får bönesvar. Men det betyder inte att det inte finns en Gud som lyssnar, och han kan ge tröst och styrka i de mest tuffa situationerna i ens liv, samt ge visioner och drömmar om himmelen hur bra ens barn och nära och kära har det där uppe. 
  • KristenTjej84

    Och vi måste ta vårat ansvar som människor också, tänk på alla höga abort antal sedan fria aborten infördes i Sverige på 70 talet..tänk om någon eller några av dessa barn, som aborterades hade kunnat bli läkare som hittat botemedel mot diverse sjukdomar, även bättre botemedel mot cancer?
    Har någon av er hört den här berättelsen:
    En man stod framför Gud och frågade: varför har du inte skickat någon till jorden som kommit på botemedlet mot cancer? då svarade Gud: det gjorde jag,men ni tog bort dom genom abort.
    http://christianblogs.christianet.com/1206474351.htm
     http://home.tiscali.nl/tdruiter/comments.htm

  • KristenTjej84
    Toboas skrev 2011-05-28 14:30:18 följande:
    Tänk istället på hur många aborterade barn som gick direkt till himlen och evig lycka än att behöva växa upp och riskera att bli ateister eller tro på fel gud!
    Du vet ju inte hur många av dom aborterade barnen hade kunnat leda andra människor till gud, hur många profeter, lärare, pastorer och själavårdare som kastades i papperskorgen från och med 1970-talet..?
    Själavårdare är det väldigt stor brist på numera, och dom behövs i vår hårda värld.
     
  • KristenTjej84
    Toboas skrev 2011-05-28 17:52:43 följande:
    Eftersom barn ofta tar efter sina föräldrar borde de barn som inte föds i högre grad ha ateister som föräldrar, tror du inte det? Att ett oönskat barn i högre grad än andra skulle bli själavårdare (istället för kriminella) är ju också en tveksam slutsats.
    Det är inte bara ateister som gör abort, tusentals kristna som gjort det också.
    Dessutom så har jag hört otroligt många berättelser om folk som funnit Gud trots att deras föräldrar inte varit kristna utan strikt ateistiska, typ under kommunist- regerings tiden i Ryssland.
    Så man kan inte säga att barnen alltid tar efter sina föräldrar, man har alltid ett val att välja vad man vill tro på tillslut, man är ju inte fastklistrad i sina föräldrar samt deras åsikter hela livet ut.
    Har till och med hänt att barn blivit frälsta då de hört om Jesus, sett Jesus eller på andra sätt upplevt hans kärlek, och de har vittnat om detta för föräldrarna och bett för föräldrarna som sedan kommit till tro, då barnen bett för dom.
    Så även om man som nybliven förälder är ateist, betyder det inte att man är det fram till livets slut, utan barnet man fått kanske har en profetisk gåva från ovan eller något liknande, som Gud via barnen använder för att föräldrarna som småningom kan bli frälsta.
    Man kan komma till hur djupa diskussioner som helst när det gäller den här frågan.
    Och jag kan också tillägga att majoriteten av de föräldrar, som först funderat på abort, av dom jag känner samt har läst om, har inte känt likadant då de haft barnet i sina armar utan välkomnat det. och tyckt att det var så bra att de bestämde sig för att behålla det vackra underbara livet & gåvan de fått. varför skulle ett välkomnat barn bli kriminellt, bara för att föräldern i början av graviditeten funderade på abort?

    Nu har jag sagt mitt när det gäller den här diskussionen, men poängen var att vi människor också har ett ansvar med vad vi väljer och inte väljer göra med våra liv och allt som rör detta, då kan vi inte sitta där och skylla allt på Gud, när han haft en plan med tusentals barn som kunde ha blivit vad som helst, läkare, vetenskapsmän, vårdbiträden, själavårdare, psykologer, brandmän osv..men som vi valt att strunta i och tänkt nej det är inte rätt tid för det, tack och adjö lilla "foster"..
     
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3