Inlägg från: tessiej |Visa alla inlägg
  • tessiej

    Umeåpluttar födda Juni-Augusti 2008 (Tråd nr 9)

    Hej allihopa.

    Jag har helt missat att denna tråd "lever" fortfarande. Det var erkki som påminde mig igår så då sökte jag upp er!

    Jag är nu tvåbarnsförälder :) Den 15:e nov föddes Ebbas lillasyster Iza. Så nu är jag föräldraledig och njuter av att umgås med mina döttrar på dagarna!

    johanlina: Som jag förstått det så skulle dom flytta över till "gamla" renoverade lokalerna i tisdags så då skulle båda ställerna vara öppna så nog borde dom vara klar med det nu och bara befinna sig på i de vanliga lokalerna..


    Ebba 080805 & Iza 101115
  • tessiej

    Jag köpte en begagnad syskonvagn men den använde vi bara i början. Sen kom vi fram till att Ebba föredrog att stå på ståbrädan och det är så mycket smidigare med en enkelvagn. Det beror kanske på hur barnet är också men för oss var egentligen en syskonvagn ett onödigt inköp. Dock var ju Ebba bara 2 år och 3 månader när lillasyster kom så just då var det svårt att veta om vi skulle behöva den eller ej. 
    Nu cyklar hon oftast bredvid oss när vi är ute eller så står hon på ståbrädan eller går bredvid vagnen.

    Just nu har Ebba magsjuka :( hon har haft det sen i torsdags och får inte behålla någon fast föda. Dricker hon går det oftast bra.. sjukvårdsrådgivningen säger bara att fortsätt med vätska och åk in om hon blir mer slö. I lördags var hon jätteslö men efter att ha gett henne vätska var 5:e minut i över en timme blev hon piggare. Nu är hon piggare än i lördags men långt ifrån hur hon brukar vara.. Just nu sover hon  och när hon vaknar är det bara att fylla på henne med vätska, lite åt gången. Hon har redan kräkts två gånger idag. Jag hoppas verkligen det vänder snart.. Lyckligtvis har *peppar peppar* ingen av oss andra i familjen åkt på magsjukan.

     


    Ebba 080805 & Iza 101115
Svar på tråden Umeåpluttar födda Juni-Augusti 2008 (Tråd nr 9)