Inlägg från: grodiz |Visa alla inlägg
  • grodiz

    Decemberbebisar i Uppsala - del 17

    Indra: Härligt att det känns som att livet återvänder redan! Har ni kvar samma vagn som tidigare eller har ni uppgraderat er? Man inser ju att ens Brio Nova är näst intill antik nu. Jag är rätt sugen på att ha ngn typ av hjul att klicka på babyskyddet på, men finns det ngt bra sånt alternativ eller måste man köpa ett helt nytt vagnkit då?? I-landsproblem, men det skulle ju vara nice att slippa bära babyskyddet om man bara ska in i en affär eller så.

    O tyckte själva skattjakten var mer spännande än godiset som var i två av äggen. Jag är uppväxt med äggjakt då man får en lapp med en bild på t ex tvättmaskinen, då går man till tvättmaskinen där det ligger en ny lapp och ev. ett ägg också. osv. Man kan ju göra en sån skattjakt hur lång eller kort som helst och man behöver ju inte ha ägg vid alla lappar. Min sista skattjakt av det slaget var med franska glosor.

    Igår var vi hos sväronen och O fick ett påskägg med tre kinderägg i, han åt inte en smula av chokladen men blev superglad för de tre små "överaskningarna"
    Så, för O's del så känns det inte som att han äter ihjäl sig på godis...

    jojjo: Hit kom det inte en enda påskkärring, kan ju bero på att vi har portkod och det bor inga småbarn i porten... Annars så känns det som att såna traditioner är lite utdöende, är ju inte så speciellt för barn idag att få äta sig proppmätta på godis.

    När jag ändå är inne på ett maratoninlägg så kan jag ju stoltsera med att vi gick en redig långpromenad i helgen, utan problem alls för min del. Jag bara går och väntar på att det ska bli sådär ruggigt jobbigt som det var på slutet sist.

  • grodiz

    indra: Vår vagn var också begagnad när vi köpte den 2006. Vi har faktiskt använt Novan till O senast nu i vintras. När det är riktigt kallt ute så är det såå mkt bättre när han kan sitta vänd mot en i vagnen. Sen får tiden utvisa om vi klarar oss utan en syskonvagn, borde väl gå tycker jag. Men, i dagsläget så sover han ju fortfarande middag på dagarna...

  • grodiz

    Låter ju som att det kan finnas en del fräscha syskonvagnar på blocket om behovet helt plötsligt skulle uppstå.

    Förresten, är det så fantastiskt att vi aldrig mer behöver fixa en ny tråd??? Att alla trådar är öppna för alltid?? Har jag förstått rätt??

    Idag har vi varit i Sthlm på TGIF och livrustkammaren. Pendelresan och TGIF hade nästan räckt. Livrustkammaren tyckte O var lite småläskig, det är ju rätt så mörkt och sen får man ju inte röra någonting. Liite spännande var det dock att se riktiga riddarrustningar. TGIF är ju dock mkt barnvänligt och bra.

  • grodiz

    indra: Fridays eller Thank God It's Friday, i Kungsträdgården var vi.

    Heja W!

  • grodiz

    Indra: Hade varit kul, har läst några böcker som hon skrivit. Men, tyvärr har jag lyckats boka upp mig alla kvällar nästa vecka. Förutom måndagen iofs men då ska jag nog vara hemma med familjen.

  • grodiz

    Indra: Skoj, var tar de emot så små barn?? Från 4 år har de på Sigtuna ridskola, iofs fyller de ju fyra i år...

    jojjo: Gröna fingrar??

  • grodiz

    Krikiz: Kul att det var lyckat! Hur stora var ponnyerna? Var det bara ridning eller genomgång av skötande också??

Svar på tråden Decemberbebisar i Uppsala - del 17