Inlägg från: madde10 |Visa alla inlägg
  • madde10

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Hej!
    hoppar gärna in här. har läst lite och varit lite passiv. Har precis kommit på hur roligt det är att sy. Är nybörjare och har lånat min mammas gamla Husqvarna från -72, hehe. Funkar gör den väl men ibland tuggar den och så blir det nystan på undersidan. Kanske funkar med en service på den. Iaf har jag funderat på en overlock maskin eftersom jag vill sy till min 9 månaders och dom verkar ju så bra när dom både syr och klipper samtidigt.

    En fråga till er då är om någon beställt från www.sewingmachines.co.uk/ i england?  Har det gått bra? Det verkar vara så mycket billigare, iaf märket brother.

    funderar på en brother 3034D, vad tror ni om den?

    Jättetacksam för svar Glad

  • madde10

    gewjyn: tack så mycket för svar! Det låter ju kanon, förstod inte det där med frakten när jag tittade på deras sida, det stod ju noll där, lät för bra för att vara sant!

  • madde10

    Tack för hjälpen gewjyn och mimmi 71!
    Nu har jag beställt en brother overlock därifrån med lite tråd. Ska bli så spännande att få hem den! Längtar! Har sytt ett par bodysuits till Milo med den vanliga maskinen och det har blivit sådär i sömmarna, men det är ett toppenbra mönster så jag hoppas verkligen på den här maskinen.

  • madde10
    Lallan skrev 2010-12-08 17:50:53 följande:
    Är rätt säker på att det är en sån som jag har. Den är enkel att förstå och trä. Jag är jättenöjd med min.

    Är förresten jättesugen på att sy nu när man vet vilka man syr till, nackdelen är bara att tiden inte riktigt räcker till
    Åh, det låter ju jättebra!

    Känner igen det där med tiden, vet själv inte hur den ska räcka till. Får sno åt mig lite tid när mannen är hemma Solig
  • madde10

    Floria: vad går du för sykurs? Är sugen på en sån men har inte hittat nån bra än. man kanske skulle ordna en syjunta där folk har lite olika erfarenheter, skulle vara kul. Shiit, jag har blivit som min mamma! Förvånad


  • madde10

    jag beställde såna tryckknappar från s&s och det ingick inte något verktyg. Så jag köpte till den där mojängen Ogabinne länkade till och jag har fortfarande inte fattat hur man gör Tungan ute. prövade använda den med hammare men jag måste vara trög för det gick inte. Sätta i den delen utan själva knappen gick väl hyfsat men den delen med knapp gick absolut inte. Vingligt och svårt att träffa rätt. Så jag vill gärna också veta hur man får till det om nån vet Skrattande


  • madde10

    Jo, jag har en sån där vit klämma, så den använder jag. Har även en i stål, men den blir det lite snett med. Den vita är i plast så den har blivit lite tillbankad när jag hamrat. Nu kommer jag inte ihåg vilken storlek på knappar jag köpt men dom passade till den vita.
    Priset är ju jättebra,har inte hittat billigare nån annanstans.


Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd